IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wannarock
    Фермери да съдят земеделския фонд, съветва шефът мув. Новинар

Възможно е фонд „Земеделие” да стане гарант пред банките на фермери, които са теглили кредити, за да изпълнят проекти по програма САПАРД. Това съобщи вчера шефът на фонда Атанас Кънчев по време на среща със земеделци в Добрич. Фондът може да гарантира заеми на земеделски производители, чиито проекти са изпълнени, но не могат да върнат заемите си на банките, тъй като Брюксел блокира средствата по програмата.
    Кънчев призова стопаните, които са изпълнили проектите си без нарушения, да предявят искове към фонда заради забавяне на плащането.

Лъскането на задници като начин на живот!!!
    На пръв поглед изглежда "автогол", но не е така...
    Исковете към ДФ "Земеделие" от изрядните стопани, ще бъдат препратени към Брюксел, и по този начин ще се "натрие" носа на ЕК за спрените средства по програма САПАРД. А ако й съдът присъди в полза на изрядните стопани, "козовете" на нашите политици ще бъдат още по силни.

Коментар

• Фермери да съдят земеделския фонд, съветва шефът мув. Новинар

Възможно е фонд „Земеделие” да стане гарант пред банките на фермери, които са теглили кредити, за да изпълнят проекти по програма САПАРД. Това съобщи вчера шефът на фонда Атанас Кънчев по време на среща със земеделци в Добрич. Фондът може да гарантира заеми на земеделски производители, чиито проекти са изпълнени, но не могат да върнат заемите си на банките, тъй като Брюксел блокира средствата по програмата.
      Кънчев призова стопаните, които са изпълнили проектите си без нарушения, да предявят искове към фонда заради забавяне на плащането.

Лъскането на задници като начин на живот!!!
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Веднъж при великият китайски мислител и философ Конфуции дошла на гости особено образована за онова време дама и му задала следният въпрос:

- Кажи ми, о Конфуции защо когато една жена има много любовници, тя е подложена на обществено порицание, а когато един мъж има много любовници, то това повишава общественият му статус и подобрява авторитета му.

Преди да и отговори, Конфуции сварил чай и сипал в 6 чаши.

- Кажи ми -казал той след това- когато един чайник сипва запарка в шест чаши това нормално ли е ?

- Да! - отговорила образованата дама

- Ето виждаш ли - усмихвайки се отговорил Конфуции - а когато в една чаша сипват запарка шест чайника, това не е просто ненормално, това е неприятно и неестествено......
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• http://e-reporter.net/node/930

Коментар

• ОТ последния хит на червената олигархия: Ах летете ДС ескадрони в устрема ви милиони (евро) ще бъдат усвоени, прибрани и изпрани".
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• - НАДПИС ПРЕД WC
              Напъни се и бъди професионалист
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Замислих се какво бих направил ако попадна на самотен остров с някой от вас:

- netware5 - ще играем на следната игра: той ще яде банани, а аз ще следя дали това се отразява на покачването/спада на прилива
                - Nikola - ще играем на играта: Постави най-много CFA-думи в едно изречение
                - ПК - ще играем танци, ще дразним маймуните и ще си разказваме вицове - неговите дейности ще трябва да бъдат заплатени, разбира се!
                - boshko - ще му мрънкам по цял ден, че много маймуни са се накачили на банановото дърво и че не мога да се доредя да си дръпна и аз банан
                - Факушка - ще седнем да мислим алтернативи на досадният ни сухоземен, воден или въздушен път
                - Люк - ще играем на играта: Измисли какво друго ще можем да забием в мечото дупе
                - ако съм сам, ще си представям, че съм на среща на инвеститорите и че само инвеститорките са дошли :-)

Усмихнат ден!
                aaaa ahhahahaahhahaahh mnogo dobre :P

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Замислих се какво бих направил ако попадна на самотен остров с някой от вас:

- netware5 - ще играем на следната игра: той ще яде банани, а аз ще следя дали това се отразява на покачването/спада на прилива
                  - ПК - ще играем танци, ще дразним маймуните и ще си разказваме вицове - неговите дейности ще трябва да бъдат заплатени, разбира се!
                  - boshko - ще му мрънкам по цял ден, че много маймуни са се накачили на банановото дърво и че не мога да се доредя да си дръпна и аз банан
                  - Факушка - ще седнем да мислим алтернативи на досадният ни сухоземен, воден или въздушен път
                  - Люк - ще играем на играта: Измисли какво друго ще можем да забием в мечото дупе
                  - ако съм сам, ще си представям, че съм на среща на инвеститорите и че само инвеститорките са дошли :-)

Усмихнат ден!
                  ХАХАХАХАХА, Браво бе

Коментар

• Коментар

• Замислих се какво бих направил ако попадна на самотен остров с някой от вас:

Усмихнат ден!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=0-GJTdkOfIk&NR=1

.....xixixixixixi

Коментар

• Британски турист откри хора от персонала
                          да правят секс в стаята му в курорта Елените

Британски турист направи официално оплакване пред компанията First Choice, след като едно от децата му намери в своята спалня членове на обслужващия персонал да правят секс, информира www.kafene.net.

29-годишният Рики Диърн от Улвърхямптън отишъл на двуседмична почивка с приятелката си и трите си деца в Роял Парк Хотел в българския курорт Елените.
                          Когато решил да провери това, което казал сина му, той открил двама от персонала "да бягат по коридора".
                          Говорителка на First Choice заяви, че въпросните хора от персонала са били уволнени.

Диърн, който похарчил близо 3 хил. паунда /7.5 хил. лева/ за почивката, казва, че развлечения почти не е имало, храната е била шокираща и, отгоре на всичко, по-голямото момче открило двама души от персонала да правят секс в стаята му.

Той заяви, че се е оплакал на рецепцията и по-късно разбрал, че двамата са били уволнени.

Почивката му е била помрачена и от отравяне с храна и вирусна инфекция, от която е пострадал той и приятелката му. Тя била толкова болна, че е трябвало да бъде поставена на системи. Диърн допълва, че много хора в хотела също са имали оплаквания.
                          Говорителка на First Choice потвърди, че в курорта е имало вирусна епидемия и компанията веднага е изпратила хигиенни консултанти, които да проведат инспекция.

First Choice разследва случилото се и осъжда поведението на двамата служители на Роял Парк Хотел в България и се извинява на семейство Диърн, се казва в специално съобщения на компанията.

Коментар

• "К..урвите са до време , Мастиите са до гроб. "
                            ! ! !

Коментар

• 27. - 16:50 - Скрити търговски заложби
                              От: Vuicho Vanio
                              Признавам че някои жени имат невероятни търговски заложби. Могат да продават един и същ продукт (ПУ) многократно и то всеки път на по-висока цена, противно на амортизацията му! За съжаление обикновено такива жени се превръщат в образ на продукта, който предлагат, затова често се случва да ги наричат ПУ. Последното има едно особено свойство - където и да го поставиш(в готин джип, хубав бар, красива спалня) то си запазва единственото свойство да бъде само ПУ!

Коментар

• 26. - 16:48 - До Wall Street
                                От: Анонимен
                                седи си на Wall Street и си чети ШОК !!

34. - 16:54 - До Господина от Wall Street
                                От: Vuicho Vanio
                                Интересно как на един доста зает човек му остава време да пише тук, особено след като му препоръчах една от най-добрите в БГ психиатрични клиники! И ето, обяснението - той може би наистина е от Уол Стрийт и следи пазара на интернет страници, който манипулират общественото мнение! Като такъв, той също има интерес да инвестира и да манипулира мнението. Следователно той има акции и/или е съсобственик в Инвестор.бг, откъдето му остава време да се фука с малката си !

Коментар

Working...
                                X