If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aз работя на Wall Street вьв финансовия район на Манхатан и като финансово обезпечен (управлявам сложни финансови операции) харесвам интелигентните, самостоятелни, умни, красиви, високи и космпополитни (сьс световен мироглед) жени. Имам щастието да живея в един от най-прекрасните градове и да се срещам с образовани жени, които сьщо като мен са обезпечени (аз например живея в триетажен апартамент в Манхатан).
Повечето от текстовете на тези "музиканти" са отражение на тяхната интелигентост. Просто са много вулгарни, общо взето все едно бай Станчо от село да пее, "Днес станах в 5 сабалям, изсрах се вьв вьншния кенеф, хапнах рьжен ляп и праз и нахраних свинете, после изкарах козите да пасат." Ами, какво толкова - всеки си описва ежедневието.
От: Минзухарче
Парите не са нито цел, нито сpедство - просто жените ги гледат като мярка за това, колко кадърен е един мъж - те мъжете за това и се комплексират токлова на тази тема...
и познайте КОЙ???
От: Анонимен
Аз работя на Wall Street и нокога не сьм работил тежьк физически труд. Вместо на бригади сьм ходил по математически крьжоци и благодарение на моите наклонности кьм математиката и трочните науки в момента сьм финансово обезпечен финансист вьв финансовия район на Манхатан.
Мъжете подготвили оплакване към дядо Господ във връзка с голямата несправедливост, допусната от самото им създаване. Имат по 32 зъба, а само един х..й. Не може ли да се направи обратното! Дядо Господ ги приел:
-Това е дяволска работа! Идете при дявола, аз ще ходатайствам!
Отишли те при дявола, приел той оплакването и им казал да дойдат след месец.
Отиват след месец. Дяволът му пуши главата, на бюрото десетки чертежи с различни варианти за решение на проблема, супер нови компютърни програми също ангажирани със заданието, млади дяволчета седят пред мониторите и се потят:
Дяволът:
- Теоретично-конструктивно за единия зъб няма проблеми, за 32-та х..я също, но до момента не сме намерили решение къде ще бъдат тези две кошници та....ци!
Една жена си говори с друга:
- Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
- Ау!... И ти... какво?
- Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!
Една жена си говори с друга:
- Снощи тоя твоя познат, дето ме запозна с него, ме нарече мръсница!
- Ау!... И ти... какво?
- Как какво? Изгоних го от леглото заедно с приятелчетата му!
заглавие: Маймуните имат бизнес нюх!
Предлагам да поканим 2 орангутана и 3 шимпанзета, а за ко-прецедател на БФБ някой гибон!
бг реалитито е живо доказателство, че маймуните имат бизнес нюх
и още нещо по друга тема
Първоначално изпратено от Radoslava
Добре е, че се мисли за връщането на емигрантите обратно у нас и съответно за привличането на нова работна ръка у нас.
Време беше да се търси начин да се спре и изтичането на хора и на работна ръка от страната ни. Иначе, начини има много, било то да се въведат изходни визи, било то да се събира данък от работещите в чужбина за да могат и те да участват в пълненето на държавния бюджет.Нека да видим какви ще са резултатите от тази кръгла маса.
Успех.
Коментар