IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Само чета
    Пушенето убива. Ако ви убият, губите много важна част от живота си.
    Брук Шийлдс
    Французите ядат два пъти повече от американците, а смъртността в Америка е по-висока. Италианците ядат пет пъти повече от американците, и все пак смъртността в Америка е по-висока. Гърците ядат десет пъти повече от американците, и въпреки всичко смъртността в Америка е по-висока. Извод: яжте на воля, Английския език убива!
    да правим ПАРИ от БФБ????!!!????

Коментар

• ...

Коментар

• Откритията на мъжа и на жената:

Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕи създаде РИСУВАНЕТО ,

Жената откри РИСУВАНЕТО & и създаде ГРИМА .

Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.

Жената откри ДИАЛОГА & и създаде КЛЮКИТЕ.

Мъжът откри ИГРИТЕ & и създаде КАРТИТЕ.

Жената откри КАРТИТЕ & и създаде ТАРО.

Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО & и създаде ХРАНАТА

Жената откри ХРАНАТА & и създаде ДИЕТАТА.

Мъжът откри ЧУВСТВАТА & и създаде ЛЮБОВТА,

Жената откри ЛЮБОВТА & и създаде СВАТБАТА.

Мъжът откри ЖЕНАТА & и създаде СЕКСА.

Жената откри СЕКСА & и създаде Г ЛАВОБОЛИЕТО.

Мъжът откри ПАЗАРА & и създаде ПАРИТЕ,

Жената откри ПАРИТЕ & И *БА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!!

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
          2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
          3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
          4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
          5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
          6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
          7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
          8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
          9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
          10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
          11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
          12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ
          13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
          14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
          15. Мъже в редица - КУРНИЗ.
          16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ.
          17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР.
          18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД
          19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАВТ

и т.н. и т.н.

Коментар

• Новата мода на летни почивки в България:
            Купуваш си кола, палатка, къмпинг оборудване. Взимаш си 10 дни отпуск и отиваш пред КАТ София да регистрираш колата. Забавлението е денонощно, продължително и наситено с емоции. КАТ мисли за вашето добро прекарване на отпуската !

Коментар

• Цитат от IRC:
              Моля ви да ми обясните как да сканирам едни снимки. Аз нямам скенер, но един мой приятел ми каза че може и без скенер като залепя снимката на екрана на компютара и натисна "Print Screen". Направих всичко както трябва. Залепих снимката на монитора с тиксо и натиснах копчето. За съжаление не се получи. Моля кажете ми да не бъркам копчето което да натисна или какво трябва да направя. Може ли да е от монитора ми???

Коментар

• Хехе това вярно ще е супер оригинално и забавно ако се реализира!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Колеги, не знам дали написаното по-долу е за тази тема, но ако предизвика интерес може да преместим дискусията в отделна тема. Та значи миналата седмица се заговорихме с един французин в една кръчма в Москва и от цените на яденето и пиенето (безбожно скъпо) лека полека стигнахме до борсата. И ето какво ми разказа французинът:

В Париж, в близост до Парижката фондова борса имало някакъв ресторант, в който цените в менюто не били постоянни, а се формирали на борсов принцип. Значи колкото повече хора поръчват дадена позиция от менюто, толкова по-висока е цената и обратно. В целия ресторант имало разположени електронни табла на които в реално време се показвали текущите цени на ястията и напитките Само не разбрах дали цените са във вид на таблица или на бягащ тикер по екрана Човекът разправяше, че за по-ниско ликвидните ястия цената скачала моментално след като си ги поръчаш! При по-ликвидните се изменяла относително плавно С една дума като на истинска борса! Голям майтап било да обядваш в тоя ресторант, особено като се има предвид, че клиентелата е била основно от брокери и служители на борсата! За съжаление съответния регулатор (някаква потребителска комисия или нещо подобно) много скоро шибнал глоба на ресторанта и принудил мениджмънта да прекрати тая практика, защото във Франция трябвало цените в ресторантите да са постоянни и да са обявени на специално табло на входа, което по очевидни причини нямало как да стане в конкретния случай

Та се замислих, не може ли у нас да си организираме една такава кръчма, където да си правим сбирките - голям майтап ще пада. Може да се организират съответно интрадей и къси продажби. Например, поръчваш си яденето на една цена и докато ти го донесат, ако цената се е вдигнала, го продаваш, т.е. интрадей продажба, преди сетълмента (т.е. изяждането) да е минал) Или пък идваш и продаваш някакво ядене преди да си го поръчал, с надеждата, че цената му ще падне и после си го купуваш на по-ниска цена - къса продажба Не ми се мисли пък какви необятни възможности се откриват за опции и други деривати Или пък за търговия с вътрешна информация - ако знаеш от сигурно място (от кухнята), че днес пилешките дробчета не са особено пресни и може да докарат на някого стомашни проблеми. Или пък че вчера ресторантът е сключил трудов договор с някой известен готвач

Оставям тази тема за размисъл на по-добре подготвените в теоретично отношение колеги
                  поздравления за идеята...
                  Ама котировките на бирата много ме притесняват...
                  Май ще се кандидатирам за маркетмейкър...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колеги, не знам дали написаното по-долу е за тази тема, но ако предизвика интерес може да преместим дискусията в отделна тема. Та значи миналата седмица се заговорихме с един французин в една кръчма в Москва и от цените на яденето и пиенето (безбожно скъпо) лека полека стигнахме до борсата. И ето какво ми разказа французинът:

В Париж, в близост до Парижката фондова борса имало някакъв ресторант, в който цените в менюто не били постоянни, а се формирали на борсов принцип. Значи колкото повече хора поръчват дадена позиция от менюто, толкова по-висока е цената и обратно. В целия ресторант имало разположени електронни табла на които в реално време се показвали текущите цени на ястията и напитките Само не разбрах дали цените са във вид на таблица или на бягащ тикер по екрана Човекът разправяше, че за по-ниско ликвидните ястия цената скачала моментално след като си ги поръчаш! При по-ликвидните се изменяла относително плавно С една дума като на истинска борса! Голям майтап било да обядваш в тоя ресторант, особено като се има предвид, че клиентелата е била основно от брокери и служители на борсата! За съжаление съответния регулатор (някаква потребителска комисия или нещо подобно) много скоро шибнал глоба на ресторанта и принудил мениджмънта да прекрати тая практика, защото във Франция трябвало цените в ресторантите да са постоянни и да са обявени на специално табло на входа, което по очевидни причини нямало как да стане в конкретния случай

Та се замислих, не може ли у нас да си организираме една такава кръчма, където да си правим сбирките - голям майтап ще пада. Може да се организират съответно интрадей и къси продажби. Например, поръчваш си яденето на една цена и докато ти го донесат, ако цената се е вдигнала, го продаваш, т.е. интрадей продажба, преди сетълмента (т.е. изяждането) да е минал) Или пък идваш и продаваш някакво ядене преди да си го поръчал, с надеждата, че цената му ще падне и после си го купуваш на по-ниска цена - къса продажба Не ми се мисли пък какви необятни възможности се откриват за опции и други деривати Или пък за търговия с вътрешна информация - ако знаеш от сигурно място (от кухнята), че днес пилешките дробчета не са особено пресни и може да докарат на някого стомашни проблеми. Или пък че вчера ресторантът е сключил трудов договор с някой известен готвач

Оставям тази тема за размисъл на по-добре подготвените в теоретично отношение колеги
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Седи самотен корабокрушенец на необитаем остров. Обръща се към палмата и казва:
                      - Заклевам се, Миме, че ако не беше ти, отдавна да съм превъртял!

:-)

Коментар

• той теста за СПИн е безплатен

Коментар

• ...

Коментар

• Аз съм сиганче, обичъм
                            на медна жицъ да мириши
                            "Циганчи да съ наричам"
                            аз не зная как съ пише.

Нема на света джобове
                            дето да не съм убрал