IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако е верно това аз съм логистик, квото и да е това...

Коментар

• Пак благодаря на този които публикува сайта с теста. Тея пичове правят подобно на моята работа. И се базират на Юнг на която е базирана и моята теория...

супер се кефя че ги открих

https://www.16personalities.com/profiles/1dd419839d66f
      Last edited by Iv_max; 04.06.2018, 18:13.

Коментар

• Кой публикува този тест тук?

https://www.16personalities.com/bg

Много е добър. И ми даде някой реални идеи.....

Благодаря на който го публикува....

Ще го направите ли да кажете кой тип сте?

И в двата отговарях абсолютно честно....първия път бях умерен....какъвто съм по принцип в реалността ..резултата е КОМАНДИР....втория път бях краен...т.е отговарях на въпросите на максимума...и на няколко като този в стаята къде ще застана до стената или в центъра или пък дали обичам ролевите игри..или дали ми са подредени емейлите ....неща които в зависимост от ситуацията бих постъпил различно....отговорих различно...и втория път стана типа ПРЕГОВАРЯЩ.

А ПРЕГОВАРЯЩ е точно типа в който съм повече - точно в тоя момент.

Айде направете го...

Коментар

• Няколко основни причини за неуспеха на хора на средни мениджърски позиции:

- Winning too much
          - Adding too much value
          - Passing judgement
          - Making destructive comments
          - Starting with “no” and “but”
          - Telling the world how smart we are
          - Withholding information

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
            Приказен герой на Андерсен.
            Ходел по домовете и така приспивал децата.
            sетих се. Благодаря!

Коментар

• Приказен герой на Андерсен.
              Ходел по домовете и така приспивал децата.

Коментар

Ми заспивай, момиче, защо се мъчиш?

Нека Оле Лукойе капне сладко мляко в очите ти.
                ми имаше интересни Хора и мнения

Лека нощ!
                пп. Това с млякото не го разбрах Утре ще го видя пск

Коментар

• Ми заспивай, момиче, защо се мъчиш?

Нека Оле Лукойе капне сладко мляко в очите ти.

Коментар

Аха.
                    Пусна кукичата и сега чакаме да клъвне...
                    Не чакам. Полузаспала съм. И виждам грешките си, ама не мога да ги оправям сега или да се обяснявам
                    Интересни са ми някои нрща, но най - вероятно ще заспя пишейки или четеки . А утре може да ги видя от друг ракурс и вече да не са

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Смисъла е да направиш собствен проект....за събиране на хора....
                      В смисъл тестваш кой е подходящ за рекруитване?

Тук има един-двама на които няма как да не си обърнал внимание...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                        Аз исках и друго да го питам, ама вече незнм дали ще си направи труда да ми отговори. Та няма смисъл
                        Аха.
                        Пусна кукичата и сега чакаме да клъвне...

Коментар

• Аз исках и друго да го питам, ама вече незнм дали ще си направи труда да ми отговори. Та няма смисъл

Коментар

Сигурен съм, че Макс просто е изпуснал запетаята пред обръщението "Леля", то ест не казва, че Леля е глупак.
                            Нямам проблем със запетаята. Всеки е свободен да има мнение и дори да го споделя . Както и всеки сам си лепи етикет с цената , която сам е определил. И така е правилно. Не е правилно да очакваш другите да те оценяват . Според мен.
                            Та за това му се и извиних.

Коментар

• А на глупак Леля...се обяснява или веднъж или никога.
                              Сигурен съм, че Макс просто е изпуснал запетаята пред обръщението "Леля", то ест не казва, че Леля е глупак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ако допускаш че е възможно и ми е крайно необходимо и разумно....да обясня на куп случайни хора проектите по които работя...във един форум...с 10 изречения ...така че ти да ме оцениш като не ми цитирраш някой от великите.....значи...не знам кой е ...умния.

А на глупак Леля...се обяснява или веднъж или никога.

Глупаците имат склонноста да взимат бързи решения....на база на нулева информация...без грам положена мисъл.... И затова си остават глупаци....ако ме разбираш.....
                                Разбрах те. Учудващо
                                Вероятно си прав
                                Да се извивиня, щом си се почувствал обиден. Съжалявам. Наистина! Просто ако слезеш малко на земята , може и да си представиш, че въобще не съм те оценявала. Нямам такъв навик . И че най - вероятно и ти участва в проект . Разликата беше, че не е обявен Наистина съжалявам и въобще не съм имала за цел да се заяждам, обиждам и т.н. и пак се извинявам .
                                пп . Айнщайн имах предвид

Коментар

Working...
                                X