If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
симпатяга е радев и носи на майтап
обаче е много неустоим за студентки и професорки
и те вече са го научили в колко часа слиза от 280 пред унссето със сборника
Вероятно, всички счетоводители са еротични модели, неустоими за всяка студентка/преподавателка в УНСС. Само, че не познавам нито един счетоводител, който да кара скъпа кола ида има извинителна бележка от Министерството на финансите...
Вариантите за решение. Машината се дъни. Дава отговор в стил Радев - без дълбочина и с голяма опасност за бъдещи грешки. Наследството не е само “делене” особено в по-старите правни системи базиращи се директно на римското право. В България нещата са опростени.
И ти се хвалиш, че си завършил УНСС, аз се срамувам от това, че съм го завършил:-)
И аз се срамувам.Аз като ме питат се хваля че съм завършил математическа гимназия по времето на социализма.Тия формули дет ги преподават в УНСС и 99% от сегашните студенти не ги знаят аз съм ги учил по математика в осми клас.
Няма да може. Точно по наследствено с международен елемент го тествах в две правни системи и беше тотал щета. Може да замести евентуално някои процеси, но не и мисленето.Особено в хуманитарна сфера.
Скоро AI ще върши тази работа почти без пари и по-адекватно от 90% от юристите.
До тогава, по-добре прежали един стотак ако имаш съмнения
Няма да може. Точно по наследствено с международен елемент го тествах в две правни системи и беше тотал щета. Може да замести евентуално някои процеси, но не и мисленето.Особено в хуманитарна сфера.
Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?
абе, ти да не си преписвала от радев задачите?
м?
че той е джентълмен и няма да каже
Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
Не може да си позволи подобен лукс. Затова се ходи на адвокат. Там се чисти всичко от “а” до “я” преглежда се документация, правят се допълнителни проверки и едва тогава се вземат пари. И не 50 лв.
Имах предвид темата за завещанието. Иначе знам, че тук си проси неискани хонорари, за това, какъв голям плейбой бил, ще се въздържа да коментирам, ама да си без кола в УНСС...той няма такава, а и не шофира, вероятно е намирал състудентки, които не могат да устоят сексуално на решаване на сложни задачи с едно неизвестно и изчисления на сложна лихва в препълнените автобуси по линии 94 и 280.
симпатяга е радев и носи на майтап
обаче е много неустоим за студентки и професорки
и те вече са го научили в колко часа слиза от 280 пред унссето със сборника
лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
и как така на създатели на теми оказва безплатни консултациии
а други ги одрусва по 50 кинта
Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?
лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
Имах предвид темата за завещанието. Иначе знам, че тук си проси неискани хонорари, за това, какъв голям плейбой бил, ще се въздържа да коментирам, ама да си без кола в УНСС...той няма такава, а и не шофира, вероятно е намирал състудентки, които не могат да устоят сексуално на решаване на сложни задачи с едно неизвестно и изчисления на сложна лихва в препълнените автобуси по линии 94 и 280.
ПП Имаше по едно време и специалност "право" в УНСС, ама май вече не го признават никъде...
Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
В темата за завещанията каква точно “консултация” даде? Даже си позволи да определиш “казуса” като “прост”. Ти?!
Добре е да не се вземат правни съвети от куцо и сакато.
Коментар