IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са тия класации да си ги заврат отзаде.Нещо бъркаш времената.А днес категорично СУ е много зле.Самочувствие до небесата без всякакво покритие пълни смешници.И никога не забравяй че по онова време не можеше да се учи навън.
    Можеше. Е, не всичко, ама все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За ФМИ има, за МЕИ-то няма...:-)
      А Бай Пешето си мисли, че България е все още индустриална държава от 89-та и има нужда от инДЖенери...Може ама само от софтуерни :-)
      Ей ама ного са ви кухи главите бе.Без инженери нищо не става...Има един уред викат му шалтер глупендерите.Дърпаме го и софтуерните глупендери сте у канала.Спри да се излагаш вече във ВМИ се влиза с двойка...щото само глупендер може да отиде тама
      Last edited by national power; 26.06.2021, 23:57.

Коментар

Ясно е че си фен на Техническите университети и т.н. , но глупостите ги пишеш ти. Единственият наш университет който се появява по световните класации е СУ.... Поне по времето когато кандидатствах най-трудно се влизаше освен медицина в МУ, след това УНСС / Ратко затва ги чатка толкова нещата/, СУ с ФМИ и право и туризъм и икономическите специалности на Бота и Евго, Виас с архитектура и чак тогава МЕИ-то САМО комп. техника. Имам приятел 2 години след мен който влезе в МЕИ-то транспортна техника с 2 /двойка/ на изпита по математика. Нямаше желаещи и не можеха да си запълнят бройките....и взимаха всичко подред. Какво образование, какви знания, само утайката на кандидатстващите дето не могат да влезнат на други места :-))))
        За СУ само ще ти кажа , че жена ми е служител на СУ от 20 години та знам всичко от първа ръка и покрай многото си слабости е в орбитата спрямо ЗМЕЯ :-)))).... несъпоставимо ниво :-)
        Са тия класации да си ги заврат отзаде.Нещо бъркаш времената.А днес категорично СУ е много зле.Самочувствие до небесата без всякакво покритие пълни смешници.И никога не забравяй че по онова време не можеше да се учи навън.

Коментар

Хаха Крети. Ти за университети по-добре не коментирай че е трагично....Бай Пешето поне единствен от целото село е завършил МЕИ-то. Все е успех след като бала не му е стигнал за УНСС . ама твоето ГМО и за кръжок не става :-))))
          Песи я си признай колко двойки ти набиха в ТУ и какъв ритник получи отзаде.УНСС по мое време се казваше ВИИ Карл Маркс.Дори не подозирах че има подобен клефук камо ли да отида на изпит там.Като станах студент тама ми правеха свирки щото за друго не стават както и СУ.От който нищо не ставаше отиваше в СУ за даскал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Преди години гледах някаква европейска класация. СУ беше на стотна и кусур позиция, но фигурираше. Другите наши вузове ги нямаше.
            Освен ако е била малката Европа - само Балканите, няма как да стане Стотна леко абсурд с всичките английски, немски, италиански , френски че даже и спанярдски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Ама има ли друг български университет по-нагоре в класацията?

Даже гледам СУ е на 916 място в света...

Техническият Университет е на второ място в България и е на 1355-то мястов света

УНСС е пети в България и е на 2363-то място
              Преди години гледах някаква европейска класация. СУ беше на стотна и кусур позиция, но фигурираше. Другите наши вузове ги нямаше.

Коментар

• Ама има ли друг български университет по-нагоре в класацията?

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Щот щях да я срещна и да я направя човек, въпреки дефектния пуевенски ген
                СУ е на 640то място някъде из класациите, има го след секви други световно неизвестни индийски и малайзийски университети.
                Даже гледам СУ е на 916 място в света...

Техническият Университет е на второ място в България и е на 1355-то мястов света

УНСС е пети в България и е на 2363-то място
                Last edited by Money; 26.06.2021, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

СУ е на 640то място някъде из класациите, има го след секви други световно неизвестни индийски и малайзийски университети.
                  Хаха Крети. Ти за университети по-добре не коментирай че е трагично....Бай Пешето поне единствен от целото село е завършил МЕИ-то. Все е успех след като бала не му е стигнал за УНСС . ама твоето ГМО и за кръжок не става :-))))

Коментар

Професора от СУ ти е казал истината. Това че дъщеря ти е била добре е изключение щото си подлъгал момичето да учи в МЕИ-то вместо да отиде на правилното място / СУ/ :-)
                    Иначе - компютърен инженерин / в смисъл хардуер / завършил у нас МЕИ-то и работещ по специалността у нас е някаква шега :-) Спецове по сглобки на касови апарати :-))))
                    Ама поне сега разбирам що си мислиш, че програмистите взимат малко пари. Явно базата ти е от завършили МЕИ-то ...:-)

ПП Бай Пеше, ти щерката що не я записа у Габровското МЕИ ? Без Ловешкият му филиал...:-) а все пак в София я прати да учи ?

Коментар

А Бай Пешето си мисли, че България е все още индустриална държава от 89-та и има нужда от инДЖенери...Може ама само от софтуерни :-)
                      Вярно, голям си песимист. Тъжно.

Коментар

• Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение

Не разбирам защо се надхващате. При липса на конкуренция, за какво ниво говорим?
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.06.2021, 21:26.

Коментар

Ясно е че си фен на Техническите университети и т.н. , но глупостите ги пишеш ти. Единственият наш университет който се появява по световните класации е СУ.... Поне по времето когато кандидатствах най-трудно се влизаше освен медицина в МУ, след това УНСС / Ратко затва ги чатка толкова нещата/, СУ с ФМИ и право и туризъм и икономическите специалности на Бота и Евго, Виас с архитектура и чак тогава МЕИ-то САМО комп. техника. Имам приятел 2 години след мен който влезе в МЕИ-то транспортна техника с 2 /двойка/ на изпита по математика. Нямаше желаещи и не можеха да си запълнят бройките....и взимаха всичко подред. Какво образование, какви знания, само утайката на кандидатстващите дето не могат да влезнат на други места :-))))
                          За СУ само ще ти кажа , че жена ми е служител на СУ от 20 години та знам всичко от първа ръка и покрай многото си слабости е в орбитата спрямо ЗМЕЯ :-)))).... несъпоставимо ниво :-)
                          Не разбирам защо се надхващате. При липса на конкуренция, за какво ниво говорим?

Коментар

Пак пишеш клишета.Аз не съм се месил в нейният избор никога.А шега са глупаците дето си мислят че СУ е университет.Особено последните години.Дъщеря ми не е програмист и не взема малко пари.Вземи се у ръце и не пиши глупости повече

Коментар

Пак пишеш клишета.Аз не съм се месил в нейният избор никога.А шега са глупаците дето си мислят че СУ е университет.Особено последните години.Дъщеря ми не е програмист и не взема малко пари.Вземи се у ръце и не пиши глупости повече
                              По мое време СУ си беше ок. Сега всичките не ги знам как са като ниво, а и зависи от специалностите. Колегите ми (т.е. Учили в същия университет) математици и физици са реализирани и повечето са по чужбините, колегите ми хуманитари са също ок, даже тези с икономика са си ок.
                              Last edited by Selena; 25.06.2021, 19:55.

Коментар

Професора от СУ ти е казал истината. Това че дъщеря ти е била добре е изключение щото си подлъгал момичето да учи в МЕИ-то вместо да отиде на правилното място / СУ/ :-)
                                Иначе - компютърен инженерин / в смисъл хардуер / завършил у нас МЕИ-то и работещ по специалността у нас е някаква шега :-) Спецове по сглобки на касови апарати :-))))
                                Ама поне сега разбирам що си мислиш, че програмистите взимат малко пари. Явно базата ти е от завършили МЕИ-то ...:-)

ПП Бай Пеше, ти щерката що не я записа у Габровското МЕИ ? Без Ловешкият му филиал...:-) а все пак в София я прати да учи ?

Коментар

Working...
                                X