IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение
    В момента, се ежите като първолаци. И нищо относно Успеха.
    Ми не съм писал къде какво съм учил макар и да има с какво да се гордея ако тва е целта.... / селскичт ТОХ е голема работа/ А пиша само затова , че МЕИ-то след 90-та година събира само студенти, които не са приети на друго място.... Потресаващо ниско ниво, без компютърната техника.... А Бай Пешето се засяга :-( Той се засяга и на друга тема - винаги езиковите и математическите и ПМГ са били с най-висок бал, а в техникумите отново попадаха само неприетите в тези гимназии....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми то тея от математическите гимназии с редки изключения не могат да завършат ТУ.Навремето най тъпите ходеха в МГ.Твоят кратък престой е щото са ти набили двойките...И ти реши тука в твоя форум да си го изкараш на ТУ...Навремето пуснах кучето и прасето да кандидатствуват във ФМИ.Приеха ги и завършиха с пълно шест...И миналата и по миналата година бях на предварителните изпити по математика в СУ ми то с родителите едвам се събираха триста човека отпред ма ти си ланкай...Тя и леля ми като кажа нещо за тоя ПУЦ подскача ама разправя как библиографка пише дУкумент и спори с нея.Тва е нивото осъзнай се потресающо е...
      Хаха , Разкри ме Бай Пеше :-) Истината е че бех на 16 години / да нема грешка/ като го карах и не бех наясно с какво съм се заел ... Бързо се коригирах заради двойките хахахха :-)

Коментар

• В момента, се ежите като първолаци. И нищо относно Успеха.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хаха истината е някъде там :-) демек в ТОХ-а. Иначе как ще стана келнер ?! Нямам спомени точно - мисля че някакви упражнения имаше само / трябва да е било материалознанието/... Ходил съм 10-ина пъти макс....

ПП Бай Пеше освен за единият семестър енергетика за друго не ми вервай какво съм учил.... Иначе трябва да си разваля образа на келнер :-)
          Песи лъжеш като дърта ...Машиностроенето е на Дървеница в трети и четвърти блок....То и затова са ти набичили двойките.Ту не е СУ в Ту жулят двойки на поразия чуваш само колега висшето не е задължително като средното....Та пак ти казвам послъгваш....Ти ТУ не виждал...или е било в Габрово не знам там има ли паметник на Левскик
          Last edited by RUBLA; 27.06.2021, 19:00.

Коментар

Разбира се че си прав. Обаче учебните програми се правят за да са по силите на най-слабите, а поне до 90-ра вероятно основните учащи в МЕИ-то са идвали от техникуми, а не от математически и ПМГ. Вероятно нататък става сложно и трябва да се учи , но поне в моят кратък престой нивото беше смешно ниско.... , като изключим чертането / явно не съм отишъл от техникум с чертане/....
            Ми то тея от математическите гимназии с редки изключения не могат да завършат ТУ.Навремето най тъпите ходеха в МГ.Твоят кратък престой е щото са ти набили двойките...И ти реши тука в твоя форум да си го изкараш на ТУ...Навремето пуснах кучето и прасето да кандидатствуват във ФМИ.Приеха ги и завършиха с пълно шест...И миналата и по миналата година бях на предварителните изпити по математика в СУ ми то с родителите едвам се събираха триста човека отпред ма ти си ланкай...Тя и леля ми като кажа нещо за тоя ПУЦ подскача ама разправя как библиографка пише дУкумент и спори с нея.Тва е нивото осъзнай се потресающо е...

Коментар

• Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение

Аз бях по-простичък. И, според мен, ако ученето не е трудно, значи, нещо не е наред. Така мисля.
              Разбира се че си прав. Обаче учебните програми се правят, за да са по силите на най-слабите, а поне до 90-ра вероятно основните учащи в МЕИ-то са идвали от техникуми, а не от математически и ПМГ. Вероятно нататък става сложно и трябва да се учи , но поне в моят кратък престой нивото беше смешно ниско.... , като изключим чертането / явно не съм отишъл от техникум с чертане/....

Коментар

Майко мила добре че не си карал спортното Олимпийски надежди...Много ми е интересно кой от изброените предмети си учил на Паметника Левски???
                Хаха истината е някъде там :-) демек в ТОХ-а. Иначе как ще стана келнер ?! Нямам спомени точно - мисля че някакви упражнения имаше само / трябва да е било материалознанието/... Ходил съм 10-ина пъти макс....

ПП Бай Пеше освен за единият семестър енергетика за друго не ми вервай какво съм учил.... Иначе трябва да си разваля образа на келнер :-)

Коментар

Е по твоето време може и да е било така / то май и само на 2 места даваха да се кандидатства , но не си спомням точно/, но след 90-та моето време желанията на хората се промениха...
                  Вече съм забравил какво точно се учеше този семестър - нещо химия, физика, материалознание , математика и чертане помня. Първите 3 бяха на ниво 7-ми клас , математиката / висшу/ я бях минавал за Олимпиади, и чертането ми беше препъване признавам. Разбираш ли дори нямаше нужда да уча / и не съм/ за да имам 6-ици.... Все пак преди това съм бил в техникум по обществено хранене и бях добре подготвен :-))))
                  Аз бях по-простичък. И, според мен, ако ученето не е трудно, значи, нещо не е наред. Така мисля.

Коментар

Е по твоето време може и да е било така / то май и само на 2 места даваха да се кандидатства , но не си спомням точно/, но след 90-та моето време желанията на хората се промениха...
                    Вече съм забравил какво точно се учеше този семестър - нещо химия, физика, материалознание , математика и чертане помня. Първите 3 бяха на ниво 7-ми клас , математиката / висшу/ я бях минавал за Олимпиади, и чертането ми беше препъване признавам. Разбираш ли дори нямаше нужда да уча / и не съм/ за да имам 6-ици.... Все пак преди това съм бил в техникум по обществено хранене и бях добре подготвен :-))))
                    Майко мила добре че не си карал спортното Олимпийски надежди...Много ми е интересно кой от изброените предмети си учил на Паметника Левски???

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Недей така.Той е вярващ,силно вярващ,а това значи,че има повече права от обратните,черните,евреите,жените ,децата взети заедно. Нищо,че няма божия заповед ненарушена от него/може би само не убивай,защото е страхлив и прелюбодействието-грозен е./
                      Май загуби връзка с кораба майка

Коментар

Песи я си признай колко двойки ти набиха в ТУ и какъв ритник получи отзаде.УНСС по мое време се казваше ВИИ Карл Маркс.Дори не подозирах че има подобен клефук камо ли да отида на изпит там.Като станах студент тама ми правеха свирки щото за друго не стават както и СУ.От който нищо не ставаше отиваше в СУ за даскал.
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.06.2021, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пешо, препоръчвам ти, когато си под въздействието на упойващи вещества - да не пишеш тук.
                          Има лични съобщения, с които може да си служиш, когато изразяваш отношението си към някого.
                          Не е необходимо всички да научаваме, що за "бабаитлък" притежаваш.
                          (имай предвид, че децата ти най-вероятно четат тук - не ги подценявай!)
                          Недей така.Той е вярващ,силно вярващ,а това значи,че има повече права от обратните,черните,евреите,жените ,децата взети заедно. Нищо,че няма божия заповед ненарушена от него/може би само не убивай,защото е страхлив и прелюбодействието-грозен е./

Коментар

• [QUOTE=pesimist4o na kvadrat;n3775308]

Много промиващи статии четеш. ..., но не достатъчно дълбоко ги разбираш :-) Прочети какво ти написа Заплатката да не повтарям,
                            Вероятно и ти като Боби не си стъпвал в Китай :-)
                            Няма как да ти дам примери за индустрии които знам от първа ръка кое и как се случва / кръчмарство :-)/ / Производството в тези сектори за 20 години от примерно 20% дял сега е с 95% дял в Китай, а тези по света които още не са затворили сглабят с части от Китай / няколко процента идват от Япония и Тайван , Корея фалира , Щатите е нула от много години, Европа има може би 2-3 фабрики все още които доставят малко семипродукти, - химически вещества от Германия/ ...включително чипове- 100% РД и производство на чиповете е в Китай - няма нужда да са с топ процес от ТСМС/ и затва избрах телефоните. По-ясно от това не може да бъде .
                            От 0% дял преди 20 години, сега имат към 50%. И причината да не е повече е че не продават в голяма част от света поради патентите / да откраднали са формата на ябълката/, Освен това продажната им цена расте непрекъснато / по-високи маржове/
                            Предполагам с Боби и двамата сте програмисти и ви убягват някои моменти и последователности в бизнеса . Отново не го пиша да ви обидя, просто имате пропуски щото не сте наясно как се случва производството, после какво се случва с пазарните дялове и последиците от тях. Дано поне да знаете какви са дяловете на Европейските производители на телефони към момента....:-) от лидери в началото... След 20 години , като изтекат спирачните патенти ще осъмнем с 95% Китайски дял при телефоните :-)[/QUOTE

https://www.matterport3d.es/inmobili...SAAEgJ4ivD_BwE

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Пешо, препоръчвам ти, когато си под въздействието на упойващи вещества - да не пишеш тук.
                              Има лични съобщения, с които може да си служиш, когато изразяваш отношението си към някого.
                              Ми няма да се съобразя с препоръката ти шото не ползвам упойващи вещества.И когато раздаваш съвети чети внимателно преди това щото ми се струва че си бил пиян като си писал
                              Last edited by national power; 27.06.2021, 07:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Ти ли бе докато .... майка ти на гроба на баща ти а ти гледаш от инвалидната количка...Да ти ...

Коментар

Working...
                                X