IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.webcafe.bg/id_2060341100_...i_vazelin_-_2_

Коментар

• - www.zaplata_ima.li
      - www.kakto_vinagi.net
      - www.a_kak_shte_se_priberesh.be
      - www.pesh.com
      врати [url=http://www.metalnivratibg.com/%D0%B1%D0%BB%D0%B8

Коментар

• Видяла жабата, че подковават коня. . .

"Външно призова Кадафи да се предаде"

http://www.trud.bg/Article.asp?Artic...10616#comments

Коментар

• Българските шофьори масово се включиха в играта "Събери шестте букви на думата ЛУКОЙЛ и спечели 1000 литра". В преобладаващата част от изтеглените
          талончета се редуват буквите "У" и "Й" в показаната последователност...

Коментар

• Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат членове на БСП.
            Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен . Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен . Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна . Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали :
            - Какво стана, защо си оклюмал?
            - Да им ... Не ме приеха . Казаха, че преди да стана червен съм бил "зелен".
            Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко :
            - Да им ... и мен не ме приеха . Казаха, че съм имал чужд произход.
            След това влиза Бобът и той излиза в същия вид :
            - Да им ... Не ме приеха, казаха, че съм "изпускал тайни".
            Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали :
            - Какво стана, да не би да те приеха?
            - Приеха ме ! Казаха: една "тиква" повече или по-малко в Партията - все тая и ме приеха.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• http://novini.dir.bg/news.php?id=9321644

Коментар

• На БФБ поне няма балон като в Ню Йорк
                darikfinance

ето това се казва успокоение!!!

Коментар

• Трите Мойри (по идея на Дениса)

Мойрите в древногръцката митология са богините на съдбата.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Слагам специално за Jekata един виц туканка,да си го копи фейс у сураттефтера
                    айде...влачи
                    --------------------------
                    Един дядо отишъл при доктор и му казал:
                    - Докторе, подмладявам се!
                    Доктора го погледнал и със задоволство му казал:
                    - Ееее това е много добре. Всеки идва при мен и се оплаква от какво ли не. А ти се чувстваш подмладен! И все пак какво те накара да се чувстваш така? Дядото с въздишка казал:
                    - Ами, като бях малък се напикавах и сега пак започнах.
                    Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• "До февруари месец 2012 г. е крайният срок да не допуснем нито една кутия контрабандни цигари", отсече премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на варненското пристанище. не става ясно как го е изчислил, ама тва е друга работа...
                      Онлайн строителен магазин Маркита

Коментар

• Курдин споделил, че събирал гъби по време на тридневния преврат (19-21 август): "Тогава нямаше никаква определеност, а имаше гъби. На север имаше много гъби. Много военни отиваха за гъби".
                        http://darikfinance.bg/novini/61019/
                        |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                        |___________||__|___|)
                        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Това Тони Филипов д-р, го писал миналата седмица, ама не съм го видял.
                          на тъпи вицове тъпанарите се късат от смях..... а на тебе най ти подхожда вица за жирафа....питай тони филипов да ти го разкаже.

Коментар

• Това Тони Филипов д-р, го писал миналата седмица, ама не съм го видял.

Ей, като споменах Цецко. Знаете ли дето Цецко хванал златната рибка? И тя, естествено, като разбрала, че е в ръцете на народната милиция, предложила да му направи три дарения, за да я пусне. Цецко се почесал по главата и рекъл: „Ами-и-и-и… може ли да помисля малко?” Златната рибка се разплакала, защото това било единственото желание, което не можела да изпълни…
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Девалвация имаме тогава, когато жената замени златното сърце на мъжа си,
                              за железния *** на комшията.

Коментар

• Иглата,която......cccc

Турци намериха 300 тона злато по наша карта http://treasurefree.forumotion.com/t13-topic

Коментар

Working...
                                X