Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
какво представляват европрограмите...? Нали същото..само че са толкова тъпи....темите по които се инвестира и се дават пари...че ми става тъжно..колко кинти отиват за тоя дет духа. Аз имам консултантска компания която печелеше навремето проекти такива....кви ли не обучения ли щуротии сме правили за милиони....и кво? Ефекта е нулев. Ако тея кинти се дадат за нещо читаво....чудеса ще станат.
Не искам да фащам европрограмите щото там темата е мътна и кървава...аз шефе съм писал проекти още по ФАР..дето никой тука не беше чувал за тях...и като всички влязаха в бизнеса - аз излязах. Ама имам бая опит - практически.
И за кво са тъпи европрограмите?
Заради ей такива кат вас......дето не можете поради липса на грам опит и поглед върху реалността....да измислите един читав грант освен очевадния - инфраструктура. То затова само и от инфраструктурното финансиране има някакъв ефект...не споменавам субсидиите земеделските щот там темата е цяло море.....даже не море ами океан.
Само трошите кинти за мега адмиснитрация без грам потенциал която пък троши 100 пъти повече кинти в тъпи грантове.
Коментар