IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде изядохте дървото?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Оставете тези дървета, ами вземете да премерите портфейлите !
    22 см. разпънат

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми дайте период, че да си кажем - за 25+ години играйкане с акции съм ял дървото десетки пъти - кога повече, кога по-малко. И също десетки пъти съм бил от правилната страна в секса
      Ми откак избутах вируза от преди един ден, ми изглежда невъзможно трудно да си спомня сделките за последните 20 години. Помня че през 2007 имах над 1000.... може би 1200. Тогава все още си водех оши отчетност и ако успея да си намеря екселя ще мога да кажа по-точно.
      засега го карам без отчетност. Ама от тази година не се оплаквам. Даже ме страх да не прозвучи нескромно, че тази година май ми е първата в която заобиколих на слалома всички дървета.
      Ама да кажа все пак че не е препоръка, че то и годината не е свършила все още
      Не се оплаквам и нямам право - в борсово отношение -много добра година
      Пожелавам при всеки да се случи такава година

Коментар

• От акциите които съм купил през годината само трейдинга свети червено Надявам се скоро да позеленее От началото на годината нямам продадени акции на загуба.

Коментар

• Оставете тези дървета, ами вземете да премерите портфейлите !

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            От началото на годината примерно
            Неохим може да не го споменаваш, защото всички знаем
            Е, аз съм от откритите форумци с по един ник, не съм като падрето, пардон прецик Хубаво е, когато се задава въпрос, да се даде личен пример - например при атаката на Тутракан, която е най-бляскавата ни победа, според мен, в новата ни история, офицерите застават начело на пехотата и дават личен пример в щурма. Загубите в офицерския състав са ужасяващите, но крепостта пада (считана за непревземаема) за 2 дни, а власите се давят на края на Дунава. Та и тук така

Освен Неохим друга загуба нямам за тази година - с импулса ми се получи зиро съм гейм, останалото ми е на стабилен плюс (кеширан, а не екселски) - Спиди и чез електро, пари за семки (мурйенци и ремонт у дома) - Атера, и още една хубава врътка с една акция, дето няма да я спомена, но си взех стабилно и от нея. И още държа 15 халтурки, за да стана милионерче с тях. Ако не стане с тях, за всеки случай съм си взел и много стабилен пакет в брефчето на 2 лв средна
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• От началото на годината примерно
              Неохим може да не го споменаваш, защото всички знаем

Коментар

За дървото ли питате? Много хора на много места го изядоха, ама нямат топки да си го признаят.
                Ми дайте период, че да си кажем - за 25+ години играйкане с акции съм ял дървото десетки пъти - кога повече, кога по-малко. И също десетки пъти съм бил от правилната страна в секса
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Да се върнем в темата, може ли ?
                  как е, как върви
                  За дървото ли питате? Много хора на много места го изядоха, ама нямат топки да си го признаят.

Коментар

• Да се върнем в темата, може ли ?
                    как е, как върви

Коментар

• аурора канабис и джоби

Коментар

Това не е точно така. Бърза справка показва, че има ликвидни акции които са на минус последната една година
                        Tочна па тез не са акции а шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Е специално за изминалата година трудно някой ще е изял дървото където и да било.
                          Това не е точно така. Бърза справка показва, че има ликвидни акции които са на минус последната една година

Коментар

Почти година е минала от последния пост в темата и мисля, че сигурно има играчи, които може да кажат нещо
                            Е специално за изминалата година трудно някой ще е изял дървото където и да било.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Почти година е минала от последния пост в темата и мисля, че сигурно има играчи, които може да кажат нещо

Коментар

• Гледам, че цитират фирми от БФБ. Бягайте час по-скоро оттам и отивайте на щатския фондов пазар. Това е мястото където цялата държава се грижи за капиталите - капиталов пазар. Дори Европа и немския пазар не стават. Капиталите бягат от Европа и нейния капиталов пазар., със нейния социализъм и бюрократизъм и безкрайни регулации- от стоманата, през транспорта до краставиците. Америка е местото където капитала, богатството е под формата на ценни книжа и всички се грижат за това. Не че и там няма по някой измамник.

Коментар

Working...
                                X