Страничен ефект от масажа е поникването на крила
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.dnevnik.bg/sport/2011/08/...iia_-_angliia/
БФС пуска фланелка с химна за мача България - Англия
Коментар
-
stat counter имам няколко въпроса към вас:
1 някога били ли сте там ?
2.изискванията са за студент среднист завършил физика, та да предположим този студент е нямал връзки за продължаване на обучението си навънка,за какво да отиде в гората (буквално в гората)?
3.знаете ли къде другаде може да кандидатства за работа с тази дипломна?
ЩЕ обясня накратко:
На 22 години излиза с тази дипломна и тук идват съответните възможности
а.да кандидатства в гражданска защита(90% ще е в голям град) заплата над 300 лева
б. борба с градушки ( в случаят около Пловдив има няколко полигона и на 6 месеца се обявяват места , към МВР се води тази длъжност - поне последно) тук почва от 400 лева
в.Сеизмология - В Пловдив изграждат втори център и се търсят кадри ( в случаи че София има разрушително земетресение - всички данни да почнат да се обработват от Пловдив) почва се с 400 лева
г. ХЕЙ - единият приятел от курса се уреди там и работата му е да замерва в болничните заведения , всякаква рентгенова апаратура, а в някои болници и радиоактивна( изотопи при използвани при раково болни) 550 лева.
Тук възможността за пари под масата са почти неограничени, ама човека не иска да се занимава и парите отиват при шефа( ама то това си е до човека)
д.БАН и по точно ИАИАЕ - тук се изискват връзки а възможностите са доста неограничени - главно заминаване в чужбина и вдигане на научни степени. - тук си зависи много ама минимума е 400 лева и ако не си от София , квартира (вярно мизерия е ама си е нещо до като се ориентираш в нещата)
е. ДА продължиш да израстваш в университета ( сега при положение че почнахме 25 човека а завършихме 4 , разбирайте че един продължи с преподавателската дейност) 600 минимум , че доста ги дигнаха заплатите
ж. Други министерства и общински поръчки( пак на 6 месеца си изниква нещо със същата дипломна и си в града) пак варира ама 400 си е минимума.
з. Ако си се представил великолепно ( все пак говорим за човек завършил в БГ ) и си показал на студентската олимпиада големи постижения (веднъж в годината е) и имаш и връзките да те препоръчат , може да отидеш и в Козлодуй( там си имат университет и работата ще ти е в измервателните пунктове в радиуса от 10 километра около централата) и то на 10 години ще има 1 такъв иначе заплатата е минимум 1500 лева
Така тук говорим без никакви бонуси , а държавните служители имат и то доста, от делно че в зависимост от нещата ( степени , обучение в чужбина , до обучение , специализирани курсове защото на всички тези длъжности имаш възможност да ходиш държавата ти помага с каквото може като финанси , но си иска връзките де).
Та сега ми споделете , защо някои да иска да ходи дам( а забравих да споделя че тази работа за Рожен е обявена преди 2006 година , а бяха тогава и 3 местата но от липса на средства закриха двете) като може да е в града и да е на разумна стартова заплата( е по разумна де)?
А за това колко свободно време ще има 22 годишният дипломиран висшист на някоя от изброените горе работи ( ако иска втора работа спокойно ще може , поне половината от горният списък позволяват спокойно) чак не ми се говори
И за това казах че ако съм сгазил лука и вместо да чиста из блоковите пространства, ми предложат Рожен две години или две години затвор ще се съглася да отида в Рожен - поне ще имам някакъв интернет , дамата на моето сърце ще може да ме посещава доста често( е скъпо ще е всеки ден от Пловдив до Рожен ама бизнеса ми като работи няма да е голям проблем ) и ще мога да си щъкам 10 километра ( толкова е района на обсерваторията) свободно , е зимата ще е лудница.
Лек и печеливш ден на всички
Коментар
-
По Робърт Бърнс
`
- Кой слуша в този късен час?
- Аз слушам - каза ДАНС.
- Не слушай, всички спят у нас.
- Не всички - каза ДАНС.
`
- Не зная как си се решил...
- Реших се - каза ДАНС.
- Ти май си нещо наумил.
- Май нещо... - каза ДАНС.
`
- При тебе на кафе да съм.
- Ела де - каза ДАНС.
- Нощта ще минеме без сън.
- Ще минем - каза ДАНС.
`
- При мен да дойдеш току виж...
- Да дойда! - каза ДАНС.
- С качулки ти ще престоиш.
- С качулки - каза ДАНС.
`
- Ще ти отворя, ала чуй...
- Отваряй! - каза ДАНС.
- Ни дума никому за туй.
- О, сори - каза ДАНС.
Коментар
-
....oxxxx.....
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАгенция S&P понижи рейтинга на САЩ от "айайай" до "ауауау".
БTA ""Вече се знае причината за кризата и същата лесно ще се прекрати.
Сегашната криза е с качества на "детска болест на пазарна икономика" и лесно ще бъде забравена. " http://forum.investor.bg/news/commen...530/334/1.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеИ все пак е хубаво да има такива работни меса, защото незнаеш какво може да се случи в бъдеще. Примерно ако ножит е опрял до какълът и ми предложат две години рожен или 2 затвор разбира се че ще отида горе.
Почти се вписвам във всички изисквания
Успех в начинанията
Коментар
-
Благодаря за упътването, но нямам никакво икономическо образование.
Като дойде и темата за работата, навремето като завършвах физика ми се искаше да работя в реактора на БАН ама не можах да се уредя.Много сладка работа е, значи освен че е бъкано с "експерти" ( само двама не са станали такива след 1993 година иначе всички останали с едни степени, чудесии) работата е пей сърце.Значи реактора не е работил от 1992-ра обаче там има зачислени поне 50 човека които всеки ден работят "чист физически труд" и си имат и вредни и всичко както си му е реда на държавен служител( + якият стаж, все някога ще дойде и този момент за песиониране) .
И ходят на работа само когато ще имат проверка
Ама такъв е живота
Лек и успешен ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеИ все пак е хубаво да има такива работни меса, защото незнаеш какво може да се случи в бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеНещо си се о'кал с линка.
А за роженските млади специалисти е много тъжно.
Ето го това което исках да постна:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1861234_n.jpg
Коментар
-
Френският актьор Жерар Депардийо е уринирал за ужас на повече от сто пътници по пътеката на самолета.Говорител на френско-холандската авиокомпания "Ер Франс-KLM" потвърди в сряда, че 62-годишният френски артист Жерар Депардийо се изпикал в салона на самолет на компанията, летящ по маршрут Париж - Дъблин.Самолетът още рулирал, когато видимо пияният артист станал и започнал да вика: "Искам да пикая, искам да пикая".Още по новината тук http://www.bild.de/unterhaltung/leut...3782.bild.html
Пътниците трябва да са доволни, че не го е лепнал някой летен вирус с диария.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар