Първоначално изпратено от Само чета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
да правим ПАРИ от БФБ????!!!????
-
Откритията на мъжа и на жената:
Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕи създаде РИСУВАНЕТО ,
Жената откри РИСУВАНЕТО & и създаде ГРИМА .
Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.
Жената откри ДИАЛОГА & и създаде КЛЮКИТЕ.
Мъжът откри ИГРИТЕ & и създаде КАРТИТЕ.
Жената откри КАРТИТЕ & и създаде ТАРО.
Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО & и създаде ХРАНАТА
Жената откри ХРАНАТА & и създаде ДИЕТАТА.
Мъжът откри ЧУВСТВАТА & и създаде ЛЮБОВТА,
Жената откри ЛЮБОВТА & и създаде СВАТБАТА.
Мъжът откри ЖЕНАТА & и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА & и създаде Г ЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА & и създаде ПАРИТЕ,
Жената откри ПАРИТЕ & И *БА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
1. Хомосексуалист, който се изхожда по голяма нужда - СЕРГЕЙ
2. Човек, който ходи по голяма нужда по два пъти - БИСЕР или ДИКЕНЗ
3. Човек, който седи до кръста във вода - ДУПЕДАВЕЦ
4. Човек, който лиже задници - АНАЛИЗАТОР
5. Дете, което не е родено в Гърция - НЕГЪРЧЕ
6. Човек, който се разхожда из гората и задава въпроси на дърветата - ПИТАГОР
7. Полов акт с кол - КОЛЕБАНИЕ
8. Човек, който спира коне и каруци - КОНСПИРАТОР
9. Човек, който събира коне - КОНСУМАТОР
10. Човек, който търси жаби - ДИРИЖАБЪЛ
11. Дете, което не ходи по голяма нужда - НЕСЕСЕРЧЕ
12. Човек, който расте с една педя - ПЕДЕРАСТ
13. Човек със 100кв. метра задник - ГЪЗАР
14. Жена, която бие мъжа си - КУРАБИЙКА
15. Мъже в редица - КУРНИЗ.
16. Човек, който мрази старите хора- ДЯДО МРАЗ.
17. Човек, който се завира в дините - ДИНОЗАВЪР.
18. Човек, който пипа парите на леля си - ПАРАЛЕЛЕПИПЕД
19. Човек, който си маже космите с нафта - КОСМОНАВТ
и т.н. и т.н.
Коментар
-
Цитат от IRC:
Моля ви да ми обясните как да сканирам едни снимки. Аз нямам скенер, но един мой приятел ми каза че може и без скенер като залепя снимката на екрана на компютара и натисна "Print Screen". Направих всичко както трябва. Залепих снимката на монитора с тиксо и натиснах копчето. За съжаление не се получи. Моля кажете ми да не бъркам копчето което да натисна или какво трябва да направя. Може ли да е от монитора ми???
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Колеги, не знам дали написаното по-долу е за тази тема, но ако предизвика интерес може да преместим дискусията в отделна тема. Та значи миналата седмица се заговорихме с един французин в една кръчма в Москва и от цените на яденето и пиенето (безбожно скъпо) лека полека стигнахме до борсата. И ето какво ми разказа французинът:
В Париж, в близост до Парижката фондова борса имало някакъв ресторант, в който цените в менюто не били постоянни, а се формирали на борсов принцип. Значи колкото повече хора поръчват дадена позиция от менюто, толкова по-висока е цената и обратно.В целия ресторант имало разположени електронни табла на които в реално време се показвали текущите цени на ястията и напитките
Само не разбрах дали цените са във вид на таблица или на бягащ тикер по екрана
Човекът разправяше, че за по-ниско ликвидните ястия цената скачала моментално след като си ги поръчаш!
При по-ликвидните се изменяла относително плавно
С една дума като на истинска борса! Голям майтап било да обядваш в тоя ресторант, особено като се има предвид, че клиентелата е била основно от брокери и служители на борсата! За съжаление съответния регулатор (някаква потребителска комисия или нещо подобно) много скоро шибнал глоба на ресторанта и принудил мениджмънта да прекрати тая практика, защото във Франция трябвало цените в ресторантите да са постоянни и да са обявени на специално табло на входа, което по очевидни причини нямало как да стане в конкретния случай
Та се замислих, не може ли у нас да си организираме една такава кръчма, където да си правим сбирките - голям майтап ще пада.Може да се организират съответно интрадей и къси продажби. Например, поръчваш си яденето на една цена и докато ти го донесат, ако цената се е вдигнала, го продаваш, т.е. интрадей продажба, преди сетълмента (т.е. изяждането) да е минал)
Или пък идваш и продаваш някакво ядене преди да си го поръчал, с надеждата, че цената му ще падне и после си го купуваш на по-ниска цена - къса продажба
Не ми се мисли пък какви необятни възможности се откриват за опции и други деривати
Или пък за търговия с вътрешна информация - ако знаеш от сигурно място (от кухнята), че днес пилешките дробчета не са особено пресни и може да докарат на някого стомашни проблеми.
Или пък че вчера ресторантът е сключил трудов договор с някой известен готвач
Оставям тази тема за размисъл на по-добре подготвените в теоретично отношение колеги
Ама котировките на бирата много ме притесняват...
Май ще се кандидатирам за маркетмейкър...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Колеги, не знам дали написаното по-долу е за тази тема, но ако предизвика интерес може да преместим дискусията в отделна тема. Та значи миналата седмица се заговорихме с един французин в една кръчма в Москва и от цените на яденето и пиенето (безбожно скъпо) лека полека стигнахме до борсата. И ето какво ми разказа французинът:
В Париж, в близост до Парижката фондова борса имало някакъв ресторант, в който цените в менюто не били постоянни, а се формирали на борсов принцип. Значи колкото повече хора поръчват дадена позиция от менюто, толкова по-висока е цената и обратно.В целия ресторант имало разположени електронни табла на които в реално време се показвали текущите цени на ястията и напитките
Само не разбрах дали цените са във вид на таблица или на бягащ тикер по екрана
Човекът разправяше, че за по-ниско ликвидните ястия цената скачала моментално след като си ги поръчаш!
При по-ликвидните се изменяла относително плавно
С една дума като на истинска борса! Голям майтап било да обядваш в тоя ресторант, особено като се има предвид, че клиентелата е била основно от брокери и служители на борсата! За съжаление съответния регулатор (някаква потребителска комисия или нещо подобно) много скоро шибнал глоба на ресторанта и принудил мениджмънта да прекрати тая практика, защото във Франция трябвало цените в ресторантите да са постоянни и да са обявени на специално табло на входа, което по очевидни причини нямало как да стане в конкретния случай
Та се замислих, не може ли у нас да си организираме една такава кръчма, където да си правим сбирките - голям майтап ще пада.Може да се организират съответно интрадей и къси продажби. Например, поръчваш си яденето на една цена и докато ти го донесат, ако цената се е вдигнала, го продаваш, т.е. интрадей продажба, преди сетълмента (т.е. изяждането) да е минал)
Или пък идваш и продаваш някакво ядене преди да си го поръчал, с надеждата, че цената му ще падне и после си го купуваш на по-ниска цена - къса продажба
Не ми се мисли пък какви необятни възможности се откриват за опции и други деривати
Или пък за търговия с вътрешна информация - ако знаеш от сигурно място (от кухнята), че днес пилешките дробчета не са особено пресни и може да докарат на някого стомашни проблеми.
Или пък че вчера ресторантът е сключил трудов договор с някой известен готвач
Оставям тази тема за размисъл на по-добре подготвените в теоретично отношение колегиHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Аз съм сиганче, обичъм
на медна жицъ да мириши
"Циганчи да съ наричам"
аз не зная как съ пише.
Нема на света джобове
дето да не съм убрал
на джебчийствуту и взломъ
на земятъ аз съм крал.
"Кой'т разбира тук са спира!"
вика татко след псувня
а братчеда пържи гуми
ех мааму дайба!
хАс сам в ма'алата баш гъзар
шот говоря с ЖиСиЕм
койт на мрази - Тъпанар!
В устенцата му ши серем.
Волен иска много
на сапун да ни сфари
а Евроромътъ му вика
"Ша свариш дедовия ти!"
Циганската ма'ала
за нас е цял харем
аз и мойте двайсе братя
цял ден путките йебем.
А на магистралатъ
сФиркаджийките се умножават
СПИН, сифилис и трипер
те распространяват.
А Евророма наш
щом парламента той завземе
рай на земята
цигански ще създадеме.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от NikolaКайена или 911ката?)
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от NikolaКайена или 911ката?
Коментар
Коментар