Гледам, че се притеснявате да се оплачете... Спретнах си нов портфейл сега по карантинено време, от който съм доволен с изключение на монбат където купих на 4.2 и разтоварих с едни 20% по ниско след прокуратурата. Продължаваме напред...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изядохте дървото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой нещо да сподели?
- 1 like
Коментар
-
Да не говорим за пачките по чекмеджетата, хазарта и т.н.!Last edited by 15%; 26.06.2020, 23:09.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВсъщност, очаквахме някой бобър да отговори, но и ти можеш да не се стесняваш...
Слуша ли това, което ти изпратих?
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнениеВъпросът само за борсите ли се отнася или изобщо за бизнеса?
Коментар
-
Коментар
-
Това е доста интерсна тема. Поиграх си да изтегля разни репорти от платформата и излезе, че най-много бой през годините съм изял от ЦКБ и, внимание... Доверие Обединен Холдинг.
Взимайки повод от тази тема драснах няколко реда в блога ми, че тук ми е тясно за големи обобщения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой с нова информация?Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой с нова информация?
Но както и ти си казал : Аз толкова дървета съм изял през годините, че вече не им обръщам внимание Дето се вика - свикнал съм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой с нова информация?
Доволен ли си?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар