IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Кравите с машини ли се доят ?
    Да

Коментар

• Първоначално изпратено от Don 0815

Не исках да влизаме в спор. Това което ме учудва е, че покрай общите и логични неща, си много конкретен както във време (21-22г), така и географски (Америка и Европа ще бъдат най-засегнати). Тези неща няма как да ги знаеш от имената, които си посочил.
      Никой от тези безспорни авторитети не е ползвал способностите си за а плаши хората или да работи срещу тях.Никой не е давал конкретни дати и събития.Но знаейки законите не е трудно да определиш като гледаш какво се върши какво ще се случи.Човека се самозабрави особено западния човек.Реши че мъката и нещастията са за другите а те Богоизбраните разбира се с досада ще ги гледат по новините.Масова алчност разврат и простотия..Е Природата реши да раздаде правосъдие и 2020 е доказателство за това.През настоящата година ще берем плодовете на безобразното си поведение спрямо Природата.Както съм казвал много пъти нейният арсенал да ни вразуми е огромен.Ние с нашия капацитет дори не можем да си представим какви са възможностите.Станахме зли арогантни алчни решихме че сме единствени изключителни и неповторими решихме че можем безнаказано да убиваме живота на Земята и в океаните че всички живи същества са тук за да ни слушат решихме че сме господарите.Както е казал класика следва приземяване приземяване приземяване.Отрезвяване и приземяване.Тази година ще гледаме фалити и финансови кризи.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бе не знам ама аз мога да ти предложа веднага работа.Заплата 1200 кинта чисто.Ще пасеш и доиш 90 крави започваш веднага.Мястото няма да се пази щото имаме остра нужда от такъв човек и го даваме на първия който дойде
        Кравите с машини ли се доят ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

дистанционно не може ли
          Още айтитата не са измислили технологията

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бе не знам ама аз мога да ти предложа веднага работа.Заплата 1200 кинта чисто.Ще пасеш и доиш 90 крави започваш веднага.Мястото няма да се пази щото имаме остра нужда от такъв човек и го даваме на първия който дойде
            дистанционно не може ли
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Пази ми едно место в стопантвото .

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

според мен не само селските, а и санираните квартални училища само приличат на училище, но пълно щастие няма. Има добри частни училища, които не приемат на база адресна регистрация и се стараят както в 'гледането' така и в обучението на децата. Средата е фактор. Не само учители, а децата в класа какви родители имат. Това го казавам на база личен опит и сменени 2 училища (сега сме в трето) за периода 1-5 клас. Както държавни така и частни. Мога книга да напиша за това как всичко е фасада. Боби е доста прав, че за периода 1-4 клас класната е най-важният човек, но не е прав, че средата на деца с по-прости (да се изразя политично) родители не оказва влияние върху детето. Като казвам прости визирам умствения капацитет и възпитание,а не имотно състояние. В държавното беше лес 50% от родителите бяха пълни дебили и считаха, че възпитанието на детето се изчерпва с това да го метнат в училището и да бързат за работа. В едното частно едно 50% кифли припадаха как госпожата е дала 2 страници повече домашно, когато аз търсех да сменям училището, защото не учеха достатъчно и бях възмутен колко малко учат онлайн (това се случи в ковид ваканцията, че учеха вкъщи и имах наблюдение колко и какъв материал взимат).. На държавното училище директора се ската след огромен гаф, но е връзкар и го сложиха директор на едно топ училище държавно мечта за много хора... та затова казвам всичко е фарс, а високите нива средни за дадени училища се дължат по-скоро на това, че са точка на сгъстяване на родители, които искат децата им да учат и системата става самоподържаща се във времето.

това по никой начин не означава, че оправдавам четиричленно семейство да се загроби с 30 годишна ипотека за 150К и да се свира в 80кв... и да върне парите тройно, че децата да учат в уж прилично квартално училище.

Поздрави
                Че аз не съм казвал нищо за средата, казвам само че тя е еднаква във всички квартали и в 1-4 клас няма как да я избегнеш. Деца идиотчета има навсякъде, и в центъра да живееш няма как да ги избегнеш, всичките са задължително в кварталното.
                Пресявката почва след това.

А високите средни нива са за гимназиите и резултатите от матурите, това не означава нищо за началния курс. Примерно в 73то от 1 клас се записват всички от района, но след 7ми клас кандидастват със всички и ако не минат бариерата, си събират партакешите и където им видят очите.
                Last edited by BobyB; 04.01.2021, 13:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

според мен е рано още, но натам сме се запътили.. короната е само тест и според мен е изкуствено създаден вирус с някаква такава цел, но дали точно такава е целта или е била друга само тези, които са го създали знаят. всичко стана един глобален филм...
                  Между другото, "феодално общество" като понятие има погрешна негативна конотация. Напротив, това е най-благодатното общество от всички, през които е преминало човечеството. Самият Маркс го посочва в своите изследвания. Маркс е единственият, който прави пълен спектрален разрез на обществено-икономическото развитие на човечеството в познатата ни история и го прави изключително грамотно. Ако съчетаем достигнатия съвременен научно-технически прогрес с обществено-икономическите взаимоотношения на феодализма, е вероятно да получим съвсем приемливо за човека битие - нещо, което би зарадвало най-много Кавръка. "Голямото зануляване" вероятно има предвид това - преминаване към коренно различна обществено-икономическа система, в която именно некапиталовите активи ще бъдат фундамент и съдържание. Няма да има нужда от собственици. Ще има лична собственост, но за частната собственост идват проблемни времена. Няма нужда от революции и хаос и Кавръка съвсем ще остане без идея къде да ги дене своите 50 000 евро, защото ЕПК-тата ще бъдат ползвани на принципа на споделяните тротинетки.

Коментар

Истина е ,защото мафията си направи отдавна държава,а имотите са идеално място за техниите капитали,затова манипулират данните и числата .
                    Да бе, освен това не сме в ЕС, не сме в борд и не са се вдигнали 6-7 пъти заплатите за 20 години. Всичко е измама, само ти знаеш истината!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това е лъжа, което те прави лъжец и клеветник!
                      Истина е ,защото мафията си направи отдавна държава,а имотите са идеално място за техниите капитали,затова манипулират данните и числата .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

НСИ манипулира данните ,ако не си запознат .
                        Имотната мафия си плаща стабилно.
                        Това е лъжа, което те прави лъжец и клеветник!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

според мен е рано още, но натам сме се запътили.. короната е само тест и според мен е изкуствено създаден вирус с някаква такава цел, но дали точно такава е целта или е била друга само тези, които са го създали знаят. всичко стана един глобален филм...
                          Пази ми едно место в стопантвото .

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Пропускаш, че в едно модерно феодално общество милионери няма да има. Ще има шепа невидими мултитрилионери, които ще бъдат като нещо от върха на пирамидата на Държавата на Платон и ще играят ролята на философите. Идва безкасово и както ти мечтаеш - много по-малко неравно общество. Парите, този демон човешки, ще имат съвсем друго измерение, за зло или добро.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Мен ако питаш ,ако се съберат 10 семейства милионери ,говорим за хора с над милион капитали ,спокойно могат да купят малко село,да си направят инфраструктурата сами ,дори да си доведат и лекари там ,да затворят кръга на производство на храна за собствени нужди и да живеят в голяма степен независимо.Иска се воля и най вече кооперативност и разбирателство което май са най трудните неща .
                              Нещо като секта ,с единствената цел независимост ,не говоря за разни религии и мании .
                              Пропускаш, че в едно модерно феодално общество милионери няма да има. Ще има шепа невидими мултитрилионери, които ще бъдат като нещо от върха на пирамидата на Държавата на Платон и ще играят ролята на философите. Идва безкасово и както ти мечтаеш - много по-малко неравно общество. Парите, този демон човешки, ще имат съвсем друго измерение, за зло или добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Асото, ти що не ми отговори на софтуерните въпроси? Да не си обиден, нещо...

Отново виждам противоречие в думите ти: смисълът на участието ни тук е тоя - да провокираме нечии различни или потвърждаващи тезата ни - други мнения.

Когато аз ти отговоря - ти се обиждаш и ме пращаш да лекувам психически проблеми.

Този, който не ти отговори (в случая - Асо Пика) - определяш като обиден по причина, че не ти е отговорил...

Може би Асото не ти отговоря, именно - за да не те обиди и да не го изпратиш да лекува психически проблеми?

Усеща се, че "работиш" с два аршина.

Не знаех, че мимикрията е в основата на психологията... Може би самият ти се колебаеш в тълкуванията на своите тези? Предполагам, твое амплоа е компилацията от социална мимикрия и недискурсивно говорене - но съм сигурен, че има и други похвати...

...................

Надявам се да не те обидя с отговора ми? Да де - това не е отговор от Асото, но той очевидно има причини, за да не ти отговори... или просто си има по-важни задачи...

​​​​​​​

Коментар

Working...
                                X