Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Твърдение на непосветен. Ама няма да те открехвам за всичко.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да де, 50 провала и нито един успех...
Коментар
-
Повече са. Както е казал Т.А. Едисън, "- Така разбирам, кой вариант НЕ работи." (Вероятно, с идеята че, като се изчерпят НЕработещите варианти, остават работещите). Ама аз не ги броя моите. Нали, все едно, НЕ работят. И остават работещи. Т.е.успешни.
(Само за справка, провалите ми са над 50). Ама не ми пука.
Т.е., елемент пореден за Успеха: ЗДРАВИ НЕРВИ.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко ще прави пълномащабна война, идеята ще е близкриг, обсада на Киев и въдворяване на марионетно про-путинистко правителство. Другият вариант е ограничено нахлуване в Луганск, Донецк и установяване на сухопътна връзка с Крим през Мариупол.
Украина, разбира се че не може да влезе в Крим, независимо дали със и без шестте кораба от Балтийско море.
Иначе си прав, че украинската армия сега няма нищо общо с това, което беше през 2014. Това може да им помогне срещу бунтовниците, оставени сами за себе си, но срещу руско нахлуване - забрави. Много са далече от това сериозно да се опънат на Путин. Може и да успеят да думнат 100-200 руски танка и бронирани машини, но това няма да помогне. Проблемът за Путин е, че колкото повече чака, толкова по-трудно ще става влизането в Украина.
На какво ще залагаме?
Коментар
-
Ако ще прави пълномащабна война, идеята ще е близкриг, обсада на Киев и въдворяване на марионетно про-путинистко правителство. Другият вариант е ограничено нахлуване в Луганск, Донецк и установяване на сухопътна връзка с Крим през Мариупол.
Украина, разбира се че не може да влезе в Крим, независимо дали със и без шестте кораба от Балтийско море.
Иначе си прав, че украинската армия сега няма нищо общо с това, което беше през 2014. Това може да им помогне срещу бунтовниците, оставени сами за себе си, но срещу руско нахлуване - забрави. Много са далече от това сериозно да се опънат на Путин. Може и да успеят да думнат 100-200 руски танка и бронирани машини, но това няма да помогне. Проблемът за Путин е, че колкото повече чака, толкова по-трудно ще става влизането в Украина.
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеУкрайна също не може да влезне в Крим по никакъв начин. Не знам дали чухте за 6те бойни кораба на Русия, които от Балтийско са стигнали чак до Черно Море за "учения". С този ход Путин напълно завъшрва защитата на Крим и Украйна нищо не може да направи!
А ако Русия иска да стигне по-навътре в Украйна - Каквато и авиация да имаш, ако имаш народ. който се бори срещу теб, ще ти бъде много много трудно. Със 100 000 човека не става! Справка - Афганистан и 3 потънали империи - с най-модерните оръжия за времето си!!!(там нещата са и по-различни заради планините, разбира се, но като цяло е така) - Английската империя влиза и си тръгва след 20 години, СССР влиза и си тръгва след 10-15 години, USA влиза и си тръгва след 20 години. Тази държава няма превземане. В Украйна не е така - но в Украйна със 100 000 няма да стане! Въпросът е дали украинците са готови да се бият или не...
И ние сме били 500 години под робство, докато света се е развивал и еволюирал, но ето ни и нас, изплували от забравата заради няколко диви българина животни със свободен дух
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНе знам дали чухте за 6те бойни кораба на Русия, които от Балтийско са стигнали чак до Черно Море за "учения".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Надявам се да няма война Украйна Русия или обратното. Защото хич не съм на кеф. Ще трябва да мисля дали да си ликвидирам дългосрочната позиция, ако тия вземат че влезнат там, разбира се на печалба, но ако пък няма война много пари ще се изкарат. Общо взето в момента ме карат да залагам дали ще има война в Украйна или не, което много ме дразни. Всички които са в играта са принудени да направят този залог. Аз залагам че няма да има, но ако има ще трябва да мисля какво да правя...The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВлизането не е никакъв проблем за Путин, но ако се пробва да остане по-дълго там, излизането ще стане неизбежно и много мъчително
А ако Русия иска да стигне по-навътре в Украйна - Каквато и авиация да имаш, ако имаш народ. който се бори срещу теб, ще ти бъде много много трудно. Със 100 000 човека не става! Справка - Афганистан и 3 потънали империи - с най-модерните оръжия за времето си!!!(там нещата са и по-различни заради планините, разбира се, но като цяло е така) - Английската империя влиза и си тръгва след 20 години, СССР влиза и си тръгва след 10-15 години, USA влиза и си тръгва след 20 години. Тази държава няма превземане. В Украйна не е така - но в Украйна със 100 000 няма да стане! Въпросът е дали украинците са готови да се бият или не...
И ние сме били 500 години под робство, докато света се е развивал и еволюирал, но ето ни и нас, изплували от забравата заради няколко диви българина животни със свободен дух
Last edited by LuckyYou; 12.02.2022, 19:13.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Стига бе, човек. Русия има една от най-мощната авиации в света, украинците нямат нито авиация, нито ПВО като хората. Още преди да са влезли, руснаците ще са ударили як пердах на украинците по въздуха, с ракети и артилерия.
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеСЕГА ще ми обясни ли някой, след като на Хитлер са му необходими 3-4 млн. човека, за да влезе по цялото протежение на Украйна от запад(и които през зимата на 41 буквално потъват и стигат само до Урал), как Русия с мизерна 100-130 хилядна армия ще направи пълномащбна офанзива на Украйна, та даже и ще превземе Киев за 48 часа (това бълнуване чух днес)??? Имайте предвид, че в момента Украйна разполага 250-300 хилядна редовна армия, и десетки, може би стотици хиляди доброволци украиници, които се учат на война???? Ако отворите картата ще видите че Украйна има огромна граница с Русия! АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО Е РУСИЯ ДА ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА С ТОЛКОВА ХОРА. ОСВЕН АКО НЕ ПУСНЕ 1-2 АТОМНИ БОМБИ НАД КИЕВ!
- 1 like
Коментар
-
Влизането не е никакъв проблем за Путин, но ако се пробва да остане по-дълго там, излизането ще стане неизбежно и много мъчително
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеСъс сигурност Украйна не е подготвена да атакува Крим. В това съм убеден. Но тази тяхна армия не е за подценяване, да не говорим че и самите Украинци се чувстват застрашени. Аз пък гледах огромен брой 30 годишни обикновени младежи(програмисти, заболекари, счетоводители и т.н. книжни плъхове), които се учат доброволно на военни действия и оцеляване в партизанска война срещу Русия(мъже и ЖЕНИ!). Т.е. и Русия не може да влезне в Украйна с тази армия на границата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Че как! Има четри-пет успешни провала?
(Само за справка, провалите ми са над 50). Ама не ми пука.
Т.е., елемент пореден за Успеха: ЗДРАВИ НЕРВИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
Как не те мързи да пишеш празни постове?
Коментар
-
Предполагам. Ама нали вие бдите, вие ще го изпразните.
- 1 like
Коментар
Коментар