Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПак се опитваш да ме обидиш ама не се получаваLast edited by Selena; 24.05.2018, 01:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Водолей.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз пък си представям единия върти тука има - тука нема на някой паркинг на второкласен път, а другия го играе мюре като заинтересован клиент...
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
Ха-ха, ще ме спукаш от смях, в десятката
(Тъкмо викам, дай да вляза и да си изтрия мнението преди някой да го е видял, че да не излезе, че се заяждам... Но вече е късно. )
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз пък си представям единия върти тука има - тука нема на някой паркинг на второкласен път, а другия го играе мюре като заинтересован клиент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЧестит празник ,колеги!И ако намерите малко време ,хвърлете един поглед на Йовков,Алеко Константинов,Чудомир,Ботев,Виктор Пасков....много са, да не ги изброявам всичките...Вазов....и него...Не ми е любимец...Много ми е патетичен,в доста от произведенията му...Но ....,пак си го прочитам ....Ако не сте чели тези магьосници на буквите от ученическите си години,може да се окаже че ги преоткривате отново,в по различна светлина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТова сигурно ще го напиша за стотен път, но за мен има само един въпрос. И този въпрос е как се чувствам. Задавам си го всяка нощ преди да заспя. Ако се чувствам добре значи всичко е ОК. Ако не се чувствам добре, правя промени така че да се чувствам добре. Само това ме интересува. За мен успял човек е този който се чувства добре. Не знам как е при другите, но каквото и да направя по някое време ми става скучно. Почва да ми става досадно. Тогава обикновено се местя между материалното и нематериалното. Може пък и Селена да е права, че съм неуравновесен и т.н Просто смятам, че имам само един живот и трябва да опитам от всичко. А и така според мен се достига до истината. След като се получи максимално много информация, може да се прецени. Навремето се канех да ходя по корабите. И един човек, който в момента ми е съдружник ме попита колко живота имам. Каза ми ако имам два живота да ходя да правя пари в първия а следващият да живея. Та така. Не обичам крайностите. Надявам се да съм отговорил на въпроса ти
Коментар
-
Честит празник ,колеги!И ако намерите малко време ,хвърлете един поглед на Йовков,Алеко Константинов,Чудомир,Ботев,Виктор Пасков....много са, да не ги изброявам всичките...Вазов....и него...Не ми е любимец...Много ми е патетичен,в доста от произведенията му...Но ....,пак си го прочитам ....Ако не сте чели тези магьосници на буквите от ученическите си години,може да се окаже че ги преоткривате отново,в по различна светлина.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеОхоооо, та ако знаеш нас какво ни правеха. Голяма сеч беше. Още в края на първи курс намаляхме наполовина. Нас ни правеха, ама мен не. Аз тях ги правех и така Някои боядисват с четка, други с компресори, а трети пък вземат пари, някой да им боядисва оградата. Кой как се уреди. Стига да не пречи на другите. Продължавам да мисля, че ефективността е важна. Дайте други аргументи
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Гаранции на този свят няма....
Хипотетична ситуация..Едно от децата ти не е чак толкова амбициозно...Завършва медицина...Специалност -педиатър...По собствено желание се установява в малък провинциален град...Започва работа като детски лекар...Добър лекар е ,но не заработва чак толкова много(все пак - малък град)....Създава семейство...Живее -не богато,но прилично...Чувства се добре в малкия град...В работата си е не светило в медицината,а просто един добър лекар...Обича работата и семейството си...В твоите очи той един успял човек ли е ,или лузър?Last edited by Alonso; 24.05.2018, 01:33.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Гаранции на този свят няма....
Хипотетична ситуация..Едно от децата ти не е чак толкова амбициозно...Завършва медицина...Специалност -педиатър...По собствено желание се установява в малък провинциален град...Започва работа като детски лекар...Добър лекар е ,но не заработва чак толкова много(все пак - малък град)....Създава семейство...Живее -не богато,но прилично...Чувства се добре в малкия град...В работата си е не светило в медицината,а просто един добър лекар...Обича работата и семейството си...В твоите очи той един успял човек ли е ,или лузър?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Опа, задал си въпроса, който аз не зададох, за да не излезе, че се заяждам. И в друг сериозен университет не би минало. Като знам нас какво ни правеха в университета ...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Защо? То да не би да е трудно да завършиш университет? Това е най-малкото за мен. Важното е какво става след като го завършиш за мен. Диплома не гарантира успех. Ефективността обаче за мен го гарантира.
Хипотетична ситуация..Едно от децата ти не е чак толкова амбициозно...Завършва медицина...Специалност -педиатър...По собствено желание се установява в малък провинциален град...Започва работа като детски лекар...Добър лекар е ,но не заработва чак толкова много(все пак - малък град)....Създава семейство...Живее -не богато,но прилично...Чувства се добре в малкия град...В работата си е не светило в медицината,а просто един добър лекар...Обича работата и семейството си...В твоите очи той един успял човек ли е ,или лузър?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, а при по-нормални обстоятелства единия си го представям като тираджия, а другия като механик. Не че нещо лошо има в тези професии. И не че смятам, че хората които ги вършат са непременно лузъри.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар