Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Класика е Фиат 124,не е жигулката И не си мисли,че не разбираме това,че с "купуването" на лиценза руснаците са произвели нещо ! Не са !!!
Чисто и просто са направили една голяма тутурутка на създателите които не са те !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Независимо от всички пиндомнения , жигулката си беше / и е / много хубава колица ... няма закъсване по пътя , няма нужда от скъпи сервизи ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Класика е Фиат 124,не е жигулката И не си мисли,че не разбираме това,че с "купуването" на лиценза руснаците са произвели нещо ! Не са !!!
Чисто и просто са направили една голяма тутурутка на създателите които не са те !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Жигулката е класика. Това е "Фиат 124" и е кола на годината за 1964 г. Добре реновирани жигулки вървят в Италия за по (10-15)000 Е. Аз, лично, съм голям почитател на стари коли, защото сега произвеждат едни тутурутки, дето са еднакви и капсуловани еднодневки. Като дойде време за смяна на чистачките и трябва да я хвърлиш колата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
А не, таралясниците при комунизъма нямаха нищо общо с броя загинали
Изобщо цялата система беше супер, но това че статистически всяка година през 1980-те броя загинали беше двойно по-голям отколкото средното за последните 10г. е някаква невероятна случайност... Някакъв гаден капиталистически заговор е било това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сериозно? Ти карал ли си/имал ли жигула и съвременна западна кола?
Разликата от небето до земята от личен опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сериозно? Ти карал ли си/имал ли жигула и съвременна западна кола?
Коментар
-
Жигулката е класика. Това е "Фиат 124" и е кола на годината за 1964 г. Добре реновирани жигулки вървят в Италия за по (10-15)000 Е. Аз, лично, съм голям почитател на стари коли, защото сега произвеждат едни тутурутки, дето са еднакви и капсуловани еднодневки. Като дойде време за смяна на чистачките и трябва да я хвърлиш колата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
добре са всеки си има нивата нали така ?? иии я кажи ти колко зърнени култури посади на твойта нива и изнесе в ЕС или продаде, щот аз в който и магазин да бех нашо не видех, а има чесън от Китай и домати от Холандия/Испания и леща от Египед ?!?! ..... Баси те тия в Холандия територия немат, домати изнасят и то по-евтини от наще ?!? .... добре дай некви обяснения за тва нещо ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според тебе марката автомобил е виновна за смъртта по пътищата ...?! Гениален , както винаги !
Изобщо цялата система беше супер, но това че статистически всяка година през 1980-те броя загинали беше двойно по-голям отколкото средното за последните 10г. е някаква невероятна случайност... Някакъв гаден капиталистически заговор е било това...
- 1 like
Коментар
-
Last edited by pinoccio; 14.02.2019, 21:31.
Коментар
-
Коментар
-
Що бе , жигулката като символ на соца дето го живяхме не е лошо сравнение ... жива е и днес !
Коментар
Коментар