IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Та понеже съм на кеф, да си излея душата
    https://www.youtube.com/watch?v=Zdcth9NndEA
    Моят превод е здрасти свят, здрасти природа.
    Светът не може да стане по-добър от това което е и няма смисъл да се променя, дори и да беше възможно. Защото не е възможно. Ако правиш добро на някой, винаги и вредиш на друг, а много често вредиш на този, на когото си мислиш че помагаш. Просто такъв е живота. Тея там путин, тръмп и другите да ходят да се...те си знаят какво да се правят. Левски, цска, хъшове мъшове, нацисти и националисти, поробени и поробители и те да хоят на майната си. Правете добро за хората и ще имате кинти. И като имате кинти си ги харчете за каквото ви е кеф. От задръжките и предразсъдъците губи само този, който ги изповядва.Ето това е моята представа за успех
    Алонсо....имах двама състуденти в ТУ...много умни момчета....единия показваше на тоя по математика как се решават по лесно задачите...тогава за първи път по Витошка видях да пеят Харе Кришна. Тея двамата бяха много социално....странни...и залитнаха по Кришна. Еба им се майката. Живееха по едно време в комуна....в един апартамент ...след като завършихме видях единия...изцяло алл ин в Кришна...еба си майката на живота ти казвам това умно момче....

    Не залитай по религията....не ти трябва...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

      Това съм мислел винаги за тази песен. Има 100 пъти повече смисъл от разните любовни бози.
      Сега Ивана директно отива в колата....))) песните и де...тя е малко старичка)) Ставам фен на Ивана....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

        "когато намерят хора със сходна умствена нагласа, с които да прекарват времето си, хармонията, която усещат, е като фонтан от радост и вдъхновение."

        Ей това ми е на мен целтта.....
        Ами това е Любов...трудна работа си си намерил

        Коментар


        • Не, темата е за мярката и фалшивата моралност. Знаеш ли колко "метъли" съм виждал след 5-тата ракия да друсат гюбеци на Галена, Малена и Алена? А колко селянчета, държани като на въже от мама и тати, да избухват с по няколко наведнъж в Студентски град? А как тихи и нежни колежки, дето ми цитират мантри за любовта и как били верни, а накрая на тиймбилдинга си тръгват подръка с шофьорчето, а мъжът им уж голяма звезда. Пък за мъже да ти говоря - ум да ти зайде, хеле пък с някой лев, та да не си говорим за псевдоморала, че чак ми се драйфа
          Бе драйфай си, ма не пред целия инвестор бе Грую. И колко метъли си видял и къде, и как па реши, че били метъли ??? Щото такива с гюбеци не знам къде може да си ги видял, Такива не познавам И моралът едва ли се определя, дали слушат чалга. (макар, че чалгата неминуемо пили вибрациите) Ти сега щото ти е гадно да гледаш как се скапва морала и затова ли пускаш душата да се издиша на оскотялото човечество или просто от мерак след като си дръпнал смукача, да се напраиш на жиуотно и да се слееш с народа !?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

          Коментар


          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

            Начи ..., това с гените на алфа мъжкарите малко под въпрос ми стои. Нещата никак не са се променили за последните 50 хиляди години.
            Както навремето, когато алфа мъжкарите са повеждали мъжете на лов, някой е изоставал от група, слагал е копието от едната страна на входа на пещерата, лъкът - от другата, отмествал е камъкът и допринасял за доброто здравословно състояние и богатото видово разнообразие на популацията, така е сега . Разнообразието прави една популация жизнена и оцеляваща.
            Писах и други полезни гени.

            На теб ще ти отговоря , щот ще ме разбереш. Аз съм върл противни на евгеника Вече съм писал по въпроса. И агресията и силата са важни за оцеляването , но за разлика от животните в гените на човешкия вид е заложен гена на Твореца или ,, креативността,,. За да има с какво да ловува алфата , някой преди това трябва да е измислил , копието и лъка, вероятно няма да е алфата. И когато племето е на предела на оцеляване , вероятно алфата няма да спаси племето , а ще е някой от племето , който ще измисли как да се справи по нестандартен начин със ситуацията. За генетичното разнообразие , колкото повече толкова повече.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Начи ..., това с гените на алфа мъжкарите малко под въпрос ми стои. Нещата никак не са се променили за последните 50 хиляди години.
              Както навремето, когато алфа мъжкарите са повеждали мъжете на лов, някой е изоставал от група, слагал е копието от едната страна на входа на пещерата, лъкът - от другата, отмествал е камъкът и допринасял за доброто здравословно състояние и богатото видово разнообразие на популацията, така е сега . Разнообразието прави една популация жизнена и оцеляваща.
              Градинаря на лорда ли визираш ?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                tuk temata на вечерта е за някаква просташка реплика ли?!
                Не, темата е за мярката и фалшивата моралност. Знаеш ли колко "метъли" съм виждал след 5-тата ракия да друсат гюбеци на Галена, Малена и Алена? А колко селянчета, държани като на въже от мама и тати, да избухват с по няколко наведнъж в Студентски град? А как тихи и нежни колежки, дето ми цитират мантри за любовта и как били верни, а накрая на тиймбилдинга си тръгват подръка с шофьорчето, а мъжът им уж голяма звезда. Пък за мъже да ти говоря - ум да ти зайде, хеле пък с някой лев, та да не си говорим за псевдоморала, че чак ми се драйфа
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                Коментар


                • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  tuk temata на вечерта е за някаква просташка реплика ли?!
                  “Виновна” съм. Подразни ме. Този път не се сдържах. И тя стана една ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    не е моя темата. Ако купя инвестор сайта ...ще е моя...ама за кво ми е....
                    Само да обърна внимание...че жените имат огромно предимство във властта благодарение на циците....задника ...и т.н...което пък ти виждаш като спирачка...че те квалифицират така....
                    Аз ако съм жена....ще разкажа играта на мъжете....а те да ме квалифицират както си искат))) И някой го правят....щото ни е слаб ангела))))
                    Хахаха, вчера, не, онзи ден сутринта закусвам в малък италиански бар. Държи го тъповата слабообразована млада двойка от сицилия. Мария и Фабрицио. Мария яко държи касата, а Фабрицио блее като митилява овца ама горе долу като вали дъжд се оправя да прибере столовете вътре в заведението. Много пищят, че в Италия положението е губернаторско. На третия ден се издъниха и с кроасаните, ама сицилианци, кво да ги правиш.

                    Влиза двойка аржентинци, жената обясни, че е смес от френска и талианска кръв, а мъжът й ми разказа за бившата им президентка Кристина Киршнер. Красавица на 50+ години между другото. Помпозна дама от зоната на Патагония...

                    Умрях от смях, едва не паднах от стола - беше много колоритен (за които не знаят аржентинците са голям микс от раси, основно от испанци и италианци, ама има и щипка евреи, ципка нацисти, щипка местни индианци, гърци, поляци и даже българи от време оно, та като резултат се е получило нещо много симпатично, интелигентно и абсолютно неуправляемо).

                    Та тоя пич се изказа по следния начин за Кристина Киршнер (невероятна дама, с невероятна способност на оратор), ааааа вика, Кристина е тръгнала от нищото, дъщеря на шофьор, била е “жената на всички депутати” и да, тя отговаря на описания от теб профил ... обаче, обаче, обаче, не всички жени имат желание да изкачват точно тези върхове по точно този маршрут.

                    Това дали го разбираш?

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                      Ъхъ, то затова сме се изродили, шото всичко качествено малко или много е умирало - ето и още един "просташки" виц по темата:

                      Иванчо бил още сперматозоид, току-що изстрелян. Гледа около себе си - голяма конкуренция, а той хилав, слаб, не може да им насмогне - и се провиква:
                      -Другари, назад, попаднали сме в г@ЗА!
                      Всички сперматозоиди се втурват обратно и Иванчо, след като необезпокояван оплождил яйцеклетката, рекъл:
                      - Ами така се раждат изродите...

                      Апропо, ти си от умните тук, хеле пък на тема генетика, та някъде бях чел, че 2% от населението в световен мащаб носи гените на Ченгис Хан (Темуджин). Ми от този по-алфа изрод трудно може да се намери в световната история...
                      Не ме разсмивай,защото този път коментарите ще са по hard Но ме разсмя,де ...изрод ли съм или не съм...

                      Коментар


                      • Един емотикон/усмивка/ - отговор на виц ...и колко коментари отприщи...Iv_max ти си наред за анализ Спокойна вечер на всички

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                          Начи ..., това с гените на алфа мъжкарите малко под въпрос ми стои. Нещата никак не са се променили за последните 50 хиляди години.
                          Както навремето, когато алфа мъжкарите са повеждали мъжете на лов, някой е изоставал от група, слагал е копието от едната страна на входа на пещерата, лъкът - от другата, отмествал е камъкът и допринасял за доброто здравословно състояние и богатото видово разнообразие на популацията, така е сега . Разнообразието прави една популация жизнена и оцеляваща.
                          Ъхъ, то затова сме се изродили, шото всичко качествено малко или много е умирало - ето и още един "просташки" виц по темата:

                          Иванчо бил още сперматозоид, току-що изстрелян. Гледа около себе си - голяма конкуренция, а той хилав, слаб, не може да им насмогне - и се провиква:
                          -Другари, назад, попаднали сме в г@ЗА!
                          Всички сперматозоиди се втурват обратно и Иванчо, след като необезпокояван оплождил яйцеклетката, рекъл:
                          - Ами така се раждат изродите...

                          Апропо, ти си от умните тук, хеле пък на тема генетика, та някъде бях чел, че 2% от населението в световен мащаб носи гените на Ченгис Хан (Темуджин). Ми от този по-алфа изрод трудно може да се намери в световната история...
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • tuk temata на вечерта е за някаква просташка реплика ли?!
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                            Коментар


                            • Понеже стана въпрос за мярката от уважавани от мен форумци, ето още един виц - някои ще го нарекат просташки, други ще се разпознаят, трети ще се разпознаят и ще го нарекат просташки, а масата просто ще се разсмее

                              Влезнал един мъж с маймунката си в един бар и си поръчал едно уиски. През това време маймунката заподскачала по масите и каквото видела кръгло, го изяждала, видяла една маслинка, изяла я, видяла един фъстък -,и него в устата, видяла една билярдна топка -,и нея в устата, видяла една праскова -,и пак в устата. Тогава собственика на бара се развикал:
                              - Абе, каква е тая маймуна бе, пречи ми на клиентите и яде всичко!
                              А собственика на маймуната казал:
                              - Спокойно бе, всичко ще ти платя двойно.
                              Човекът се успокоил. След седмица се повтаря същата история, заподскачала по масите маймуната, видяла една маслинка, пъхнала си маслинката в задника и после в устата, видяла един фъстък пъхнала си го в задника и после в устата. Тогава собственика на бара възмутено казал:
                              - Абе, каква е тая маймуна мръсна, бе? Сега защо първо си го пъха в задника, а после го яде?
                              - Ами, от случая с билярдната топка, първо мери, после яде.

                              Та така и с аналния секс и вицовете за него...
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                                Малко да изясня нещата. И понеже съм на тема инстинкти днес. Ще кажа че освен алфа мъжки съществуват и алфа женски. И докато тук пишем повече мъже и се опитваме да надделеем един над друг , като си мерим интелекта - ,,Пишките.,, Това повечето хора ще го отрекат , но ние го правим несъзнателно. Просто Селена е влязла донякъде във функциите на лидер- командир и освен, че понякога се опитва да въведе ред и морал в групата и също я защитава от чужди нападки. Аз също я нарекох Кака което разбира , може да я подразнило, но няма нищо общо с възрастта, но също така е много по - меко. А относно половата определеност и секса , определено шансовете за оцеляване на поколението са по - големи, ако са носят гените на алфа или другуги полезни гени които биха спомогнали за оцеляването и просперитета на поколението.

                                Начи ..., това с гените на алфа мъжкарите малко под въпрос ми стои. Нещата никак не са се променили за последните 50 хиляди години.
                                Както навремето, когато алфа мъжкарите са повеждали мъжете на лов, някой е изоставал от група, слагал е копието от едната страна на входа на пещерата, лъкът - от другата, отмествал е камъкът и допринасял за доброто здравословно състояние и богатото видово разнообразие на популацията, така е сега . Разнообразието прави една популация жизнена и оцеляваща.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

                                Коментар

                                Working...
                                X