Първоначално изпратено от MILOM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NikodimКолко далече може да достигне туристическата индустрия в борбата с кризата?14.11.2008 09:45
Австралийски туристически курорт е решил да приеме доста нетрадиционен подход, за да се справи с кризата. Мениджмънтът на курорта White Cockatoo в туристическия град Мосман, в австралийския тропически щат Куинсланд, е решил да свали всички задръжки и да организира едномесечни нудистки партита, за да се бори с очаквания икономически спад и да привлича туристи, пише Ройтерс.
„Трудните икономически времена налагат решителни мерки”, коментира собственикът на курорта Тони Фокс. „Това ще бъде хедонистичен курорт, където нищо не е забранено в продължение на един месец. Не е нужно да си космически инженер, за да се досетиш какво означава това”, казва той.
Hm, че какво пък толкова може да означава това?!
Как се стига до Австралия ???повечко храна и вода. дрехи може да не си вземаш
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Колко далече може да достигне туристическата индустрия в борбата с кризата?14.11.2008 09:45
Австралийски туристически курорт е решил да приеме доста нетрадиционен подход, за да се справи с кризата. Мениджмънтът на курорта White Cockatoo в туристическия град Мосман, в австралийския тропически щат Куинсланд, е решил да свали всички задръжки и да организира едномесечни нудистки партита, за да се бори с очаквания икономически спад и да привлича туристи, пише Ройтерс.
„Трудните икономически времена налагат решителни мерки”, коментира собственикът на курорта Тони Фокс. „Това ще бъде хедонистичен курорт, където нищо не е забранено в продължение на един месец. Не е нужно да си космически инженер, за да се досетиш какво означава това”, казва той.
Hm, че какво пък толкова може да означава това?!
Как се стига до Австралия ???Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
-
15 годишната Райна бърза да се прибере и минава по много тъмна уличка за по-кратко. Но насреща и задъхани тежки стъпки. Някой я сграбчва и казва: Ей сега ша та..
А Райна - сакън недей още съм девствена, може ли една свирка?
Давай!!!
След всичко Райна си поискала една цигара за да си оправи вкуса.
Човека и дава цигара и щрака със запалката...
И се чува вик: ОООООО ТАТКО!!!
ОООО Райно!!! Ти от кога пушиш ма!!! Бам един шамар...
Коментар
-
Случайно влизайки в тая тема (списванията са ми доказателство за това) забелязах че някой майор Михов ме разнася
В отговор на това ще кажа един франгмент от сагата на майор Михов (който иска повече може сегиз тогиз да ме подканя независимо в коя тема съм)
Москва .Манифестация .Маршали махат....Майор Михов Маршерува
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinioОтец Никанор: дъното е още далече ...
http://money.ibox.bg/interview/id_311817056
Tuka moje da postnesh njakoja stenogram ana shi..anoto ni pravitelstvo, deto ni zakopa!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaТова е от темата за Неохим
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от wannarockкифтенце ли беше това
Коментар
-
Anton Chigurh
Това е от темата за Неохим
Първоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от wannarockкифтенце ли беше това
Коментар
Коментар