IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде изядохте дървото?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам, че се притеснявате да се оплачете... Спретнах си нов портфейл сега по карантинено време, от който съм доволен с изключение на монбат където купих на 4.2 и разтоварих с едни 20% по ниско след прокуратурата. Продължаваме напред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Някой нещо да сподели?
      Едно изядеш и тамън се усмихнеш, ей го - иде следващото Да не губим кураж, за следващия тираж

Коментар

Някой нещо да сподели?
        Всички ние изядохме дървото, а както изглжда ще продължим да го ядем първо с цацаров, а сега и с гешев. Докато те са бухалки на властта и демонстрират сила само при наркоманите и се занимават с хиляди и милиони, а не с милиардите на КТБ, Булгартабак, Техномаркет, ПИБ и с обществените поръчки, всеки от нас ще изяде дървото. Просто е въпрос на време всички да отидме в киреча!

Да не говорим за пачките по чекмеджетата, хазарта и т.н.!
        Last edited by 15%; 26.06.2020, 23:09.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Някой нещо да сподели?
          Чакаме теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Всъщност, очаквахме някой бобър да отговори, но и ти можеш да не се стесняваш...
            На теб и на твоята агитка съм отговорила още снощи на друго място
            Слуша ли това, което ти изпратих?
            Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
              Въпросът само за борсите ли се отнася или изобщо за бизнеса?
              Всъщност, очаквахме някой бобър да отговори, но и ти можеш да не се стесняваш...

Коментар

Някой нещо да сподели?
                Въпросът само за борсите ли се отнася или изобщо за бизнеса?

Коментар

• Някой нещо да сподели?

Коментар

• Три без коз изяде дървото в Хима ,ЦКБ и на други места.Бруталното му бленувано рали се превърна в брутално оцапване .

Коментар

• Къде иядохте дървото,при мен може да се каже почти навсякъде

Коментар

• Това е доста интерсна тема. Поиграх си да изтегля разни репорти от платформата и излезе, че най-много бой през годините съм изял от ЦКБ и, внимание... Доверие Обединен Холдинг.

Взимайки повод от тази тема драснах няколко реда в блога ми, че тук ми е тясно за големи обобщения.

Коментар

Някой с нова информация?
                          SKK на 46 стинки взех и се избушва оттогава, като стане колкото елтос ще усреднA
                          Не е препоръка

Коментар

Някой с нова информация?
                            3NB - продаден миналият месец - февруари на близо ( – 71% ) загуба.

Но както и ти си казал : Аз толкова дървета съм изял през годините, че вече не им обръщам внимание Дето се вика - свикнал съм

Коментар

Някой с нова информация?
                              Като % от инвестицията - Арома. Като абсолютна стойност - Софарма.

Доволен ли си?
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Някой с нова информация?

Коментар

Working...
                                X