If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понеже глината е много актуална в момента ето нещо интересно което чух на скоро:
Дошли група американци в България по времето на комунизъма, и партийните величия естествено решили да се похвалят с нашта индустрия и ги завели във фабрика за тухли:
- Ето виждате от глината правим тухли, а тухлите изнасяме за Гърция. За едно кило тухли получаваме едно кило маслини.
- Браво, браво!
- И това не е всичко, маслините изнасяме за Германия, за едно кило маслини получаваме едно кило машини.
- Ей, браво, браво!
- Има и още, машините изнасяме за Южна Африка и за едно кило машини получаваме едно кило диаманти.
- Супер, браво, браво!
- А диамантите изнасяме за Русия, за едно кило диаманти получаваме едно кило глина, на нас диаманти не ни трябват ние произвеждаме тухли.
- ?????!!!!!
Учителката по български пита Иванчо коя степен е по-висока - "по" или "най".
След известен размисъл той отговаря:
- По.
- Как така?!
- Ами аз най харесвам секса, обаче по ми се пие.
След кото свърши земята за застрояване до морето...
Започнали са да "урегулира" земя и над морето...
Холандците ряпа да ядат. Ние сме по изобретателни - хем си имаш море, хим си имаш земя. Нещо като паркинг на няколко етажа, само че етажите тук са с различно предназначение
И аз съм потресен от откровението на "девойката". Но имам някои съмнения относно автентичността на историята. Както и относно това, че автор е 14 годишно момиче.
Съгласен съм. Най вероятно е някой гей стръвник-нимфоман. И му е технически проблема.
И аз съм потресен от откровението на "девойката". Но имам някои съмнения относно автентичността на историята. Както и относно това, че автор е 14 годишно момиче.
Коментар