If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз бях на к Юг. Останах доволен.Има обновени бунгала с телевизор, хладилник, просторни са , имат и терасичка. Плажа е супер. Гледах по тележизора всички тези наводнения и се радвам, че дъждът не дойде на морето. От време на време посещавах лудниците Китен и Приморско. В Царево и Лозен бе по-спокойно.
Как ви се стори тазгодишната лудница на любимия къмпинг? Кенефите са си все същите откак се помня де. В Чукотка готвят все така вкусно, Мудов нямаше, но бяха открили някакъв друг обект, а в Созопол - само чалга. А верно ли в Еделвайс плъхове ходели нощем по скарите?
to wpro4em trqbwa da si otworim otdelna tema poswetena na arheologi4eskiq turizam-twa sa men e ne6to koeto w BG ima golqmo bude6te!Nie imame kakwo da pokajem na sweta i edna takawa inwesticiq bi se izplatila.ako se nameri investitor i s darjawna pomo6t bi moglo da se rastawrira 4ast ot nqkoi rimski ili trakiiski grad i da se naprawi dostapen sa turistite.6toto w momenta do nqkoi ot tesi sabelejitelnosti doti pat nqma!
A twa bi bilo edna kra4ka w prawilnata posoka kam opaswaneto na kulturnoto nasledstwo na stranata.
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Винаги се радвам когато разбера, че има хора които се интересуват и от културния аспект на местата, които посещават. Професионален археолог може и да не съм, но съм се сблъсквал с някои неща, доста съм видял и лично, така че бих могъл да взема отношение.
А за това, че топлият климат не понася на всеки съм напълно съгласен. За това има и зимни курорти.
Поздрави и успех!
Ходенето на море в България е губене на време. Все същата шопска салата и бира и ракия. Плюс-минус нещо различно.
Какви красиви места има по света. Дори недалеч от нас - дайте малко повече пари и посетете 5-звезден комплекс край Кемер или Сиде в Турция. Или видете Кападокия и Ефес.
Или идете до Алгарве... Ако искате нещо още по-така - Малдивите.
w6astnost-ba6ta mi e archeolog.Kopae bliso do Veliko Turnovo wsqka godina we4e ot 10 nasam.
Predi 3 godini posetich rimskiq grad Nicopolis ad Istrum,krai Tarnovo i da si prisnaq 4estno-nikoga ne sam predpolagal 4e moje da e tolkova interesna archeologiqta!
Ot togawa nasam ne ispuskam wasmojnost da posetq nqkoi archeologi4eski pametnik kato sam w 4u6bina.W Avsrija hodih pri ostankite na Vindobona i sa6to ostanah wpe4atlen.Waob6te rimskata epocha mi e mnogo interesna.
Taka 4e ne mi gowori sa archeologiq 6toto ako ne si professionalen archeolog sas sigurnost si po-malko saposnat ot mene!
^to se otnasq sa Siziliq-ne saradi kulturata ne mi haresa a saradi klimati4nite usloviq sa koita as,o4ewidno,ne sam prigoden.
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Че какво и има на Сицилия? Топло било...Може да е топло, ама няма по голям кеф от това да се разходиш по тесните улички, да влезеш в някоя тратория и да изядеш една истинска паста с чаша-две ервено вино приготвена от някоя закръглена сицилианка Ех, романтика... А ако си запален по археологията, като гледам не че си, няма по добро място.
hahaha-Gradini,Parkove,Moreta!
Istinata e w simnite sportove,pi4ove!
Ot dwe godini ne hodq na more, a na BG-4ernomorieto ne sam hodil ot we4e 7.
Poslednata mi po4ivka na more be6e v Italia,Sizilia, i da wi kaja hi4 ne mi haresa!
Twa e nekaw pustinen ostrow s wsi4kite prisa6ti sa pustinqta ne6ta kato jegi,edin takaw vasduh deto ne moje da se di6a i straaaaaaaaaaa6na maranq!Nqkakwo neopisuemo isjiwqwane be6e!
ot togawa sapo4nah da gi rasbiram arabite 6to sa tolkos isostanali ikonomi4eski-to w teq stra6ni jegi deto sa na teq geo-6irini,4owek izpada w nqkakaw stra6en murzel i izgubwa dori wasmojnostta si da misli sa kakwoto i da bilo oswen za - ZIMATA!
I ot togawa we4e 2 godini wmesto 2 po4iwki pres godinata/na more i na planina po okolo 14 dena/ si prawq samo edna-pres Zimata sa bliso mesec i se skaswam ot ski!
Twa e istinata! Kakwito i farove i plajowe da mi opiswate-ni6to ne moje da se srawni s gledkata ot wrah Todorka ili tasi ot Jastrebec na Borovec kam Vito6a i samrasnaliq jasowir Iskar....................... ehhhhhhhhh............Zima,Zima.........kade si,koga 6te doide6 pak!
Коментар