If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахахахахаахх не се бях смял така отдавна на токлова кратки, но много съдържателни изречения. Анатема!!!!!!!
Не това просто е гениално. От бая време събирам бисери от форума. Ще ги издам след някоя година задължително. Ще има две издяния първото е е със зелена корица и бик и ще обхваща периода 2006-2007. Дргута ще е червена с мечок на корицата и ще обхваща 2007-2008 хеахеа )
Хахахахахахаахх не се бях смял така отдавна на токлова кратки, но много съдържателни изречения. Анатема!!!!!!!
Не това просто е гениално. От бая време събирам бисери от форума. Ще ги издам след някоя година задължително. Ще има две издяния първото е е със зелена корица и бик и ще обхваща периода 2006-2007. Дргута ще е червена с мечок на корицата и ще обхваща 2007-2008 хеахеа )
Няма да сгрешиш ако издадеш. смятай ще е бестселър, а аз искам автограф може отдоло на книгата да напишеш на едната: "какво си говорят самоуверените и наперени инвеститори" а на другата "когато х.я опре до предверието и парите изчезнат, всички опират на религията и се молят" :d
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от atb
Първоначално изпратено от Nikola
Из темата за Зърнени Храни
Първоначално изпратено от Gaki
Първоначално изпратено от Факушка
Тук вече нищо не остана.
Mahni se,SATANA !
Продавачи тровят бездомници в Швеция с отровни храни
Автор: Money.bg
Те не са лоши хора, просто са искали да държат бездомните по-надалеч. Служители на Lidl в Швеция са изливали миещи препарати върху хранителни стоки с изтекъл срок на годност, преди да изхвърлят храните в коша за отпадъци.
Веригата магазини вече е поднесла извиненията си - пише „Шпигел" от Стокхолм. На служителите не е било нареждано да постъпват така, нито пък им е било разрешено, заявява говорител на компанията.
Припомняме, преди месеци веригата евтини магазини „Лидл" събуди възмущение в Германия, след като се разбра, че мениджмънтът е наемал шпиони и е ангажирал „специални разузнавателни средства", за да научава най-интимните действия на подчинените си.
В Швеция служители от един филиал на „Лидл" в покрайнините на столицата Стокхолм са искали да държат бездомните по-далеч от контейнерите с боклук край магазина. Затова те са изливали химикали върху бракуваните храни.
Говорител на веригата магазини уточнява, че горното се е случвало само „за кратък период". Компанията „съжалява най-дълбоко".
Според шведския вестник "Mitt i Solna" въпреки отровите, както и предупредителните табелки, поставени от служителите, храните са продължили да изчезват от контейнерите край магазина.
Организацията на бездомните хора в Швеция критикува акцията на „Лидл" като „безумна".
Проверка на Money.bg в Уикипедия показа, че в Швеция противоречивите методи за борба срещу нежеланите обществени групи изглежда са традиция. Официалното прекратяване на програмата за стерилизация на „неудобните" хора в Швеция е приключила през 1976 г.
Още през 1922 г. в Упсала е основан Институт за Расова Биология. Преценява се, че за цялото време на евгеничната дейност в Швеция са били стерилизирани половин милион души.
През 2000 г. шведското правителство призна, че програмата е действала активно до средата на 1950те, т.е 10 години след края на Войната. Дотогава са били стерилизирани 50 хил. души, 6 хиляди от тях - „доброволно".
Не е смешно,но това е най-подходящата тема.
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Nikodim
В англия казват така:
китаец = a chink
индиец или пакистанец = a paki , a gentleman with meddle-eastern appearance
юж. европейци , вкл .българи = tenned
поляк = а polak
Как да не умреш от студ в градския транспорт
ТЕОДОРА ТОДОРОВА
Онзи ден ми беше наистина късметлийски. Особено що се отнася до градския транспорт. Забележете, само за час успях да стигна от Борово до Окръжна болница, а това не ми се случва никак често. Е, малка подробност е, че смених два тролея, защото от години насам да дочакаш 204, е като да дочакаш наследство от 6-о коляно леля в Америка. Ама, както се казва, какво ми пука, нали съм броила 50 лева за абонаментна карта, ще се возя, колкото си искам.
Та, качих се. Обаче едва слязох. Защо ли? Ами просто защото в тролея нямаше грам отопление и тялото ми се беше вкочанило от студ. Не чувствах ни ръце, ни крака. А всяко отваряне на вратите и предизвиканото от това течение бяха сравними по-скоро с изкачване на К 2, отколкото с возене в градски транспорт на европейска столица. Същото е положението и с автобусите, за трамваите пък да не говорим.
Сигурна съм, че подобни неща не трогват особено хората в общината и в Столичната компания за градски транспорт. Няма и да ги трогнат, докато се движат със служебните коли, купени с наши пари, и ги зареждат с бензин пак от нашите джобове. Но съм убедена, че стотиците хиляди, които като мен ползват обществения превоз, ме разбират прекрасно. Точно с тях искам да споделя няколко основни правила за оцеляване в студа в градския транспорт. Те са резултат на дългогодишно мръзнене както по спирките, така и в самите превозни средства.
Ето и съветите:
1. Не пийте чай за сгряване, преди да излезете на спирката. Предстои ви дълго чакане и още по-дълго пътуване. По-добре ударете 50 грама коняк, опасността да ви се приходи до тоалетната е по-малка.
2. Докато чакате, винаги заставайте зад спирката, там е по-завет. Но бъдете нащрек - някой клошар може да ви преджоби или да си пропуснете превоза.
3. В автобусите винаги гледайте да пътувате в близост до кабината на шофьора, от нея полъхва топло. Внимание! Ще ви се наложи да слушате мнооого чалга.
4. Ако не сте успели да се доберете до първата врата, без грам закъснение атакувайте последната. Целта ви там трябва да е първото каре седалки - под него е двигателят, от който лъха поне малко топло.
5. В случай че се придвижвате с тролей, търсете седалките, под които се вижда нещо като желязна щайга. Седнете срещу тях - ако шофьорът все пак се смили, оттам се усеща нещо като топлина.
6. Не правете грешката да се хванете с гола ръка за дръжка в трамвая! Ако нямате ръкавици, по-добре изчакайте по-празен такъв, за да седнете. В най-лошия случай навън ще е точно толкова студено.
7. Никога не се качвайте в икарус! В икарусите духа и откъдето няма дупки!
Мога да изброявам още много, но смятам, че като за оцеляване и тези съвети могат да свършат работа. Прочетете ги внимателно, защото като гледам как се развиват нещата, скоро топло в градския транспорт май няма да видим. За съжаление положението ще остане такова, докато хората с власт в София не проумеят, че те не ни правят услуга и не ни возят с личната си кола, че да си траем. Ние си плащаме. А като си плащаме, искаме поне да се возим на топло. В крайна сметка, ако всичко това не беше толкова жалко и обидно, можеше и да е смешно.
Вместо заключение ще дам един полезен съвет и към менажиращите обществения превоз в столицата. Този път по-добре не се опитвайте да обяснявате на никого, че всичко идва от пътниците гратисчии и липсата на пари за градския транспорт, или пък от евтиното билетче. Че хората вече разбраха как се разпределя транспортната баница и едва ли ще хванат много-много вяра.
Osama Bin Laden decided to send George Bush a letter in his own handwriting to let him know he was still in the game. Bush opened the letter and it contained a single line of coded message:
370H-SSV-0773H
Bush was baffled, so he e-mailed it to Condoleezza Rice. Condi and her aides hadn't a clue either, so they sent it to the FBI.
No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to MI6, and Mossad.
Eventually they asked Australian Intelligence (ASIO) for help.
Within a minute, ASIO emailed the White House with this reply:
'Tell the President he's holding the message upside down.'
Osama Bin Laden decided to send George Bush a letter in his own handwriting to let him know he was still in the game. Bush opened the letter and it contained a single line of coded message:
370H-SSV-0773H
Bush was baffled, so he e-mailed it to Condoleezza Rice. Condi and her aides hadn't a clue either, so they sent it to the FBI.
No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to MI6, and Mossad.
Eventually they asked Australian Intelligence (ASIO) for help.
Within a minute, ASIO emailed the White House with this reply:
'Tell the President he's holding the message upside down.'
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар