Първоначално изпратено от Silveto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Любима реплика от "Адио Рио" ми е:
"Чак когато разрешиха частното, хората можаха да се убедят в преимуществата на социализма."
Има мързеливи хора, които предпочитат да ядат и да си лежат. Има и предприемчиви.
.....
Тази твоя любима реплика НЕ Е валидна за голямата част от обикновените хора, които са живели при соца.
За отрочетата - наследници на УБО и БКП - ако още говорите за "преимущества" - нали знаеш кой ги е реализирал - тати, за когото казваш, че НЯМАЛ инвеститорски умения...
Добре, че е бил той - да купува каквото е можел, защото днес Евго нямаше да има какво да продава - с "инвестиционните си умения" - да продава недвижими имоти!
Да не говорим за това, че нямаше да има и къде да живее. Не само, че нямаше да събира наеми от имотите на тати - който е бил "лош инвестор", но и Евго сам щеше да живее под наем...
Що се отнася до определението ти за "мързеливи хора" - какво очакваш от хората, на които бащите им не са им оставили толкова недвижими имоти, за да има какво да продават (като теб)...
Според теб - ти предприемчив ли си? Вероятно, нали? Защо си предприемчив? Защото продаваш жилища, които друг преди теб е купил, ли? Затова ли си предприемчив? Това е нещо съвсем различно от аналогията, която търсиш.
И какво се случва, когато разделиш получената сума между всички наследници? Имах едни пари от "лошият инвеститор" - тати!
БЛАГОДЕТЕЛЯТ ТАТИ и "преимуществата" на соца за "избраните"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има бедни и гладни българки, които на драго сърце ще дойдат при теб в Германия.
Нали все пак най-важното е човек да се възпроизведе.
- 1 like
Коментар
-
Това е и в унисон с Европейските ценности,
Докато Ганка си прави селфита и се мисли за принцеса, Страхил и Горан отиват да изпробват койката на кораба,
- 1 like
Коментар
-
Този начин на писане прави ли те щастлив,
Докато си затваряш очите за фактите - няма да промениш нищо!
Ще си поредното форумно мрънкало, на което целия свят му е виновен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
През 2002 г. и 2004 г. бях свежо парче, на 20+. Високо момче, образовано, симпатично. Ако ми беше осигурил самостоятелен апартамент в София, да съм се възпроизвел тогава.
Вместо това съм работил на 2 работи, за да мога да плащам сметките в общия ни апартамент. Ставаше дума за високи сметки за парно и високи изравнителни сметки, вкл. за студена вода. Така че на тепсия нищо не съм получил.
Преди около година чух един студент провинциалист да се хвали: "Аз си изкарвам 2500 лв чисто от работа и нашите ми дават 1500 лв, и на месец карам с 4000 лв" Което ми се видя много, възможно е и да лъже. А Старият навремето се стискаше много, въпреки че имаше пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Само се чуй !
Кройф навремето казваше за скъпите футболисти: "Не съм виждал торба с пари да вкарва гол".
И аз още не съм чувал апартамент да прави бебе!?
Ти и на 20 си бил същия - Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Само се чуй!
Кройф навремето казваше за скъпите футболисти: "Не съм виждал торба с пари да вкарва гол".
Ти и на 20 си бил същия- Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
През 2002 г. и 2004 г. бях свежо парче, на 20+. Високо момче, образовано, симпатично. Ако ми беше осигурил самостоятелен апартамент в София, да съм се възпроизвел тогава.
Вместо това съм работил на 2 работи, за да мога да плащам сметките в общия ни апартамент. Ставаше дума за високи сметки за парно и високи изравнителни сметки, вкл. за студена вода. Така че на тепсия нищо не съм получил.
Ти и на 20 си бил същия - Ако ще цял блок да притежаваше - пак щеше да е същото!Last edited by X_Y; 14.10.2024, 18:28.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нз защо, но на хората, които са им "оставяли" винаги са недоволни, за разлика от тези, които са тръгвали от 0 или от -
все им се иска повече да са им оставилипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Може днешните мъже повече пъти да правите простотии, ама не и с жени...
Докато Ганка си прави селфита и се мисли за принцеса, Страхил и Горан отиват да изпробват койката на кораба,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Вземи си една такава. Що ревеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
баща ти е бил женкар и предприемач
много имоти ви е оставил
не знам защо не го оценяваш
и защо не сте му помагали??