Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Напротив. Казах, че ми е на кантар доколко е полезен. И понеже ти формулира дълъг отговор, което при теб е рядкост, ще се обоснова защо ми е малко спорен селфстартър. Космическите му идеи са ок. Човечеството рано или късно трябва да се опита да колонозира поне околните планети иначе в един момент няма да ни достигат ресурси.
Ще ти кажа и какво не ми харесва напоследък в поведението му. Оставяме настрана странния му личен живот, той затова си е личен. Обаче игричките от сорта абе сега компанията ще става частна, пък сега няма да става частна и прочее врътки не ми харесват.
Това са съвсем премерени изказвания. А че му се връзват някои, е съвсем отделен въпрос. Борсови игрички.
Когато има нагоре-надолу, то има поза от това. Също както и в живота - навътре-навън...
Според мен си повлияна повече от нужното от медийни изказвания.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ама па как свински си поживяха преди това. Не може и меча докрая и душата в рая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНищо не каза. Само предположение в смисъл ама дили така, или онака...
Ако се върнеш двадесетина години наза, ще видиш че Мъск има история.
Той създаде Пайпал, който в момента се използва по цял свят. След това се появиха какви ли не, но само паъпал остана.
Другото което създаде е спейсХ. Досега всичките му начинания са успешни.
На фона на казаното, в каква посока би си променила мнението евентуално?
Ще ти кажа и какво не ми харесва напоследък в поведението му. Оставяме настрана странния му личен живот, той затова си е личен. Обаче игричките от сорта абе сега компанията ще става частна, пък сега няма да става частна и прочее врътки не ми харесват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Нищо не каза. Само предположение в смисъл ама дили така, или онака...
.
Той създаде Пайпал, който в момента се използва по цял свят. След това се появиха какви ли не, но само паъпал остана.
Коментар
-
А ти? Аз вече казах.
.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
В контекста на казаното преди това от Мъни, т.е. дали е селфстартър бутащ света напред или по-скоро бутащ собственото си шоу на колела ...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеМного,, селфстартъри,, в България отидоха у небитието, така че и за тех се оказа не много изгодно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеВ какъв смисъл?Last edited by Selena; 07.10.2018, 17:09.
Коментар
-
Под въпрос ми е Елон Мъск.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е тоя шмекер бая народ завлече и вместо да го пребият гледам му се кланят.Нема такъв смешник
Коментар
-
E то стана така, сякаш г-н Мъск се срещна с "най-приятната" черта на финансовия капитал - това е нещо като Дух, - който може бързо да запълва и обитава всяка празна форма на пространството и след като я изстиска от печалба, да я изостави, и без значение, колко са прогресивни екологични и т.н. идеите които са вложени, компромиси нулеви освен към "печалбата" - изобщо финансовият капитал е нещо като дух на призрак ама без душА
Дори и в лампата на Аладин има по-готин дух, но пък не е толкова истински
Коментар
-
Под въпрос ми е Елон Мъск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе му е сложно мисленето. Изказът е малко оплетен. А мисленето пък не чак толкова задълбочено
Само доказаните неща били наука, другите били философия. Ама как разбира кое е доказано, кое не е...
Кое е наука и кое не зависи предимно от методите, които се използват, а не толкова от резултатите. Защото, реално, почти нищо не е "доказано" и почти всичко "доказано" може в последствие да се окаже, че не е точно така
Например съм забелязал, че ти приемаш за доказано почти всичко, стига да го е казало някое "светило" в икономиката. Та хората постигат успех или неуспех спрямо вярата си. Вярата за кое е доказано и кое не е доказано. Примерно за теб може и да е доказано че е имало голям взрив, защото го е казал светилото Хокинг, ама за мен въобще не е доказано, защото аз не виждам никаква логика в твърденията му. Надявам се изказът ми да не ти звучи малко или много оплетен и да ме разбереш.
Last edited by Alonso; 07.10.2018, 14:10.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар