If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видове жени
Жената HARDDISK - помни всичко, завинаги.
Жената EXCEL - казват, че тя може да прави много неща, но вие я използвате само за основни нужди.
Жената INTERNET - труднодостъпна.
Жената SERVER - винаги е заета, когато имате нужда от нея.
Жената E-MAIL - от десет неща, които тя казва, осем са безсмислици.
Жената VIRUS - също така позната като "съпруга", тя се появява, когато не я очаквате, инсталира се сама и използва ресурсите ви. Ако се опитате да я деинсталирате, вие губите нещо, а ако не се опитате да я деинсталирате, губите всичко.
- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят.
- От скрина- отговаря Цветанов.
- А там кой ги слага - продължава следователят.
- Баба ми ги слага - отговаря Цветанов.
- А на нея кой й ги дава - пак пита следователят.
- Аз й ги давам - казва Цветанов.
- Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят.
- От скрина...
то е ясно, че е по българските и турските терени --- в англия, германия, италия, испания и т.н. не съм чул с кръв да мажат вратите
явно това мазане не е по християнския канон
може би мазането на кръв идва от индия чрез циганите или пък от турците /мюсюлмани/ и хората още си правят това което дедите им са правили
Виж Библията, Стария завет - преди Мойсей да изведе евреите от Египет, Бог изпраща 10 наказания на египтяните, последното от които е смърт на всички първородни (хора и добитък). Еврейските къщи са били подминати от ангела на смъртта, като са белязани с кръв на жертвено агне. В трите основни религии има много сходни ритуали.
Някакъв рицар заминавал на кръстоносен поход и казал на жена си:
- Мисля да ти сложа един девствен пояс. Ще ти сложа катинар, да не ми изневеряваш докато ме няма.
А жена му се притеснила:
- А как ще ям тогава?
Очевидно е бил ФРЕНСКИ рицар!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар