Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Въпросът е,че като казваш,че хората на наемният труд били втора ръка хора,разкриваш достатъчно добре характера си.И това няма никакво отношение с факта,че политиците крадат-това го знаем и без теб.
И най ме подразни това,че подобно мислене имат по-голямата част от бизнесмените в България.Аз съм юрист и съм защитавал интересите на работници,които буквално са били експлоатирани като роби от подобни бизнесмени.Човек даже се чуди възможно ли е подобно нещо в 21-и век в държава от ЕС.Наистина ги смятате за втора ръка хора.Идеални сте за Индия,където има кастова система с това мислене.
Не от всеки става бизнесмен и не всеки може да забогатее.Така е устроен светът,че малцина успяват.Това не означава,че някой е лузър и втора ръка човек ако не е богат.Лузъри ли бяха учителите,които те учиха в училище и преподавателите в университета.Лузър ли е някой лекар,който спасява човешки животи,или някой пожарникар,който си рискува живота,за да загаси пожар.Лузъри ли са пожарникарите,които загинаха при атентата в САЩ през 2001г,като влязоха да спасяват хора.
Имайте малко уважение и към другите,и ще ви се отвърне със същото.
Коментар