Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За ФМИ има, за МЕИ-то няма...:-)
А Бай Пешето си мисли, че България е все още индустриална държава от 89-та и има нужда от инДЖенери...Може ама само от софтуерни :-)Last edited by national power; 26.06.2021, 23:57.
Коментар
-
Ясно е че си фен на Техническите университети и т.н. , но глупостите ги пишеш ти. Единственият наш университет който се появява по световните класации е СУ.... Поне по времето когато кандидатствах най-трудно се влизаше освен медицина в МУ, след това УНСС / Ратко затва ги чатка толкова нещата/, СУ с ФМИ и право и туризъм и икономическите специалности на Бота и Евго, Виас с архитектура и чак тогава МЕИ-то САМО комп. техника. Имам приятел 2 години след мен който влезе в МЕИ-то транспортна техника с 2 /двойка/ на изпита по математика. Нямаше желаещи и не можеха да си запълнят бройките....и взимаха всичко подред. Какво образование, какви знания, само утайката на кандидатстващите дето не могат да влезнат на други места :-))))
За СУ само ще ти кажа , че жена ми е служител на СУ от 20 години та знам всичко от първа ръка и покрай многото си слабости е в орбитата спрямо ЗМЕЯ :-)))).... несъпоставимо ниво :-)
Коментар
-
Хаха Крети. Ти за университети по-добре не коментирай че е трагично....Бай Пешето поне единствен от целото село е завършил МЕИ-то. Все е успех след като бала не му е стигнал за УНСС . ама твоето ГМО и за кръжок не става :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Преди години гледах някаква европейска класация. СУ беше на стотна и кусур позиция, но фигурираше. Другите наши вузове ги нямаше.Стотна леко абсурд с всичките английски, немски, италиански , френски че даже и спанярдски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАма има ли друг български университет по-нагоре в класацията?
Даже гледам СУ е на 916 място в света...
Техническият Университет е на второ място в България и е на 1355-то мястов света
УНСС е пети в България и е на 2363-то място
Коментар
-
Ама има ли друг български университет по-нагоре в класацията?
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЩот щях да я срещна и да я направя човек, въпреки дефектния пуевенски ген
СУ е на 640то място някъде из класациите, има го след секви други световно неизвестни индийски и малайзийски университети.
Техническият Университет е на второ място в България и е на 1355-то мястов света
УНСС е пети в България и е на 2363-то мястоLast edited by Money; 26.06.2021, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Щот щях да я срещна и да я направя човек, въпреки дефектния пуевенски ген
СУ е на 640то място някъде из класациите, има го след секви други световно неизвестни индийски и малайзийски университети.
- 1 like
Коментар
-
Професора от СУ ти е казал истината. Това че дъщеря ти е била добре е изключение щото си подлъгал момичето да учи в МЕИ-то вместо да отиде на правилното място / СУ/ :-)
Иначе - компютърен инженерин / в смисъл хардуер / завършил у нас МЕИ-то и работещ по специалността у нас е някаква шега :-) Спецове по сглобки на касови апарати :-))))
Ама поне сега разбирам що си мислиш, че програмистите взимат малко пари. Явно базата ти е от завършили МЕИ-то ...:-)
ПП Бай Пеше, ти щерката що не я записа у Габровското МЕИ ? Без Ловешкият му филиал...:-) а все пак в София я прати да учи ?
Коментар
-
За ФМИ има, за МЕИ-то няма...:-)
А Бай Пешето си мисли, че България е все още индустриална държава от 89-та и има нужда от инДЖенери...Може ама само от софтуерни :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
Не разбирам защо се надхващате. При липса на конкуренция, за какво ниво говорим?
А Бай Пешето си мисли, че България е все още индустриална държава от 89-та и има нужда от инДЖенери...Може ама само от софтуерни :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.06.2021, 21:26.
Коментар
-
Ясно е че си фен на Техническите университети и т.н. , но глупостите ги пишеш ти. Единственият наш университет който се появява по световните класации е СУ.... Поне по времето когато кандидатствах най-трудно се влизаше освен медицина в МУ, след това УНСС / Ратко затва ги чатка толкова нещата/, СУ с ФМИ и право и туризъм и икономическите специалности на Бота и Евго, Виас с архитектура и чак тогава МЕИ-то САМО комп. техника. Имам приятел 2 години след мен който влезе в МЕИ-то транспортна техника с 2 /двойка/ на изпита по математика. Нямаше желаещи и не можеха да си запълнят бройките....и взимаха всичко подред. Какво образование, какви знания, само утайката на кандидатстващите дето не могат да влезнат на други места :-))))
За СУ само ще ти кажа , че жена ми е служител на СУ от 20 години та знам всичко от първа ръка и покрай многото си слабости е в орбитата спрямо ЗМЕЯ :-)))).... несъпоставимо ниво :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Пак пишеш клишета.Аз не съм се месил в нейният избор никога.А шега са глупаците дето си мислят че СУ е университет.Особено последните години.Дъщеря ми не е програмист и не взема малко пари.Вземи се у ръце и не пиши глупости повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Пак пишеш клишета.Аз не съм се месил в нейният избор никога.А шега са глупаците дето си мислят че СУ е университет.Особено последните години.Дъщеря ми не е програмист и не взема малко пари.Вземи се у ръце и не пиши глупости повечеLast edited by Selena; 25.06.2021, 19:55.
Коментар
-
Професора от СУ ти е казал истината. Това че дъщеря ти е била добре е изключение щото си подлъгал момичето да учи в МЕИ-то вместо да отиде на правилното място / СУ/ :-)
Иначе - компютърен инженерин / в смисъл хардуер / завършил у нас МЕИ-то и работещ по специалността у нас е някаква шега :-) Спецове по сглобки на касови апарати :-))))
Ама поне сега разбирам що си мислиш, че програмистите взимат малко пари. Явно базата ти е от завършили МЕИ-то ...:-)
ПП Бай Пеше, ти щерката що не я записа у Габровското МЕИ ? Без Ловешкият му филиал...:-) а все пак в София я прати да учи ?
Коментар
Коментар