Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Добро утро на всички,
да ви споделя нещо.
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.
И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).
Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тихите води са на-дълбоки са казали хората...това даже не е много ок,но не познаваме човека все пак......Евго да действа ако иска деца ....времето не е на негова страна вече от тази гледна точка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Не можеш ги впечатли в тази тема, повечето са отшелници, само смятат капиталова, жени и акции са далеч от тях.
Дъри, ако не са били парите на мъжа ти и родителите ти, плюс твоята женска младост, май шеше да имаш друга съдба.
Да те пусна сега на 50 год, сама и без кинти, да преуспяваш само със ума си ?
Аз съм гледал такива документални филми на Любо Огнянов, освен това помня тези времена.
И филмът потвърждава мнението ми за този период, че преходът е режисиран от бившата държаван сигурност, че са разграбили националния капитал, а в света на обикновения човек хората трябваше да оцеляват с малки заплати при силна инфлация, висока безработица, корупция, мутри, банкови фалити и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Като жена ще ти кажа, че това ще те изненада много в бъдещеЖените ,по природа не сме такива и не трябва да разчиташ, че това ще продължи дълго. Търси равноправни и партньорски отношения
Успех !!!
- 1 like
Коментар
-
+1
Добро утро на всички,
да ви споделя нещо.
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана.
Дъри, ако не са били парите на мъжа ти и родителите ти, плюс твоята женска младост, май шеше да имаш друга съдба.
Да те пусна сега на 50 год, сама и без кинти, да преуспяваш само със ума си ?
- 1 like
Коментар
-
+1
Добро утро на всички,
И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,Жените ,по природа не сме такива и не трябва да разчиташ, че това ще продължи дълго. Търси равноправни и партньорски отношения
Успех !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добре е да мине време и тогава да се похвалиш.поне година,две.Рано е още .
Коментар
-
+1
Добро утро на всички,
да ви споделя нещо.
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.
И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).
Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Истината Лев е че пари като си млад трудно се събират и хората лесно се демотивират
Повечето не получават дори 2000лв заплата от която да успеят да спестят зорлем 1000 трябва да събират поне 7-8 години за двустаен - Някои стискат зъби и събират и на 5-тата година разбират че пак им остават 7-8 години щото цените са скочили и окапват
От там почват да ги гонят щуротиите с бързите и лесни пари на борсата - Занулят и там някой лев и туко почват да реват по форумите че имотите били скъпи и трябвало да поевтинеят и какви изедници били работодателите им дето не им увеличават заплатите
Добро утро на всички,
да ви споделя нещо.
Хубав ден,
Коментар
-
Малката секира също си замина,но той беше боклук.
Висшата математика я взех с домашни ракии при Киро Водката...така беше
Висша, висша, колко да е висша...колкото 1 семестър , баси. Ама и с нея може да се упражнява търговията и маркетинга .. .за 2-3 дамаджани ракия.. кво й плащаш...Last edited by Zaki; 12.10.2020, 09:18.
Коментар
-
Малката секира също си замина,но той беше боклук.
Висшата математика я взех с домашни ракии при Киро Водката...така бешеLast edited by national power; 11.10.2020, 23:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз съм Венци с десет леа, примоция в УНСС, два изпита за деста марки и едно прасе....как се пееше в песничката на Ъпсутр
https://youtu.be/tQ5oMD5QDX4
Да почетем и паметта на Милен Цветков!
Висшата математика я взех с домашни ракии при Киро Водката...така беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
не, аз също мразя УНСС, не съм оттам,
ама намерете и четете банкови доклади за състоянието на НИ, а не захаросани мнения на агенции за НИ
Нещо по същество да коментираш написаното от мене, или ще спамиш ?
Четири-пет тухларя сте я превърнали в седянка темата, я по сериозно.
https://youtu.be/tQ5oMD5QDX4
Да почетем и паметта на Милен Цветков!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение
ама и ти ли си продукт на УНСС? Това обяснява вичко...поредния УНСС-овец... Вече съм убеден в мнението на бай Пешо, че УНСС трябва да бъде изравнено със земята а раздадените дипломи публично изгорени на клада пред народното събрание. А бившите УНСС-овци да бъдат впрегнати да берат домати и краставици и да отглеждат агнета и телета.
ама намерете и четете банкови доклади за състоянието на НИ, а не захаросани мнения на агенции за НИ
Нещо по същество да коментираш написаното от мене, или ще спамиш ?
Четири-пет тухларя сте я превърнали в седянка темата, я по сериозно.Last edited by hazard; 11.10.2020, 22:52.
Коментар
Коментар