Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Говорим за един същи човек тука (не става дума за мене разбира се, защото аз нямах още 18г.), за едно и също шофиране по едни и същи пътища и т.н. Даже след '89 пътищата се влошиха доста
Може би е било късмет, че голфчето се оказа толкова здраво, де да знам...
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Колко години ше си караш "като пич" , зависи единствено от тебе самия ... щото / особено сега и особено ти / ако хабер си нямаш какво се случва под капака на мотора , забрави години без ремонти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИнтересно е обаче, защо един същи човек си кара жигулката преди '89 и постоянно се налага нещо да й ремонитрат. После през 1991 взима Голфче на 2 години и си го кара като пич, няколко години без ремонти...
Хъм?
Коментар
-
Интересно е обаче, защо един същи човек си кара жигулката преди '89 и постоянно се налага нещо да й ремонитрат. После през 1991 взима Голфче на 2 години и си го кара като пич, няколко години без ремонти...
Хъм?
Нали знаеш , че когато задкормилното устройство е дефектно , колата колкото и да е дуракоустойчива все идва времето когато ше се скапе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Двигателя на жигулито на наште се скапа преди да стигне до 100 000 км. Естествено ремонта му беше по-скъп от самата кола и естествено отиде за скрап.
После си взеха Нива (щото имат виличка до която се стига по черен път) - тя дойде с чупен двигател - тече масло от някое уплътнение някъде. Та не знам това на колко км се брои - май 0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKrum Sokolov моята немска каруца лапа по към 20 на градско със стартстоп и на извънградско смуче защото е с два солидни кюнеца.Един луд шваба казал на едни жълти че съм луд защото над година ги мъчих да правиме малка газова турбина с живот поне 10 години пък то нямало нужда като ЕСС - европейския социалистически съюз решил 2 години да живеят нещата и народа да ги сменя. Ама как се зарадвах че им изгорял райграса на тия наркомани.
Няма логика да не харесваш колата, която караш.
Коментар
-
ти колко Жигулита си сменил досега ...? Пет основни ремонта имал ...
После си взеха Нива (щото имат виличка до която се стига по черен път) - тя дойде с чупен двигател - тече масло от някое уплътнение някъде. Та не знам това на колко км се брои - май 0.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
заводски ангренаж на западна кола се сменя на 120-160хил км, Жигуловия мотор има 2 основни ремонта дотогаваLast edited by X_Y; 06.08.2018, 14:54.
Коментар
-
Krum Sokolov - ладите не са руски коли а съветски, самите руснаци като теб са големи фенове на немски каруци, но ги гледам нещо се питат вече един друг кое е здраво и не се чупи. Аз не съм фен на недодялани техники, но това което в момента се случва е много лошо и горещата точка от която може да се спре е русия.Причината е че ги захранва със суровини и те смятат че могат да ги разхищават и превръщат в смет.А ти просто не си карал-поддържал еска, шкодите са по здрави. Волан на място не се върти че да е тежък и защо е по голям - защото толкова им е бил опита на конструкторите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеKrum Sokolov - с едноредови вериги са и няма да я чуеш като се къса. Шкода си е шкода, не очаквай чудеса от милиони километри. Мерцедес и БМВ късат и вериги, по добре е на 100 хиляди да се сменя.Еските са си чупливи каруци, като се почне с ел инсталацията и се свършва със скъсани валове, а сложното окачване издържа колкото на вардбург почти.
Я кажи защо на Ладата волана е с толкова голям диаметър? И защо трябват яко мускули за да вземеш завоя?Last edited by Krum Sokolov; 06.08.2018, 08:25.
Коментар
-
Krum Sokolov моята немска каруца лапа по към 20 на градско със стартстоп и на извънградско смуче защото е с два солидни кюнеца.Един луд шваба казал на едни жълти че съм луд защото над година ги мъчих да правиме малка газова турбина с живот поне 10 години пък то нямало нужда като ЕСС - европейския социалистически съюз решил 2 години да живеят нещата и народа да ги сменя. Ама как се зарадвах че им изгорял райграса на тия наркомани.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Krum Sokolov - с едноредови вериги са и няма да я чуеш като се къса. Шкода си е шкода, не очаквай чудеса от милиони километри. Мерцедес и БМВ късат и вериги, по добре е на 100 хиляди да се сменя.Еските са си чупливи каруци, като се почне с ел инсталацията и се свършва със скъсани валове, а сложното окачване издържа колкото на вардбург почти.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мунчооо, заводски ангренаж на западна кола се сменя на 120-160хил км, Жигуловия мотор има 2 основни ремонта дотогава
Колко си залупен, еша си нямаш.Last edited by Krum Sokolov; 06.08.2018, 07:51.
- 1 like
Коментар
Коментар