IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никола, това тук ще го модерират а в културтрегера днес.бг не!!! защо?
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Picha kefi ))

Коментар

• Aз работя на Wall Street вьв финансовия район на Манхатан и като финансово обезпечен (управлявам сложни финансови операции) харесвам интелигентните, самостоятелни, умни, красиви, високи и космпополитни (сьс световен мироглед) жени. Имам щастието да живея в един от най-прекрасните градове и да се срещам с образовани жени, които сьщо като мен са обезпечени (аз например живея в триетажен апартамент в Манхатан).
        Повечето от текстовете на тези "музиканти" са отражение на тяхната интелигентост. Просто са много вулгарни, общо взето все едно бай Станчо от село да пее, "Днес станах в 5 сабалям, изсрах се вьв вьншния кенеф, хапнах рьжен ляп и праз и нахраних свинете, после изкарах козите да пасат." Ами, какво толкова - всеки си описва ежедневието.

Коментар

• За какво ти е Гучи, краво
          http://www.dnes.bg/article.php?cat=7&id=53807

уникални коментари

От: Минзухарче
          Парите не са нито цел, нито сpедство - просто жените ги гледат като мярка за това, колко кадърен е един мъж - те мъжете за това и се комплексират токлова на тази тема...

и познайте КОЙ???

От: Анонимен
          Аз работя на Wall Street и нокога не сьм работил тежьк физически труд. Вместо на бригади сьм ходил по математически крьжоци и благодарение на моите наклонности кьм математиката и трочните науки в момента сьм финансово обезпечен финансист вьв финансовия район на Манхатан.

Коментар

• Мъжете подготвили оплакване към дядо Господ във връзка с голямата несправедливост, допусната от самото им създаване. Имат по 32 зъба, а само един х..й. Не може ли да се направи обратното! Дядо Господ ги приел:
            -Това е дяволска работа! Идете при дявола, аз ще ходатайствам!
            Отишли те при дявола, приел той оплакването и им казал да дойдат след месец.
            Отиват след месец. Дяволът му пуши главата, на бюрото десетки чертежи с различни варианти за решение на проблема, супер нови компютърни програми също ангажирани със заданието, млади дяволчета седят пред мониторите и се потят:
            Дяволът:
            - Теоретично-конструктивно за единия зъб няма проблеми, за 32-та х..я също, но до момента не сме намерили решение къде ще бъдат тези две кошници та....ци!
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              Една жена си говори с друга:
              - Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
              - Ау!... И ти... какво?
              - Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!

Яко ;-) ;-) ;-)

Коментар

• Една жена си говори с друга:
                - Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
                - Ау!... И ти... какво?
                - Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  http://www.dnes.bg/article.php?id=54219

заглавие: Маймуните имат бизнес нюх!
                  Предлагам да поканим 2 орангутана и 3 шимпанзета, а за ко-прецедател на БФБ някой гибон!
                  бг реалитито е живо доказателство, че маймуните имат бизнес нюх

и още нещо по друга тема

Първоначално изпратено от Radoslava
                  Добре е, че се мисли за връщането на емигрантите обратно у нас и съответно за привличането на нова работна ръка у нас.
                  Време беше да се търси начин да се спре и изтичането на хора и на работна ръка от страната ни. Иначе, начини има много, било то да се въведат изходни визи, било то да се събира данък от работещите в чужбина за да могат и те да участват в пълненето на държавния бюджет.Нека да видим какви ще са резултатите от тази кръгла маса.
                  Успех.

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=54219

заглавие: Маймуните имат бизнес нюх!
                    Предлагам да поканим 2 орангутана и 3 шимпанзета, а за ко-прецедател на БФБ някой гибон!
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      нагости прецедателя на командосите!!!
                      :shock:
                      баси...
                      това е положението

Коментар

• нагости прецедателя на командосите!!!
                        :shock:
                        баси...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          "Изяж бобър - спаси дърво!"
                          :-) ЯКО!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                            http://goldenpages.ie/search/Bulgaria/normal_people.html
                            Bulgarian Stock Exchange :-D
                            ----------------------------------------------------
                            [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
                              Аз съм преуспял финансист. Работя от много години на Wall Street. Имам мезонет в Манхатън.

Пора
                              Хахаха бахти Пора

Коментар

• http://goldenpages.ie/search/Bulgari...al_people.html

Коментар

Working...
                                X