IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

въобще не е трудно. Елементарно е.
    Доста куха кратунка си ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Абсолютно. Едно от най-трудните неща в живота е. Дори като казвам, че е “трудно” го замърсявам с дуалистично мислене...

въобще не е трудно. Елементарно е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Училището е нещо, където, от едни хора се очаква, към края, да са ти го начукали между ушите.
        ...знанието. Какво да правиш с начуканото, научаваш между другото. Сам. Ако се забавляваш, при това, е бонус.
        Значи има един автор Роалд Дал, норвежец, който беше написал един разказ, дано са го превели и на български, затова как частен учител в Англия подготвя най-тъпите си ученици по метода на Павлов за едно военно училище. Падала съм от смях с този разказ. Още го търся, защото след хиляда премествания се загуби книгата. Методът беше, че се тренират с бой по ръцете и прочее английски изпитани методи и ядат като кучета под час и само ако са назубрили материала. Същото беше със спането.

Въпросният частен учител нямаше нито един скъсан ученик на приемните изпити )))

Та разни нрави, разни училища.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Всъщност е ужасно трудно. Аз обичам да правя дълги преходи в планини. Понякога по 10 - 15 часа с почти 20 килограма раница на гърба. Забелязал съм че хората, които просто вървят се уморяват доста по-трудно. Хората, които искат да стигнат целта се скапват още преди половината път.
          Всичко равновесие е само и единственно въпрос на умствена нагласа. Или начин на мислене. Може да искаш да стигнеш целта ужасно много ...но да обръщаш внимание на пътя...можеш да не обръщаш внимание на пътя и да гледаш само целта....може да имаш силно желание и да не усетиш пътя...може да се забавляваш и да не бързаш...преследвайки целта.....

Дали ще се умориш зависи от умнствената ти настройка.

Коментар

• Абсолютно. Едно от най-трудните неща в живота е. Дори като казвам, че е “трудно” го замърсявам с дуалистично мислене...

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Всъщност е ужасно трудно. Аз обичам да правя дълги преходи в планини. Понякога по 10 - 15 часа с почти 20 килограма раница на гърба. Забелязал съм че хората, които просто вървят се уморяват доста по-трудно. Хората, които искат да стигнат целта се скапват още преди половината път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
              сенки....оставящи следа не са просто сенки.
              ))) дано. Дайте да си направим призрачно - сенчест бал с маски. Избирам си фантома от операта за персонаж. За маска си избирам тази на пиеро. )))

Коментар

• Ае стига с тея картофи бе.

Коментар

Това не е толкова просто, колкото звучи...
                  щот не си белиш картофите....а то елементарно...почни да си ги белиш както трябва и ще разбереш. Ти само четеш как се белят картофи.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Семантика. Учителите, съставляващи училището учат.
                      Не....ако човек не иска да се научи...никой не може да го научи.

Коментар

• Училището е нещо, където, от едни хора се очаква, към края, да са ти го начукали между ушите.
                        ...знанието. Какво да правиш с начуканото, научаваш между другото. Сам. Ако се забавляваш, при това, е бонус.

Коментар

Не знам, буквално си нямам идея. Имаше някаква будистка мъдрост, че за да се превърнеш в Буда, не трябва да белиш картофи и да мислиш за Буда, а просто да белиш картофи
                          ами вярно е....

всеки трябва да си бели картофите....и като узрее ...за друго сам ще разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            ...че ме присЕти: Отраженията НЕ СА реални образи пък!
                            Хубав анфас вадиш . Да, намираме се в зала с криви огледала. Тази тема все повече заприличва на разказ на Борхес ...

Коментар

Не знам, буквално си нямам идея. Имаше някаква будистка мъдрост, че за да се превърнеш в Буда, не трябва да белиш картофи и да мислиш за Буда, а просто да белиш картофи

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Пак се правиш на дедо Господ. Колегата дето уж ме бил обидил вече съм го забравила, а с Мъней от теб разбирам че имаш конфликт. Това са виртуални работи. Аз ти говоря за реалния свят. За реални конфликти. Тук сме призраци, сенки отразяващи реалността.
                                сенки....оставящи следа не са просто сенки.

Коментар

Working...
                                X