Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/analizi/91/a...-sasht-308323/
Икономистите спряха да се надяват за бърз „отскок“ на икономиката на САЩ
Американците тепърва ще се сблъскат с ефектите от рецесията, породена от коронавируса, предупреждават от JPMorgan Chase
Растящата икономическа болка отново привлече вниманието във вторник на фона на мрачните прогнози на големите компании. Превозвачът Delta Air Lines заяви, че намалява плановете за добавяне на още полети през август и след това, като се позовава на слабото потребителско търсене. Най-големите национални банки предупредиха, че заделят милиарди долари за покриване на очакваните загуби по кредити, тъй като клиентите ще се сблъскат със затруднения при изплащането на ипотечните си заеми и други видове кредити през следващите месеци.
Коментар
-
https://www.investor.bg/analizi/91/a...baloni-308267/
Пандемичната политика на Япония започва да образува финансови балони
цитат: “Правителството също предостави финансова подкрепа за потребителите, раздавайки по 100 000 йени в брой на всеки жител на Япония.”
Това за което се опасяваше Седларов започна да се случва в Япония.
Започна се! Скоро и българските потребители ще бъдат финансово подкрепени, щото иначе нема кой да вкара напечатаната хартия в обращение.
Пита се в задачата, защо вместо хартия не раздават имоти?Ех, да имаше начин и имотите така да ги печатат...
...и ся настава едно ръчкане с лакти, защото вратата за излизане от кеша стана много тясна. Едни ше чекат 2029, а другите ще спасяват кеш дори и на +30% от догодина.
Лошоооо, лошо, ло-шо... некой мое ли да каже, кога хартията губи стойност, какво се случва с имотите???...
Ся разбрахте ли защо ни взеха в ЕРМ2? На ЕЦБ им идваме дюшеш точно навреме за да вкарат напечатаните евраци. Абе кой каквото е напечатал ще си го вкара в обращение, колкото и да е. Мене ми се чини, че е бая..Last edited by Седларов; 16.07.2020, 07:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А това пък с Калинките неграмотни и протекциите на 99% въшльовци (не само при теб с баничаря), не знам как ще замине. То се случва от селската служба до възлови постове по висините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеМонти, това за трола не е за тебе.. Той се знае трола кой е.. И на милионер от акции се прави.. Все пак сега в БСП ли си.. Да не си с Гергов Свинаря..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това го е вълнувало, това рекъл човекът, поне е искрен. А туй, че повечето, били нямали култура...Съзнателно и преднамерено я торпилират 30 години, унищожена е голяма част. Ама така са се окопали, няма как с милване по главата, сещаш се. Трябват яки шутове.
За мен провалът се подпечата когато хвърлиха вота на хората за точките от Референдума просто в кошчето. Дори не всички точки от него да са били идеално средство и панацеа. Но тогава бяха изтръпнали от ужас че тяхната свърши. Но го игнорираха, а матряла замълча. Грешка. Не трябваше да отъждествяват Референдума със гологлавия дългуч.
Сега Мафията иска точно това. Оставка, после служ правителство, после нови и какво? Та нито Пеевски, нито Доган, нито олигарсите ще са в Парламента или на министерски постове. Даже от сегашните няма да ги има поне половината. И какво от това. Мрежите са създадени. Утре и другите ще им са от полза. И айде още 5 минимум години. А те ще са повече. Схемите никога не свършват, само картите отново се раздават. А хората не могат все на улицата да стоят. Стихийно проведени не са успявали и много въстания от историята.Last edited by bulgarian lev; 16.07.2020, 01:12.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеТочно ти си тъп трол и нищо не си направил и няма да направиш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Мен не могат да ме изиграят щото аз тоя бардак триесе годин го гледам...Не могат нищо да измислят което да не разгадая за секунди.Това са природно уникални тъпанари.За мен и колегите ми беше огромно унижение да ни назначат един шофьор на баничарка за директор.А сега тая калинка е шеф на парламентарната комисия по енергетика.мръсна негодна крадлива сган.края им дойде.А и за разлика от оня идиот Рошко Синопичков не случиха на Президент.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеМонти, ама ти от БСП ли си.. Те не са никакви леви тези крадци..
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Сори Кирчо, но МонтЮ си е КОМУНЯГА и гъ...и кръвта!
на Костов и накрая целуваха царя по обувките за да свършат със задните части на една мутра...
Last edited by Монти; 16.07.2020, 00:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чудя се само как уж големи зрели хора толкова лесно се манипулират. Айде на младите им простено, още са зелени. Евала че скачат срещу статуквото и защитават правата си на свободни граждани, но трябва леко и да се позамислиш кой яхва твоите искания и с каква цел. А тази цел не е да ги подкрепят, ни най-малко. В тази игра има сложни ходове, похвати които обаче са еднакви навсякъде. Може даже политическо убийство да извършат за да насочат вниманието там. Тези хора не са за подценяване и борбата с тях трябва да е с техните методи - безкомпромисна и също толкова задкулисна.
Един снощи го питат учтиво с микрофон защо е там и срещу какво протестира. Той на ,,ти" просташки отговаря и основната причина била че нямало детски градини, нямало места в градините и детето му било без градина.
Коментар
Коментар