Кирил Маричков: "Щурците трябва да се слушат, а не да се ядат"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНякой да подшушне на Сатя Надела да уволни индииците и да каже на ChatGPT да оправи грешките и да оптимизира кодът на Windows
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТози изкуствен интелект направо ме шашна. Може да програмира на всички езици от високо ниво. На майтап го накарах да ми напише програмен код на търговска стратегия на MQL5, и той взе, че го направи. Изписа ми няколко страници с код и после ми обясни как мога да го модифицирам и доразвия. За довиждане ми благодари, че му е било приятно да си поговори с мене.
Започвайте да му задавате неудобни въпроси, и ще напълним темата с бисери.
ами послушах те и го пробвах, даже разбира и български език.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТози изкуствен интелект направо ме шашна. Може да програмира на всички езици от високо ниво. На майтап го накарах да ми напише програмен код на търговска стратегия на MQL5, и той взе, че го направи. Изписа ми няколко страници с код и после ми обясни как мога да го модифицирам и доразвия. За довиждане ми благодари, че му е било приятно да си поговори с мене.
Пробва на английски, немски, френски нашите само клаят неразбиращо глави и той си тръгва
После единият вика:
- Ей трябва да учиме чужди езици
- Що???
- Его на виж човека говореше няколко езика
- И като говореше оправи ли се ???
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПочнаха простотиите с ChatGPT.
Започвайте да му задавате неудобни въпроси, и ще напълним темата с бисери.Last edited by Mateev; 29.01.2023, 16:06.
Коментар
-
В интернет може да се намерят аргументи за ама наистина всяка теза.
Вчера заглавие в dariknews.bg:
"Защо бананите са перфектната закуска".
В същото време в edna.bg (заглавията излизат в началната страница на АБВ-пощата):
"Защо НЕ трябва да ядем банани за закуска?".
Преди време в един сайт видях едно под друго две заглавия:
"Учените са категорични - Ленин е умрял от естествена смърт"
"Учените са категорични - Ленин е отровен"
- 4 Харесвания
Коментар
-
След сериозен запой се събуждам в чужда стая с някакво младо момиче. Лекичко я галя, кефен и доволен се оглеждам докато не виждам на масичката до леглото учебници за 10-ти клас. Шашнат и стреснат питам:
- Какви са тия учебници?
- А тия ли? Тия са на кака.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар