IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Че как! Има четри-пет успешни провала?
    Повече са. Както е казал Т.А. Едисън, "- Така разбирам, кой вариант НЕ работи." (Вероятно, с идеята че, като се изчерпят НЕработещите варианти, остават работещите). Ама аз не ги броя моите. Нали, все едно, НЕ работят. И остават работещи. Т.е.успешни.
    (Само за справка, провалите ми са над 50). Ама не ми пука.
    Т.е., елемент пореден за Успеха: ЗДРАВИ НЕРВИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение

Как не те мързи да пишеш празни постове?
      Ето още нещо с отношение към успеха: Работа. Работиш даже, когато не ти се. Т.е., ДИСЦИПЛИНА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Предполагам. Ама нали вие бдите, вие ще го изпразните.
        Как не те мързи да пишеш празни постове?

Коментар

Просто Интернет се напълни с измислени "цитати", фалшиво приписвани на някой или нещо известно.

Предполагам. Ама нали вие бдите, вие ще го изпразните.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Че ти успешен ли си, та да пишеш в тази тема???
            Разбира се. Това, че вие не го вдявате, само ме забавлява

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Че как! Има четри-пет успешни провала?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да разгледаме фактора "късмет", наистина: Според Насим Талеб, това е нещо извън подготовката: С нужния късмет, и безкрайно глупав човек, може да улучи 6-ца от тотото и, изведнъж да стане милионер. Буквално, за една вечер, без да е направил каквото и да е усилие, без да е (съз)дал нещо, ПРОСТО ТАКА.
                От друга страна, много хора, и знаещи и можещи, правят чудеса от героизъм, създават блага, от които, цялата цивилизация се ползва но... в "точния момент и на точното място", ТЕ СА РАБОТИЛИ, а разни проходимци, кой нагъл, кой крадлив, кой и двете - и някой глупак с Късмет - идват и - ВОАЛА! - измамват малко наивната публика на един панаир... А после, ще плюят по истинските работяги, че били говорили "с мръсен език" и, видиш ли, ТЕ, "ПУРИТАНИТЕ", обградени от умните си директори, били " решили". И ще дращят из нета, как бялото перно, и ше лъжат прилюдно, без да са си направили труда да разберат каквото и да е, за разни "недомислици" и още куп (техни си, претенциозни) глупости.
                По логиката на Импотеция, ще става дума за "знаещ и можещ", обаче.
                Мдам. Яко. Де ми го рабоша, за зарежа.

Коментар

Ами иди им обясни, тогава.
                  Просто Интернет се напълни с измислени "цитати", фалшиво приписвани на някой или нещо известно.

Коментар

Съмнително ми е да е самурайска максима.

Такъв самурай, който постоянно пада, би трябвало да си направи сепуку от срам.
                    Или да стане монах, най-малкото.

По-самурайско ми се струва да е "Победи или умри!"
                    Ами иди им обясни, тогава.

Коментар

... принципът дето го приписват на самураите: "100 пъти падни, 101 пъти стани."
                      Съмнително ми е да е самурайска максима.

Такъв самурай, който постоянно пада, би трябвало да си направи сепуку от срам.
                      Или да стане монах, най-малкото.

По-самурайско ми се струва да е "Победи или умри!"

Коментар

Никой не желае твоята смърт. Напротив - трябва дълго да живееш.
                        Обаче при теб има някакво нещастно стечение на обстоятелствата.
                        Мама те е родила без късмет, и те е хвърлила на смет.
                        А това, не го определяш ти.

Коментар

Така казва народът. А, за този, дето разправяше за провалите...Да речем така, случвали са ми се. И какво? Всеки се е провалял. Дай сега, да се тръшнем, да заритаме... И тук, идва принципът дето го приписват на самураите: "100 пъти падни, 101 пъти стани." Както казвал Самюъл Клеменс, "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени".
                          Никой не желае твоята смърт. Напротив - трябва дълго да живееш.
                          Обаче при теб има някакво нещастно стечение на обстоятелствата.
                          Мама те е родила без късмет, и те е хвърлила на смет.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет.
                            Така казва народът. А, за този, дето разправяше за провалите...Да речем така, случвали са ми се. И какво? Всеки се е провалял. Дай сега, да се тръшнем, да заритаме... И тук, идва принципът дето го приписват на самураите: "100 пъти падни, 101 пъти стани." Както казвал Самюъл Клеменс, "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени".
                            Last edited by Pyramid; 10.02.2022, 22:32.

Коментар

• Да разгледаме фактора "късмет", наистина: Според Насим Талеб, това е нещо извън подготовката: С нужния късмет, и безкрайно глупав човек, може да улучи 6-ца от тотото и, изведнъж да стане милионер. Буквално, за една вечер, без да е направил каквото и да е усилие, без да е (съз)дал нещо, ПРОСТО ТАКА.
                              От друга страна, много хора, и знаещи и можещи, правят чудеса от героизъм, създават блага, от които, цялата цивилизация се ползва но... в "точния момент и на точното място", ТЕ СА РАБОТИЛИ, а разни проходимци, кой нагъл, кой крадлив, кой и двете - и някой глупак с Късмет - идват и - ВОАЛА! - измамват малко наивната публика на един панаир... А после, ще плюят по истинските работяги, че били говорили "с мръсен език" и, видиш ли, ТЕ, "ПУРИТАНИТЕ", обградени от умните си директори, били " решили". И ще дращят из нета, как бялото перно, и ше лъжат прилюдно, без да са си направили труда да разберат каквото и да е, за разни "недомислици" и още куп (техни си, претенциозни) глупости.
                              По логиката на Импотеция, ще става дума за "знаещ и можещ", обаче.
                              Мдам. Яко. Де ми го рабоша, за зарежа.

Коментар

Късметът спохожда умните и можещите.

Аха. Чували сме.

Коментар

Working...
                                X