If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми дайте период, че да си кажем - за 25+ години играйкане с акции съм ял дървото десетки пъти - кога повече, кога по-малко. И също десетки пъти съм бил от правилната страна в секса
Ми откак избутах вируза от преди един ден, ми изглежда невъзможно трудно да си спомня сделките за последните 20 години. Помня че през 2007 имах над 1000.... може би 1200. Тогава все още си водех оши отчетност и ако успея да си намеря екселя ще мога да кажа по-точно.
засега го карам без отчетност. Ама от тази година не се оплаквам. Даже ме страх да не прозвучи нескромно, че тази година май ми е първата в която заобиколих на слалома всички дървета.
Ама да кажа все пак че не е препоръка, че то и годината не е свършила все още
Не се оплаквам и нямам право - в борсово отношение -много добра година
Пожелавам при всеки да се случи такава година
От акциите които съм купил през годината само трейдинга свети червено Надявам се скоро да позеленее От началото на годината нямам продадени акции на загуба.
От началото на годината примерно
Неохим може да не го споменаваш, защото всички знаем
Е, аз съм от откритите форумци с по един ник, не съм като падрето, пардон прецик Хубаво е, когато се задава въпрос, да се даде личен пример - например при атаката на Тутракан, която е най-бляскавата ни победа, според мен, в новата ни история, офицерите застават начело на пехотата и дават личен пример в щурма. Загубите в офицерския състав са ужасяващите, но крепостта пада (считана за непревземаема) за 2 дни, а власите се давят на края на Дунава. Та и тук така
Освен Неохим друга загуба нямам за тази година - с импулса ми се получи зиро съм гейм, останалото ми е на стабилен плюс (кеширан, а не екселски) - Спиди и чез електро, пари за семки (мурйенци и ремонт у дома) - Атера, и още една хубава врътка с една акция, дето няма да я спомена, но си взех стабилно и от нея. И още държа 15 халтурки, за да стана милионерче с тях. Ако не стане с тях, за всеки случай съм си взел и много стабилен пакет в брефчето на 2 лв средна
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За дървото ли питате? Много хора на много места го изядоха, ама нямат топки да си го признаят.
Ми дайте период, че да си кажем - за 25+ години играйкане с акции съм ял дървото десетки пъти - кога повече, кога по-малко. И също десетки пъти съм бил от правилната страна в секса
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Гледам, че цитират фирми от БФБ. Бягайте час по-скоро оттам и отивайте на щатския фондов пазар. Това е мястото където цялата държава се грижи за капиталите - капиталов пазар. Дори Европа и немския пазар не стават. Капиталите бягат от Европа и нейния капиталов пазар., със нейния социализъм и бюрократизъм и безкрайни регулации- от стоманата, през транспорта до краставиците. Америка е местото където капитала, богатството е под формата на ценни книжа и всички се грижат за това. Не че и там няма по някой измамник.
Коментар