IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Трудно ще е да ти обясня всичко в един форум. Към всеки проект всеки има два подхода....знаеш ги

нештата не са така повърхностни както явни ви изглеждат особенно като кажа тест
    Някой от великите беше казал нещо подобно - ако разбираш и знаеш нещо , ще може да го обясниш и на дете. Нещо такова
    Та или ме смяташ за достатъчно глупава, да не мога да разбера. Или ти си си глупав и незнаеш какво правиш и как да обясниш на друг глупак Не се заяждам. Наистина . Забавлявам се Лека вечер и успех ти пожелавам.

Коментар

Ако някой познат ми беше казал това щеше да ме обиди)) щото щеше ужасно да ме подцени
      Именно. С един тест не можеш да разбереш дали си пасваш с някого или не. Да речем, един може да ти бъде партньор на плафон, но за прецизна трефа ще търсиш някой друг.
      Всъщност, дали си в синхрон с някого не зависи толкова от различията, колкото от умението да проявяваш разбиране.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Увличаш се. Разликите в гените на кръвните групи, примерно, са стотни от процента и пак, влей си от чуждата, па гледай какво става. А тук, с „тест”, преценяваш Комплекса „Характер”?
        „Крачка вляво, и изгаряш като факел”.
        Мисля за това от година... работя по него от месеци ... имам Екип инвестирам пари... смяташ ли съм чак толкова прост да се хвана с нещо ако нямаме реални идеи и опити?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Само с тест ...
          Ако на 50% отговорите на въпросите в теста ви съвпаднат, значи клоните към пасване!? Или там някъде!? Щото имате общи интереси, мислите по един и същи начин... Твърде монотонно, твърде еднообразно, разговорът в един момент ще започне да се върти в кръг.
          На мен ми пасват и ми е приятно в компанията на хора с мнение, различно от моето. Интересите, различни от моите ме провокират да търся нова информация, да отварям нови книги. А аз обожавам да се уча
          Ако някой познат ми беше казал това щеше да ме обиди)) щото щеше ужасно да ме подцени

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Благодаря за отговорът. Загубих интерес
            Може би последен уточняващ въпрос - като как точно се очаква да ни пасне другият човек? Като колега , приятел, партньор .... и т.н., щото аз мога да работя с някой отлично и да постигаме страхотни резултати , но да не мога със същият човек да пия и една бира и обратното , например
            Трудно ще е да ти обясня всичко в един форум. Към всеки проект всеки има два подхода....знаеш ги

нештата не са така повърхностни както явни ви изглеждат особенно като кажа тест

Коментар

Междудругото...сега почвам да си мисля....че ще приема всякакви идеи по този въпрос

Как да разберем без да говорим Х часа с някой....дали този човек ще ни пасне или не?

Например аз и Мъней...сме на различни планети....аз и алонсо...мислим подобно.

Как да установим...това нещо по принцип?
              Увличаш се. Разликите в гените на кръвните групи, примерно, са стотни от процента и пак, влей си от чуждата, па гледай какво става. А тук, с „тест”, преценяваш Комплекса „Характер”?
              „Крачка вляво, и изгаряш като факел”.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми може да се опреш на народната мъдрост: По дрехите посрещат...
                ...И да се препънеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Точно така си е.

П.П. Тея тема станала много философска. Време е за по едно питие у Кръчмата.
                  Айде

Коментар

Може би последен уточняващ въпрос - като как точно се очаква да ни пасне другият човек? Като колега , приятел, партньор .... и т.н., щото аз мога да работя с някой отлично и да постигаме страхотни резултати , но да не мога със същият човек да пия и една бира и обратното , например
                    Точно така си е.

П.П. Тея тема станала много философска. Време е за по едно питие у Кръчмата.
                    Мечо

Коментар

да.
                      Само с тест
                      Само с тест ...
                      Ако на 50% отговорите на въпросите в теста ви съвпаднат, значи клоните към пасване!? Или там някъде!? Щото имате общи интереси, мислите по един и същи начин... Твърде монотонно, твърде еднообразно, разговорът в един момент ще започне да се върти в кръг.
                      На мен ми пасват и ми е приятно в компанията на хора с мнение, различно от моето. Интересите, различни от моите ме провокират да търся нова информация, да отварям нови книги. А аз обожавам да се уча

Мечо

Коментар

да.
                        Само с тест
                        https://www.16personalities.com/bg/%...BE%D0%B2%D0%B5

Тестваш ги и проверяваш за съвместимост, но щом имаш деца май е късно

Коментар

Междудругото...сега почвам да си мисля....че ще приема всякакви идеи по този въпрос

Как да разберем без да говорим Х часа с някой....дали този човек ще ни пасне или не?

Например аз и Мъней...сме на различни планети....аз и алонсо...мислим подобно.

Как да установим...това нещо по принцип?
                          Тук има колеги като Money, dddd, ED, ravnovesie, HY spread, kubrat, тошката,.. i drуги на които само ако им четеш мненията би обогатил доста познанията си, ако разбира се самочувствието ти го позволява.
                          Извинявам се че се намесих в темата ви.

Коментар

да.
                            Само с тест

Коментар

Принципно с тях си говорил Х часа и си го разбрал
                              Ако може да уточниш за мен - идеята е без никаква вербална комуникация ли да се разбере?
                              да.
                              Само с тест

Коментар

• Абе, като пишем за успех, днес си купих някакъв много скъп финландски черен мрамор за една холна масичка в един имот. Какво му е специфичното?

Коментар

Working...
                                X