Имхотеп - Дават им, разделят ги на два лагера и единия го бомбят американците а другия руснаците и това там от десетилетия се играе.Като тръгнат да бягат обаче от глада защото им е спрял соца да ходят при американците и при руснаците.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid - Това му е гадното на соца., като им свършат парите и стават проблем за околните поради ценнности - било то ислямски или еврогейски. Аз не знам с тия еврогейци какво ще правим дето са ни прегърнали яко и само другите ни трябват. Да си имали Иран някоя и друга ракета ! Той не е добре и днес цял ден се тревожи че палестинската нация гине, подгонил я демографския срив като нас и руснаците.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА между другото, темата защо е в раздел “Отдих и развлечение”?
Просто щото социализЪма и капитализЪма нямат нищо общо с политиката
Коментар
-
Pyramid - Това му е гадното на соца., като им свършат парите и стават проблем за околните поради ценнности - било то ислямски или еврогейски. Аз не знам с тия еврогейци какво ще правим дето са ни прегърнали яко и само другите ни трябват. Да си имали Иран някоя и друга ракета ! Той не е добре и днес цял ден се тревожи че палестинската нация гине, подгонил я демографския срив като нас и руснаците.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз също не вярвам в съвместен щастлив живот с различни.Но не може да убиваш и изселваш.Не може.Не може в тоя свят да се случва само каквото ти харесва.Аз съм върл противник на насилието и войните на убийствата и грабенето.
- Дали ни харесва и какво да противопоставим, въпрос отделен. С молитви, обаче, кръстене под одеялото и плюене в пазвата, не става.Last edited by Pyramid; 15.05.2018, 00:15.
Коментар
-
А между другото, темата защо е в раздел “Отдих и развлечение”?
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеЗапочвате да превръщате и тази тема в "Политика"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеКъв социализъм, къв капитълизъм, кви 5 биткойна бе мили деца... Отваряте тухлата, пардон каталога на първата вълна на масовата приватизация и почвате да чешете репи,
а сега какво СМЕХ.... Дончо Барбалов: 40% от БВП на страната се генерира в София http://www.segabg.com/article.php?id=905164
София освен да яде и да с*р*, не мога да се сетя нещо друго да прави, но както и да е за зеления рекет на прокофиевци нема да си говорим, за магистралите, дето ще ги тупне Батко, като станат платени и за Моловете и т.н.... добре де, капитализъма, та капитализъма
Батко не ви дава да сключвате обикновени търговски сделки, като Южен поток да кажем, ама нема проблем да се бухате по гърдите и да ми обяснявате за суровинитета на мамковината
Батко е нацвъкал 4 безплатни военни бази, ама туй щото да дизерфицира руските ядрени шамари... така де, нема само руските ЯРС-ове да са насочени в направление зад укеана, нека малко да целят и нашенскио гол г*з
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnational power - Един ден ще разбереш защо сърбите не вярват в съвместния щастлив живот с мюсюлманите. А ние в момента стена трябва да градим от желязо и бетон и висока поне 50 метра, а не да купуваме изтребители с които ще изтребваме на баба ви хвърчилото. Или пък да ставаме приятели на Иран дето имал право да има няколко поне ракети.
Коментар
-
Не е по темата.
А и в този конфликт нито едната, нито другата страна са ангели. Хизбула защо стелят с ракети по Израел? И казват, че няма да мирясат докато Израел не изчезне. Което го казват и Иран.
Тука е като Левски/ЦСКА.
Аз съм си избрал евреите, защото са ми по-симпатични. Не защото са по-прави. Мътна и кървава е Близкия Изток. За отделна тема е.
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Прав си. Успокой се.
Мен обаче повече ме вълнува...че днес в името на кое точно не знам - ти ще кажеш- са загинали вече 52 ма палестинеца може и да са повече...според журналистите. Това дали е политика....някой друг да каже. За темата политика ли е?
Само тоя факт който за теб може да е статистика...ама аз го чуствам по друг начин определено е генерирал Н на брой нови терористи който с омразата си и безсилието си да се противопоставят на световните играчи...могат да направят и твоя живот по неспокоен.
Аз трябва да ти кажа че ако някой застреля семейството ми ... не ми пука за никакви ценности ще изперкам и сигурно и аз ще хвана някоя бомба...
И това е защото ти отнемаш на тея хора с твоята "политика" всичко което те имат да губят. И когато нямат вече кво да губят става страшно. А кво ли имат да губят палестинците? Да ги разстрелват до като Тръмп казва днес е веилк ден. Ти кво ще напрайш бе Мишо?
Ей така се генерира тероризъм и след това се бориш против него генерирайки още повече тероризъм.
Елена Йончева беше казала..."да имаш враг е много много лесно...но да се бориш с опонента си трябват доводи "
кат казах Елена Йончева...та се сетих по време или преди не си спомням войната в Ирак...излъчиха едно нейно интервю ...тук ако не се лъжа трябва да се спомене че тя е единствения журналист направила интервю с виссши хора от Ал Кайда...та излъчиха интервю с хора на Ал кайда...и тя говореше с тях така човешки....и те човешки обясниха...на въпроса нейния що правят това и убиват невинни хора...че според тях..американците са им отнели всичко...бомбадирали са градовете им..разрушили са бизнеса им...избили са семействата им..и те са пренудени да живеят в непрекъсната война от раждането си в която не е сигурно дали ще се прибереш ако отидеш за хляб до магазина.
не приемам това за чиста монета. В тероризма също има икономика бизнес и далавера.....и кой е прав нямам идея....но я си предсатви така за секунда...затвори очи и си представи ти да живееш така. Ти кво си виновен че си роден в афганистан например? И кво имаш да губиш ти ако като тинейджър падне ракета и убие родителите ти...или брат ти или сестра ти или всички...като преди години си спомням как имаше един случай дет бяха уцелили едно погребение..и убиха 80 души с една ракета...по погрешка или нарочно не знам американците.
къв ти е на теб живота и колко крачки има до момента в който някой те вербува и ти сложи бомбата да се гръмнеш с Х на брой европейци или американци.
Та така....
да те питам сега...кво ти е мнението по тая тема? Актуалната днешната......социализма ясен...няма да се върне...няма развитие няма иновации всички крадат..само корупция и далавера. Кажи за това кво мислиш?
Коментар
-
national power - Един ден ще разбереш защо сърбите не вярват в съвместния щастлив живот с мюсюлманите. А ние в момента стена трябва да градим от желязо и бетон и висока поне 50 метра, а не да купуваме изтребители с които ще изтребваме на баба ви хвърчилото. Или пък да ставаме приятели на Иран дето имал право да има няколко поне ракети.Last edited by supertrader; 14.05.2018, 23:07.D.Y.F-091066
Коментар
-
Iv_max - В Азия в момента подготвят неща които ще свалят консумацията на петрол и газ 10 пъти. Руснаците и американците нямат нужда от конкуренция в продажбата на тези суровини и при арабите скоро мир няма да има. Специално днешните събития са провокирани, дирижирани и по сценарий. Ти сигурно вярваш че на петролните компании във Венецуела им експроприйра народната власт собственността ? Експроприацията бе дирижирана от същите тези петролни компании за да махнат Венецуелския петрол от пазара.D.Y.F-091066
Коментар
-
Отворих нова “невинна тема”. Широкодефинирана. Още от времето на Макиавели и мноооого преди него политиката влияе, уви на възможността за правенето на бизнес. Ако създателите на тази тема искат да обсъждат това, което обсъждат тук имат и този резервен вариант. Нека не се приема като засенчване на тази тема, нито омаловажаване на успехът й, а просто като достъпен резервен вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Забрави и да добавиш как демократично се разпарчадосва държава и се лишава от изконна историческа нейна област с благословията на същите тия ЕС лицемери. За жалост с помощта и на нашите боклуци.
Та какво има да се чудиш - това са си прословутите европейски ценности.
Отскоро в юк и немско може да лежиш и петилетка в пандиза набеден за хейт реч, без да има ясни критерии що е това животно.
Свобода на словото, дрън дрън, цензурата е вече явна евроценност.Last edited by national power; 14.05.2018, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Разбирам те че поглеждаш на нещата от хуманна гледна точка, прав си донякъде.
ОБАЧЕ :
Това са същите дето скачаха от радост по улиците на 11 септември.
От малки деца ги учат на това и в училище, че видят ли евреин са длъжни да го убият, провери в ютуб сам, има много по въпроса.
Дори на семействата на самоубийците терористи им отпуска пенсии палестинската автономия, а това са и парите на ООН, ЕС и т.н.
Пък това трябва да го чуе всеки евробюрократ толераст и да попива, попива...не че ще стане.
Тя омразата не е едностранна. Те ако не мразеха нямаше да протистират и да са на границата....
Обаче причината....трябва да се търси...не че ще се намери ама поне да се търси
Коментар
Коментар