Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
С даване и поощрение си обучавам кучетоКъм отрочето имам друг подход. А детството му направо си беше за завиждане.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
уф че си лоша - от малък си го очукала в живота. Дали ще му помогне евентуално това в бъдеще да се справя в кофти ситуация? Ама със сигурност си губи безгрижното детство. Според мен трябва всичко да се дава на отрочето (твои думи) ама не даром. Да си плати ценатаКъм отрочето имам друг подход. А детството му направо си беше за завиждане.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди около 20 -тина години, синът ми точно прохождаше и се пробваше да проявява характер. В един хубав летен ден се разхождах с него в центъра на града където живеехме. По едно време мъникът реши, че иска нещо и тъй като не бях склонна да му го предоставя, легна на земята, започна да крещи, да рита с крака и да размахва ръце. Аз се облегнах спокойно на витрината на един магазин, извадих вестник и започнах да чета, като хвърлях от време на време по едно око на отрочето.
Де що имаше баба или друга майка в близост от 100 метра, дойдоха при мен и ми заразправяха как трябва да отида и да го вдигна, за да не плаче и да не търкаля по земята. Изказаха се дори предположения, че в бъдеще ще ми белее главата. След има, няма 15 минути, като разбра, че няма да мине на неговата, на мама безценното камъче млъкна, стана и разходката ни продължи.
Възпитанието на едно дете започва от мига, в които са започнали да бъдат възпитавани неговите родители.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПочвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Това ,което изглежда зле или добре, в очите на средностатистически българин,не означава ,че е зле или добре, в очите на средностатистически немец...
Германия...Февруари, 5-7 градуса ....Млад татко с две момчета ходят по тротоара-явно,излезли са в почивния ден на разходка... Едното момче, на видима възраст 7-8 години, подрипа напред.Второто, на видима възраст 3-4 години, крачи наравно с таткото....Изведнъж ,по-малкия се озовава пред една разкошна локва и плахо нагази с едната обувка....Таткато попита : "А,ботушите"?...Малкият отговори "В къщи са.." Таткото констатира със спокоен тон -"Тогава,ще си намокриш краката".....Малкият хвърли още един поглед на баща си и смело замарширува през локвата....Стигна до края ,обърна се и пак ....Стигна до средата на локвата ,подскочи два - три пъти ,предполагам,за да бъде пълен ефекта от намокрянето....Упражнението се повтори няколко пъти пред абсолютно спокойния поглед на таткото....Последва най-учтива подкана с неизбежното -"Bitte!" от страна на таткото,че е време да тръгват и да догонят баткото...Малкия излезе,поотръска се ,хвърли един последен поглед към тази неверятна локва ....и продължи в крачка с таткото....
Ха сега, си я представи същата тази ситуация разиграваща се пред очите средностатистически български мама или татко, сети се каква ще е реакцията и може би ще разбереш,какво има предвид Симбад...
Де що имаше баба или друга майка в близост от 100 метра, дойдоха при мен и ми заразправяха как трябва да отида и да го вдигна, за да не плаче и да не търкаля по земята. Изказаха се дори предположения, че в бъдеще ще ми белее главата. След има, няма 15 минути, като разбра, че няма да мине на неговата, на мама безценното камъче млъкна, стана и разходката ни продължи.
Възпитанието на едно дете започва от мига, в които са започнали да бъдат възпитавани неговите родители.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
Крети първо стани инженер а не нелегален и тогава се изказвай, че да не те дам на инженерната камара да разбереш законите.https://www.ingenieur.de/karriere/ar...ein-ingenieur/ Щото от БГ фирмичката на ул.Нанамайна сертификата само .... Аз сравнявам стола на работа със студентския стол. Как я карам в къщи не съм коментирал.
Дъното са го заорали всички които ядат на немски столове на работа. Мръвки с макарони де , яж си ги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Tова за Германия,ли мислиш,че ще се случи ?
Отчайващо е написаното от теб ако е истина във Франция и Швейцария,не стоят така нещата ,нито с храната,нито с децата ,та не знам защо е толкова зле при немците.
Хайде,да идва по-скоро 13.03.2020 г. ,че с тези цени на имотите тук вече заприличахме на "Искрено и лично"
Германия...Февруари, 5-7 градуса ....Млад татко с две момчета ходят по тротоара-явно,излезли са в почивния ден на разходка... Едното момче, на видима възраст 7-8 години, подрипа напред.Второто, на видима възраст 3-4 години, крачи наравно с таткото....Изведнъж ,по-малкия се озовава пред една разкошна локва и плахо нагази с едната обувка....Таткато попита : "А,ботушите"?...Малкият отговори "В къщи са.." Таткото констатира със спокоен тон -"Тогава,ще си намокриш краката".....Малкият хвърли още един поглед на баща си и смело замарширува през локвата....Стигна до края ,обърна се и пак ....Стигна до средата на локвата ,подскочи два - три пъти ,предполагам,за да бъде пълен ефекта от намокрянето....Упражнението се повтори няколко пъти пред абсолютно спокойния поглед на таткото....Последва най-учтива подкана с неизбежното -"Bitte!" от страна на таткото,че е време да тръгват и да догонят баткото...Малкия излезе,поотръска се ,хвърли един последен поглед към тази неверятна локва ....и продължи в крачка с таткото....
Ха сега, си я представи същата тази ситуация разиграваща се пред очите средностатистически български мама или татко, сети се каква ще е реакцията и може би ще разбереш,какво има предвид Симбад...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПочвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.
- 1 like
Коментар
-
Почвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.Last edited by Todor Sabev; 20.01.2020, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad
OK, очакваме застой в цените (с 0 сделки на сегашните фантазьорски цени) и след тва спад от 60%. Днес говорих с един приятел от Intel в Мюнхен. 450 човека са на улицата от този мецес .
Отчайващо е написаното от теб ако е истина във Франция и Швейцария,не стоят така нещата ,нито с храната,нито с децата ,та не знам защо е толкова зле при немците.
Хайде,да идва по-скоро 13.03.2020 г. ,че с тези цени на имотите тук вече заприличахме на "Искрено и лично"
Коментар
-
Те там жените са мъже а мъжете жени. Жените са активните при свалката и като цяло командват здраво и трудно се траят, все се оплакват и са меркантилни на 100% и все с претенции . Нито могат да готват нито да чистят , ако някой сготви често е мъжа , ама пак някой макарони най много да свари. Жените често не искат деца (що за жени ?) общо взето бягайте далеч , че и немците се научиха да бягат , защото видяха източноевропейките. Женствени нежни създания , родени за майки, а не мъже в женска кожа . Класовото разделение е много здраво залегнало в живота . Няма омешване на социални слоеве образован и необразован. Тва че нашите жени били гледали на парите , тва бледдне в сравнение с тукашните. Има си всичко де , има всякакви хора но като цяло рамките са такива
Бедничка е горката и гледа да се нареди на хубаво и на богато.
Иначе пишеш хубаво и личи, че си образован и успял човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти бая си заорал в дъното, виждамАз имам далеч по-добър опит в Мюнхен, а и тук в момента - проблемът ми е по-скоро как да НЕ ям постоянно мръвки и картофи
Точно със Студ град да сравняваш - ясно, значи я караш на спонсорирани храни в супермаркетите ...
Дъното са го заорали всички които ядат на немски столове на работа. Мръвки с макарони де , яж си гиLast edited by simbad; 20.01.2020, 12:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
OK,
Можеш да си носиш в кутия от вкъщи, домашно приготвена българска храна.
Аз съм забелязъл, че след работа имат навик да излизат на по бира навън, на главната улица. И по време на следобедната почивка излизат навън, вземат си кафе или сладолед и общуват 15 мин.
И ми се виждат възпитани и културни. А немците имали проблеми при намирането на жени........нямало много подходящи и търсели от други националности. Дали е така?
- 1 like
Коментар
-
Не ползваме евтина , а все частна , защото държавните са още по-зле, но като цяло едно и също. Те всички да спонсорирани от държавата , частните имат малко такаса отгоре към 150 Е на месец което е незначително. Храната е мизерна не от безпаричие, а от култура на хранене. Толкова им е куптурата. Хляб и почти всеки ден макаронени изделия . Те тва си обичат, после като възрастни пак тва търсят. На фирмени банкети , риби , меса , деликатеси, нашите Гюнтери напълнили чинията с макароните и помпят. Спането на земята на матрак просто е стандарт навсякъде. Който иска да се завива с одеало си носи от вкъщи. Тва си е народопсихология , децата се отбиват колкото кможе по-рано, захвърлят се сами в стая колкото може по-рано и изобщо стават едни саможиви без връзка с родителите си. После се виждат с родителите си веднъж на високосна и така.
Кой се оплаквал и кой не е друга тема. Има много хора които няма да признаят че в бяла държава има подобни неща. Писна ми на стола във фирмата почти всеки ден макарони с някъв гаден сос и някво парче сухо месо от пуйка. Или един дебел кренвирш с един сос от кетчуп отгоре и пържени картови тва веч е е мега деликатеса наречен къри вурст. Само като ги видя макароните и се връщам, по добре гладен да седя. В студентските столове в Студентски град 54 блок., или РУМ/а и тн. за левче навремето в които штъкаха хлебарките и се смеехе че уж гадно и тва онова , че аз си мечтая за тях сега . Иначе главен офис само развой и мениджъри и контрол без производство на голяма международна фирма ко щеш. ПОловината със служенби коли за по над 50 000Е , а храната помия , не е от безпаричие , тва е култураАз имам далеч по-добър опит в Мюнхен, а и тук в момента - проблемът ми е по-скоро как да НЕ ям постоянно мръвки и картофи
Точно със Студ град да сравняваш - ясно, значи я караш на спонсорирани храни в супермаркетите ...
- 1 like
Коментар
Коментар