If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Всъщност най - скъпите автомобили са някой стари луксозни или спортни автомобили ограничени бройки в ретро сегмента и могат да достигна стойност от 10 - ки милиони. Такъв братушките обаче немат.
Всъщност най - скъпите автомобили са някой стари луксозни или спортни автомобили ограничени бройки в ретро сегмента и могат да достигна стойност от 10 - ки милиони. Такъв братушките обаче немат.
mathematician - много си зле с математиката, няма употребяван автомобил по скъп от нов. Щеше да има по скъпи Порше след година ако Тръмп беше надул митата и един приятел и съученик който е в щатите по тази причина си купи да го покара година а след това да си върне парите, НО сега иска да го лъжа че пък всъшностэси е купил много яка кола, но аз не умея и го успокоих че няма да ги караме дълго защото е са проектирани за дълъг живот.Ти наистина не разбираш за какво става въпрос, не че ладите са били страхотни а чейднешната техника е измама. и ти продават салфетка.
mathematician - много си зле с математиката, няма употребяван автомобил по скъп от нов. Щеше да има по скъпи Порше след година ако Тръмп беше надул митата и един приятел и съученик който е в щатите по тази причина си купи да го покара година а след това да си върне парите, НО сега иска да го лъжа че пък всъшностэси е купил много яка кола, но аз не умея и го успокоих че няма да ги караме дълго защото не са проектирани за дълъг живот.Ти наистина не разбираш за какво става въпрос, не че ладите са били страхотни а чейднешната техника е измама. и ти продават салфетка.
Е то Лада Нива не знам дали се брои за автомобил.
Но ето ти обяви за Нива на 1 год на по 10 000 км и оппс изненада струват повече от нова.
redcretin ВЯРНО ЧЕ СА ТАКА, ОБАЧЕ ЗАЩО ВСЕ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА ЧЕ КОГАТО ГЕРМАНИЯ УЖ ПОСТРАДАЛА ТЯ ФИНАНСОВО Е НА ПЛЮС. А У НАС КАТО РЕШАТ ДА ВЪВЕЖДАТ ПРАВИЛА И РЕСТРИКЦИИ ПО ЕВРО ОБРАЗЕЦ ОТ ТУК ИЗЛИТАТ ПАРИ И ХОРА.
mathematician - много си зле с математиката, няма употребяван автомобил по скъп от нов. Щеше да има по скъпи Порше след година ако Тръмп беше надул митата и един приятел и съученик който е в щатите по тази причина си купи да го покара година а след това да си върне парите, НО сега иска да го лъжа че пък всъшностэси е купил много яка кола, но аз не умея и го успокоих че няма да ги караме дълго защото не са проектирани за дълъг живот.Ти наистина не разбираш за какво става въпрос, не че ладите са били страхотни а чейднешната техника е измама. и ти продават салфетка.
ВСИЧКИ коли от waitlists са точно така. Дори скапаните от СОЦ-а едно време
Само сериите правени в понеделник, четвъртък и петък. Ако уцелиш от вторник или сряда, може "задкормилното устройство" да е поизтрезняло и да е сделало що годе сносно заварките.
Между другото доста след като социализма си замина тази практика остана. Не съм сигурен и дали сега не стои още.
Лада Нива на 1 година без показани дефекти струва повече от чистак бърсак нова от завода.
Само сериите правени в понеделник, четвъртък и петък. Ако уцелиш от вторник или сряда, може "задкормилното устройство" да е поизтрезняло и да е сделало що годе сносно заварките.
Да де, ама те ги въртят на смени така че... късмет!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Викаш задкормилното устройство е виновно че на руснаците колите им излизат направо чупени от заводите.
Коментар