Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изядохте дървото?
Collapse
X
-
ASML Holding N.V. (commonly shortened to ASML, originally standing for "Advanced Semiconductor Materials Lithography")
https://zeelandrefinery.nl/en/sustainability/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Благодаря за вниманието .
Та, споделена мъка - половин мъка. Тази година /засега/ изядох дървото при:
Импулс
Бг Агро
Доверие
Степенувани са по % на загуби от средна цена на придобиване. Ще се радвам ако и някой друг се "изповяда", та "белким" си харесам някои от неговите дървета. Пари има, но вече губя мерак да осреднявам при тези...
П.П. Не бих се обидил и на коментари относно тези 3 артии какво да ги правя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Ще се радвам ако и някой друг се "изповяда", та "белким" си харесам някои от неговите дървета. Пари има, но вече губя мерак да осреднявам при тези...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение15%, ти си на ход
Та, споделена мъка - половин мъка. Тази година /засега/ изядох дървото при:
Импулс
Бг Агро
Доверие
Степенувани са по % на загуби от средна цена на придобиване. Ще се радвам ако и някой друг се "изповяда", та "белким" си харесам някои от неговите дървета. Пари има, но вече губя мерак да осреднявам при тези...
П.П. Не бих се обидил и на коментари относно тези 3 артии какво да ги правяLast edited by 15-; 30.11.2022, 21:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой с ново инфо?Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеАми точно с този SAP, как хубаво звучи на немски само, в момента "ям дървото" (или САП-а, според предпочитанието) и като, че ли ще е дългосрочно. Т.е. не съм го "изял" съвсем, защото не съм продал все още, но само той ми свети в червено и... така. Доста зле им се отразява "специалната операция" на малкия диктатор с огромните амбиции. Не, че е нещо кой знае какво, защото теглото му в портфейла ми е сравнително малко, но... не е приятно все пак.
- 1 like
Коментар
-
Ами точно с този SAP, как хубаво звучи на немски само, в момента "ям дървото" (или САП-а, според предпочитанието) и като, че ли ще е дългосрочно. Т.е. не съм го "изял" съвсем, защото не съм продал все още, но само той ми свети в червено и... така. Доста зле им се отразява "специалната операция" на малкия диктатор с огромните амбиции. Не, че е нещо кой знае какво, защото теглото му в портфейла ми е сравнително малко, но... не е приятно все пак.Last edited by Чичо Манчо; 07.04.2022, 19:29.Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар