Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Видяла жабата, че подковават коня. . .
"Външно призова Кадафи да се предаде"
http://www.trud.bg/Article.asp?Artic...10616#comments
Коментар
-
Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат членове на БСП.
Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен . Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен . Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна . Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали :
- Какво стана, защо си оклюмал?
- Да им ... Не ме приеха . Казаха, че преди да стана червен съм бил "зелен".
Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко :
- Да им ... и мен не ме приеха . Казаха, че съм имал чужд произход.
След това влиза Бобът и той излиза в същия вид :
- Да им ... Не ме приеха, казаха, че съм "изпускал тайни".
Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали :
- Какво стана, да не би да те приеха?
- Приеха ме ! Казаха: една "тиква" повече или по-малко в Партията - все тая и ме приеха.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Слагам специално за Jekata един виц туканка,да си го копи фейс у сураттефтера
айде...влачи
--------------------------
Един дядо отишъл при доктор и му казал:
- Докторе, подмладявам се!
Доктора го погледнал и със задоволство му казал:
- Ееее това е много добре. Всеки идва при мен и се оплаква от какво ли не. А ти се чувстваш подмладен! И все пак какво те накара да се чувстваш така? Дядото с въздишка казал:
- Ами, като бях малък се напикавах и сега пак започнах.Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Курдин споделил, че събирал гъби по време на тридневния преврат (19-21 август): "Тогава нямаше никаква определеност, а имаше гъби. На север имаше много гъби. Много военни отиваха за гъби".|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТова Тони Филипов д-р, го писал миналата седмица, ама не съм го видял.
Коментар
-
Това Тони Филипов д-р, го писал миналата седмица, ама не съм го видял.
Ей, като споменах Цецко. Знаете ли дето Цецко хванал златната рибка? И тя, естествено, като разбрала, че е в ръцете на народната милиция, предложила да му направи три дарения, за да я пусне. Цецко се почесал по главата и рекъл: „Ами-и-и-и… може ли да помисля малко?” Златната рибка се разплакала, защото това било единственото желание, което не можела да изпълни…Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Иглата,която......cccc
Турци намериха 300 тона злато по наша карта http://treasurefree.forumotion.com/t13-topic
Коментар
Коментар