Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАбсолютно. Едно от най-трудните неща в живота е. Дори като казвам, че е “трудно” го замърсявам с дуалистично мислене...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУчилището е нещо, където, от едни хора се очаква, към края, да са ти го начукали между ушите.
...знанието. Какво да правиш с начуканото, научаваш между другото. Сам. Ако се забавляваш, при това, е бонус.
Въпросният частен учител нямаше нито един скъсан ученик на приемните изпити )))
Та разни нрави, разни училища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Всъщност е ужасно трудно. Аз обичам да правя дълги преходи в планини. Понякога по 10 - 15 часа с почти 20 килограма раница на гърба. Забелязал съм че хората, които просто вървят се уморяват доста по-трудно. Хората, които искат да стигнат целта се скапват още преди половината път.
Дали ще се умориш зависи от умнствената ти настройка.
Коментар
-
Абсолютно. Едно от най-трудните неща в живота е. Дори като казвам, че е “трудно” го замърсявам с дуалистично мислене...
Всъщност е ужасно трудно. Аз обичам да правя дълги преходи в планини. Понякога по 10 - 15 часа с почти 20 килограма раница на гърба. Забелязал съм че хората, които просто вървят се уморяват доста по-трудно. Хората, които искат да стигнат целта се скапват още преди половината път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениесенки....оставящи следа не са просто сенки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Това не е толкова просто, колкото звучи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Това не е толкова просто, колкото звучи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Семантика. Учителите, съставляващи училището учат.
Коментар
-
Не знам, буквално си нямам идея. Имаше някаква будистка мъдрост, че за да се превърнеш в Буда, не трябва да белиш картофи и да мислиш за Буда, а просто да белиш картофи
всеки трябва да си бели картофите....и като узрее ...за друго сам ще разбере.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...че ме присЕти: Отраженията НЕ СА реални образи пък!
Коментар
-
Не знам, буквално си нямам идея. Имаше някаква будистка мъдрост, че за да се превърнеш в Буда, не трябва да белиш картофи и да мислиш за Буда, а просто да белиш картофи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Пак се правиш на дедо Господ. Колегата дето уж ме бил обидил вече съм го забравила, а с Мъней от теб разбирам че имаш конфликт. Това са виртуални работи. Аз ти говоря за реалния свят. За реални конфликти. Тук сме призраци, сенки отразяващи реалността.
- 1 like
Коментар
Коментар