IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Боновете на 4 холдинга най-ликвидни през февруари
    Елица Димитрова

Това горното е заглавие от в. Монитор от днес, На всичкото отгоре цялата дописка е преписана от новините на Инвестора, но явно на някой дежурен "редактор" с килийно образование му се е видяло много дълго оригиналното заглавие и го е "посъкратил".

Всъщност всеки ден финансовата страница на горния вестник е изцяло преписана от Инвестора. Преди крадяха от форума, а сега го удариха през просото и направо преписват новините.

Съвсем скромно питам какво прави мениджмънта на едно публично дружество за да защити интересите на дружеството и на неговите акционери? Имате ли споразумение да ползват информацията от сайта? Ако имате, колко плаща в. Монитор за тази услуга? Ако нямате, какви мерки сте предприели за да се прекрати това ограбване - сезиране на съответните органи, съдебни дела, покани за споразумение и т.н.?
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Давам 131% дивидент!

Коментар

• Добре Лъки, но все пак погледнат отдолу той е 100% дълъг, а щом е съвкупност от цветове няма как да е 100% зелен :-), най-много 99,9999%

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          Теорема:
          Крокодилът е повече дълъг, отколкото зелен!
          Доказателство:
          Погледнат отгоре крокодилът е дълъг и зелен, но погледнат отдолу той е дълъг и бял. Следователно той е повече дълъг, отколкото зелен :-)
          Трябва да те разочаровам Аналгине, доказателството е погрешно.
          Бялото не е индивидуален цвят, а представлява съвкупност от всички цветове, в т.ч. и зелен. С други думи отгоре крокодилът е зелен, а отдолу - зелен, син, червен и т.н. - всичко накуп.

Коментар

• Аналгинов - много умно !!! :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Znaete li matematicheskoto dokazatelsto, che jenata e ravna na zlo?
              Molja damite da me izvinjat, obache tova naistina moje da se dokaje matematicheski

Коментар

• По повод днешната статия " Браво спечели делото срещу Сачи".

Абсолютно правилно: Не бащата ти прилича на теб, а ти приличаш на баща си.

Коментар

• борсалино05, твоята Теорема си няма доказателство (или поне не си представил такова), а виж аз за каква Теорема прочетох:
                  Теорема:
                  Крокодилът е повече дълъг, отколкото зелен!
                  Доказателство:
                  Погледнат отгоре крокодилът е дълъг и зелен, но погледнат отдолу той е дълъг и бял. Следователно той е повече дълъг, отколкото зелен :-)

Коментар

• Ако има две кухи жени руса и брюнетка то руста е по кухата - теорема

Коментар

• Хитроумна блондинка, а?
                      Мани майтапът - аз съм познавал много руси девойчета, нито една от тях не беше куха...

Коментар

• Sme6ka za osmi mart

Znam, 4e e reklama, no:
                        http://www.bastardidentro.it/misc/ba...delladonna.htm

Коментар

• Днес, 8-ми март е подходящ ден за един виц, реабилитиращ блондинките.

Та едно такова прелестно създание се появило в банка в Ню Йорк и поискало да й отпуснат кредит от $5000 за две седмици.
                          - No problem - казал банковият служител - но е нужно някакво обезпечение.
                          - А може ли да си оставя колата? - попитала хубавицата и запърхала невинно с дългите си мигли.
                          "Колата" се оказал паркиран пред банката чисто нов Ролс Ройс. Служителят, леко притеснен от ситуацията се обърнал към шефа на отдела и двамата прегледали документите. Всичко било наред и дамата си получила кредита, а банкерите прибрали драгоценното обезпечение в охранявания подземен паркинг на банката.

На другия ден имало събрание на директорския борд и там станало дума за русокосата кредитополучателка, която обезпечава кредит за $5000 с имущество за $250 000. Казали се и няколко вица за блондинки и изобщо всички се посмели добре.

След две седмици дамата се появила в банката и върнала сумата заедно с начислената лихва в размер на $14,85. Един от директорите лично дошъл да донесе ключовете на колата:
                          - Госпожо, вашият случай ни заинтересува и направихме някои справки. Оказа се, че Вие живеете в луксозно имение в Бевърли Хилс и наскоро сте наследили от покойния си съпруг 250 милиона долара. Защо Ви беше нужен този кредит?
                          - Наистина нямах чак такава нужда от пари - отговорила блондинката - но бях по работа тук в Ню Йорк, когато неочаквано ми се наложи да отлетя до Лондон за две седмици. Кажете ми къде другаде можех да си оставя колата за долар на ден и да я намеря цяла, като се върна?

Коментар

• Амъ Айшее, докъто са изкъпя, целия са измокрих! Тая вода мноро мокра!!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• И чужди езици владее човекът. Той сигурно е от тези, които през Възродителния процес от Али искали направо на Альоша да ги прекръстят, за да не ги викат следващия път, та оттам решил че владее Руски. А за Ромски курсове ли е карал, или може и сертификат да има?
                              Само "Македонски" е забравил ад добави сред езиците.

Коментар

• Културтрегер, а? Мале-мале, бати държавата си имаме, мани-мани...
                                И поне турчин да беше, съобразно името си, ми той чернокрак... може пък да свири на дайре... :-)

Коментар

Working...
                                X