Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Та не разбрах какво е закърпило ПАВЕЦ Чаира?И когато пишете за режима на тока не забравяйте че цената беше такава че тока беше практически безплатен и масово се разхищаваше.Бичат калорифери прозорците отворени....Заводите държавни никой не икономисва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не мога да схвана кое точно критикуваш. ПАВЕЦ-а подпомогна внергийната система и не виждам за какво се тръшкаш. Може детайлите да не са ни известни, но общото му въздействие е общоизвестно. Ако оспорваш нещо, може да се впуснеш в подробни обяснения, които не виждам как ще опровергаят твърде повърхностната ми и обща теза. Но опитай все пак.
Коментар
-
Казвал съм много пъти никога да не пишете за неща които не разбирате и когато единия ви палец е у гъзо а другия сте го заапали.Не може така.Когато не разбираш нещо не се изказваш.Имаш ли дори най малка представа кой е горния изравнител на ПАВЕЦ Чаира и кой долният?С какъв обем са каква е мощността на централата колко време може да работи на пълна мощност???
Коментар
-
Казвал съм много пъти никога да не пишете за неща които не разбирате и когато единия ви палец е у гъзо а другия сте го заапали.Не може така.Когато не разбираш нещо не се изказваш.Имаш ли дори най малка представа кой е горния изравнител на ПАВЕЦ Чаира и кой долният?С какъв обем са каква е мощността на централата колко време може да работи на пълна мощност???
Last edited by X_Y; 10.06.2018, 20:40.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Имаше яко. Първо в провинцията. После откъм 1982 г. може би и в София. Положението ту се оправяше, ту се влошаваше. Страшно досадно беше. Например от 20 до 22 часът без ток. Май София беше разделена на райони и по различно време ги изключваха. Затова и почнаха Белене. ПАВЕЦ Чаира малко закърпи положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВъзможно е при нас да е нямало. Ние живеехме не далече от едни по-специални блокове, където живееха важни особи
Предполагам затова не ми е направило впечатление. Не стига че съм намазал от привилегиите тогава и сега пак плюя и хейтя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРежима на тока и водата си го спомням, ама това беше 1990-1991. През самия “реален социализъм” май нямаше режим
Чувство за хумор нямат, бях пуснал една много яка песен на НЛО в темата за най-прекия път
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА, може. И аз съм 80-те бях в София, но съм забравил. Мисля че се е случвало рядко, не е ли така?
Last edited by Todor Sabev; 08.06.2018, 23:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА, може. И аз съм 80-те бях в София, но съм забравил. Мисля че се е случвало рядко, не е ли така?
- 1 like
Коментар
-
А, може. И аз съм 80-те бях в София, но съм забравил. Мисля че се е случвало рядко, не е ли така?
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Имаше имаше , питай по старите. У нас си бяхме купили акумулатор, за да имаме осветление през нощта. Говоря за София 80 - те години. Пък и тогава излезе един виц. Питали Турците що е толкова осветено при тях през нощта , като нямат достатъчно електроцентрали. И те отговорили питайте онази дискотека отсреща , която прави цвето музика ту светне ту угасне. Причината е същата липса на твърда валута след като Москва спря кранчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРежима на тока и водата си го спомням, ама това беше 1990-1991. През самия “реален социализъм” май нямаше режим
Коментар
-
Режима на тока и водата си го спомням, ама това беше 1990-1991. През самия “реален социализъм” май нямаше режим
Чувство за хумор нямат, бях пуснал една много яка песен на НЛО в темата за най-прекия път
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Другият трик , е режима на тока в уж просперираща НРБ.
Не по темата тез моратори , модераторки хич немат чуство за хумор.
Коментар
Коментар