If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Само с тест ...
Ако на 50% отговорите на въпросите в теста ви съвпаднат, значи клоните към пасване!? Или там някъде!? Щото имате общи интереси, мислите по един и същи начин... Твърде монотонно, твърде еднообразно, разговорът в един момент ще започне да се върти в кръг.
На мен ми пасват и ми е приятно в компанията на хора с мнение, различно от моето. Интересите, различни от моите ме провокират да търся нова информация, да отварям нови книги. А аз обожавам да се уча
Ако някой познат ми беше казал това щеше да ме обиди)) щото щеше ужасно да ме подцени
Благодаря за отговорът. Загубих интерес
Може би последен уточняващ въпрос - като как точно се очаква да ни пасне другият човек? Като колега , приятел, партньор .... и т.н., щото аз мога да работя с някой отлично и да постигаме страхотни резултати , но да не мога със същият човек да пия и една бира и обратното , например
Трудно ще е да ти обясня всичко в един форум. Към всеки проект всеки има два подхода....знаеш ги
нештата не са така повърхностни както явни ви изглеждат особенно като кажа тест
Междудругото...сега почвам да си мисля....че ще приема всякакви идеи по този въпрос
Как да разберем без да говорим Х часа с някой....дали този човек ще ни пасне или не?
Например аз и Мъней...сме на различни планети....аз и алонсо...мислим подобно.
Как да установим...това нещо по принцип?
Увличаш се. Разликите в гените на кръвните групи, примерно, са стотни от процента и пак, влей си от чуждата, па гледай какво става. А тук, с „тест”, преценяваш Комплекса „Характер”?
„Крачка вляво, и изгаряш като факел”.
Може би последен уточняващ въпрос - като как точно се очаква да ни пасне другият човек? Като колега , приятел, партньор .... и т.н., щото аз мога да работя с някой отлично и да постигаме страхотни резултати , но да не мога със същият човек да пия и една бира и обратното , например
Точно така си е.
П.П. Тея тема станала много философска. Време е за по едно питие у Кръчмата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Само с тест ...
Ако на 50% отговорите на въпросите в теста ви съвпаднат, значи клоните към пасване!? Или там някъде!? Щото имате общи интереси, мислите по един и същи начин... Твърде монотонно, твърде еднообразно, разговорът в един момент ще започне да се върти в кръг.
На мен ми пасват и ми е приятно в компанията на хора с мнение, различно от моето. Интересите, различни от моите ме провокират да търся нова информация, да отварям нови книги. А аз обожавам да се уча
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Междудругото...сега почвам да си мисля....че ще приема всякакви идеи по този въпрос
Как да разберем без да говорим Х часа с някой....дали този човек ще ни пасне или не?
Например аз и Мъней...сме на различни планети....аз и алонсо...мислим подобно.
Как да установим...това нещо по принцип?
Тук има колеги като Money, dddd, ED, ravnovesie, HY spread, kubrat, тошката,.. i drуги на които само ако им четеш мненията би обогатил доста познанията си, ако разбира се самочувствието ти го позволява.
Извинявам се че се намесих в темата ви.
Коментар