If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Днес празнуваме с Тарантул - за нас е ден на търтеите.
Убави, лоши - без нас не става...
Наздраве за незаменимите !
Нещо си се объркал. Днес беше денят на работните пчелички и на тяхната голяма кака, пардон, царица, а търтеите стоят мълчаливо, навели глави, срамуват се и само чакат удобен момент да се измъкнат на към полянката, където ощастливяват отрудените пчелички с безпримерния си пример на ленивци, тунеядци и непрокопсаници. Баш като теб. За мен скромно премълчавам. Наздраве за белите и черни краски в обществото!
Тука съм Преци !
Само дето съм малко чукчи - читател, но ич не писател...
Тоя дъртофелник с паяжините, малко раничко е опънал хамака. Но дет се вика - каквото дал господ, тва опъва...
Тоо, вярно, че при Емилио дренките цъфнаха и замириса на море, но кво значи море, слънце, пиене кът Леля не пуска... музика, а Кака нищо не пуска - ни домашна сушеница, ни домашно вино, ни люта ракия...
Ее, поне зло куче пуска по хората.
Наздраве !
За паяжината говоря, старо, ама сенилността не ти дава да си по-вразумен, че да вдяваш. И кво се правиш на меломан и кулинар, като всички те знаем какво искаш от двете..... Блага дума и топла ръка на темето. Разбирам те, щото други мераци не ти са остале. Наздраве за човешкото отношение към старите хора!
Тука съм Преци !
Само дето съм малко чукчи - читател, но ич не писател...
Тоя дъртофелник с паяжините, малко раничко е опънал хамака. Но дет се вика - каквото дал господ, тва опъва...
Тоо, вярно, че при Емилио дренките цъфнаха и замириса на море, но кво значи море, слънце, пиене кът Леля не пуска... музика, а Кака нищо не пуска - ни домашна сушеница, ни домашно вино, ни люта ракия...
Ее, поне зло куче пуска по хората.
Наздраве !
Коментар