IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• This Kid will go far…
    This is an actual job application that a 17-year-old boy submitted at a McDonald’s restaurant in Florida; and
    they hired him because he was so honest and funny!
    NAME: Greg Bulmash.
    SEX: Not yet. Still waiting for the right person.
    DESIRED POSITION: Company’s President or Vice President. But seriously, whatever’s available. If I was
    in a position to be picky, I wouldn’t be applying here in the first place.
    DESIRED SALARY: $185,000 a year plus stock options and a Michael Ovitz style severance package. If
    that’s not possible, make an offer and we can haggle.
    EDUCATION: Yes.
    LAST POSITION HELD: Target for middle management hostility.
    SALARY: Less than I’m worth.
    MOST NOTABLE ACHIEVEMENT: My incredible collection of stolen pens and ‘post-it’ notes.
    REASON FOR LEAVING: It sucked.
    AVAILABLE FOR WORK: Of course. That’s why I’m applying.
    PREFERRED HOURS: 1:30 – 3:30pm., Monday, Tuesday and Thursday.
    DO YOU HAVE ANY SPECIAL SKILLS?: Yes, but they’re better suited to a more intimate environment.
    MAY WE CONTACT YOUR CURRENT EMPLOYER?: If I had one, would I be here?
    DO YOU HAVE ANY PHYSICAL CONDITIONS THAT WOULD PROHIBIT YOU FROM LIFTING UPTO
    50lbs?: 50lbs. of what?
    DO YOU HAVE A CAR?: I think the appropriate question here would be “Do you have a car that runs?”
    HAVE YOU RECEIVED ANY SPECIAL AWARDS OR RECOGNITION?: I may already be the winner of
    the Publishers Clearinghouse Sweepstakes.
    DO YOU SMOKE?: On the job, no, on my breaks, yes.
    WHAT WOULD YOU LIKE TO BE DOING IN FIVE YEARS?: Living in the Bahamas with a fabulously
    wealthy dumb blond supermodel who thinks I’m the greatest thing since sliced bread. Actually, I’d like to be
    doing that now.
    DO YOU CERTIFY THAT THE ABOVE IS TRUE AND COMPLETE TO THE BEST OF YOUR
    KNOWLEDGE?: Yes. Absolutely.
    SIGN HERE: Aries.
    Life won't wait for you.

Коментар

• ИДИ МИ - ДОЙДИ МИ

wannarock написа:
      благодаря, че заключихте темата за Слави и Дилов-син - една медия трябва да има полза от свободата на словото, каквото и да означава това

аз лично при пускането на темата очаквах да я махнете почти ведната, защото тя не би следвало да присъства в един инвестиционен форум

Коментар

• - Абе, шефьоре, що не тръгваш бе? Седем и двайсе стана, на билета пише седем и петнайсе.
        - Ами качвай се на билета и тръгвай!
        Реплики на пътници в автобус от Пазарджик за Пещера.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Преди да слезете, моля помолете шофьора да спре!
          Надпис в маршрутка
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
            Някои ще ми каже ли вица за Медведев и Путин,който разказа госта на Слави миналта седмица(беше някъв руски бизнесмен женен за българка),че не можах да му чуя края?

Май беше нещо от сорта, че Медведев още не бил свикнал да остава седнал на стола си когато Путин влизал при него, а Путин не бил свикнал още да става, когато влиза Медведев ...

Коментар

• Някои ще ми каже ли вица за Медведев и Путин,който разказа госта на Слави миналта седмица(беше някъв руски бизнесмен женен за българка),че не можах да му чуя края?
              Нищо не препоръчвам!

Коментар

• хахахаха

Коментар

• ОПИТ ЗА АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ -2

Напоследък съвсем ми се объркаха сметките. Въртя, суча, но все оставам без пари в края на месеца. Реших да сложа ред в семейния бюджет. Събрахме се на вечеря, аз се покашлях и авторитетно казах:

- Състоянието на бюджета е тревожно.

- Какви джуджета? - обади се малкият ми син Митко.

- Не джуджета, а бюджета - обясних му. - Това е нещо като пари, разбираш ли.

- Искам джуджета-а-а-а! - ревна Митко. Наложи се да прекратя заседанието, докато млъкне.

- Забелязва се голям бюджетен дефицит, особено в дните преди първо число. - продължих - Досега карахме на кредити, но моите кредитори се отдръпнаха и вече искат гаранции. Това означава, че се нуждаем от спешна финансова реформа. Според Стив Ханке е най-добре да намаля данъците.

- Тия твои приятели от кръчмата само глупости плещят - сряза ме жена ми.

- Стив Ханке не ми е приятел от кръчмата, а професор - обясних аз - И е спец по тия работи. Макар че това с данъците и аз не го разбирам. По-добре мислете как да привлечем външни инвеститори.

- Да си хвана любовник ли намекваш? - изсъска жена ми.

- Не, разбира се! - подскочих аз. - Но бихме могли да дадем едната стая под наем. Така ще вържем бюджета.

- Дума да не става. Не можем да се натъпчем всички в една стая заради някакви си инвеститори.

- Права си - съгласих се - Тогава не ни остава нищо друго освен да насърчим дребния бизнес. Иван, вместо да играе по цял ден електронни игри, би могъл да произвежда нещо, с което да подпомага брутния семеен продукт.

- Ама аз произвеждам - похвали се Иван - засял съм на балкона пет саксии канабис на ишлеме.

- Браво, моето момче! - зарадвах се - От тия пет саксии три ще внесеш в общата семейна каса, нали?

- Ама нали Стив Ханке ти е казал да намалиш данъците, бе, тате? Защо убиваш частната инициатива?

- Абе ти все много знаеш! - ядосах се аз - Като ти казвам да ги внесеш, ще ги внесеш. Пък догодина, ако потръгнат нещата, можем да преговаряме за по-ниска данъчна ставка. Всички трябва да понесем трудностите на прехода. Ето, в името на реформата Митко се отказа от джуджетата и със спестените пари ще платим част от сметката ни за парното.

- Не съм се отказал! - ревна пак Митко - Искам джуджета-а-а-а!

Прекратих заседанието отчаян. Как да правиш реформи при тоя нашенски егоизъм?

Коментар

• ОПИТ ЗА АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ

Класиците твърдят, че семейството е основната клетка на обществото. Това означава, че когато в обществото става нещо, то трябва първо да се експериментира в клетката. Зареден с такъв обществено-клетъчен патос, седнах онази вечер на масата, погледнах съпругата си като виетнамец в меден месец и казах:
                    - Скъпи съсемейници!

Жена ми си изтърва вилицата.
                    - Не можеш ли поне една вечер да не се държиш като идиот? – въздъхна тя.

Разбрах, че се налага да оставя протокола за по-добри дни и заговорих на простонароден език.

- Смятам, че е време да вземем някои мерки за излизане от кризата. Набелязал съм няколко неща. Първо – двойно увеличаване на детските надбавки.

- Йес! – извикаха синовете ми.

Усмихнах се доволно. Благодарение на премерения си популизъм спечелих двама съюзници още в началото на обръщението си.

- Второ – продължих невъзмутимо – съкращаване на администрацията, която така ли иначе нищо не произвежда, а само харчи общите пари.

- Не те е срам! – скочи обидена тъщата, без дори да съм я погледнал.

- Аз не мога да ви предложа друго освен кръв, труд, пот и сълзи. Никъде по света няма безплатен обяд, както и тъщи на дотация! Това трябва да се спре в името на затягането на финасовия контрол.

Тъщата припадна. Аз ликувах – опозицията беше нокаутирана. Жена ми обаче мълчеше, а това предвещаваше най-малко чирпанско земетресение.

- Има обаче и една лоша новина. Неизбежно е повишаването на режийните. Ще трябва да внасяте в семейната каса по-големи суми, за да изкараме тежката зима,която ни предстои. Но както е казал Чърчил: “Уверен съм, че нашите страдания за каузата няма да бъдат напразни”
                    - Аз съм съгласна – каза тихо жена ми.

Настръхнах. Най-лошо става, когато тя се съгласява с мен.
                    - Бих се радвала обаче – продължи тя с гласа на касационен съдия – ако и ти поемеш част от тежестите на прехода. Като например да плащаш акциз за всяка бутилка изпит алкохол.

Такъв удар под кръста не бях очаквал. Да ми облага ракийката и то в навечерието на Шампионската лига! Трябваше да се измъкна по някакъв начин от тая ситуация.
                    - Ние кейнсианците... – изръмжах авторитетно.

В този миг тъщата неочаквано се свести.

- Знаех си аз, че си някакъв сектант! – изсъска тя. – Мръсен кейнсианец!

- Тати е марсианец! Тати е марсианец! – радостно викнаха децата.

Усетих, че не срещам разбиране в най-малката обществена клетка. Скочих отчаян от масата и отидох в кръчмата да изпия една малка. Без мезе и акциз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                      А ако бяха хвърлили по Обама обувки, то докато летеше втората, той вече щеше да е почистил първата!
                      自由西藏

Коментар

• Re: spomeni

Браво, Елена, долното много ми хареса! Бих добавил и следните (тогава бях дете, затова преобладават детските):

Да избереш червена или синя вратовръзка в зависимост кой клас си.
                        Да станеш, за да смениш канала на телевизора.
                        Да разчетеш най-накрая надписа на десерта "Република".
                        Да ядеш паста за зъби ("Мечо").
                        Да си влюбен в Алиса от "Гостенка от бъдещето".
                        Да се абонираш за списание "Мурзилка", защото страниците имат хубава хартия за фунийки.
                        Да гледаш видео у приятел (единственото в блока) "Междузвездни войни", където всички реплики на дублажа чете мъж, дори и тези на Принцеса Лея.
                        Да събираш плакати и значки на "Модърн Токинг" и "Си Си Кеч".
                        Да наричаш десерта на Kinder Surprise "Корекомско яйце".
                        Да размениш 50 картинки от дъвки "Turbo" за брой 1 на списание "Дъга".
                        Да си вземеш почивен ден, защото цистерната с нафта за нафтовата ти печка пристига днес.
                        Когато отиваш на хотел, да си вземеш тоалетна хартия, пешкир, сапун и разклонител (за всеки случай).
                        Да се радваш, ако на закуската в стола освен мармалад, кашкавал, сирене, краве масло и домат, сложат и парче шпеков салам.
                        Да знаеш кой е "Чичко Филипов".
                        Тоалетната ти хартия да е гланцирана от едната страна и нарязана на листи 10х15 см.
                        Да питаш таксиметровия шофьор дали си му на път и да се качиш само ако си.
                        Да се радваш на всяка празна бутилка от олио, защото струва 10 ст. на амбалаж, а не само 7 ст., колкото бирените.
                        Да се наредиш веднага, ако видиш опашка, дори да не знаеш за какво е (все ще е нещо, "дето го няма").
                        Да знаеш наизуст: "Другарко Славова, първи В клас е готов за час по Родна Реч. Отсъстващи няма. Рапортурва дежурния на класа, Георги Стоянов".
                        Да не подозираш, че "Веро", "Ионика", "Швепс" и "Родопче" не са имена на предмети, а търговски марки.
                        Да питаш приятел "Гледа ли филма снощи?" без да е нужно да утоняваш по кой канал.
                        Да крадеш кашони от замразени пилета, за да имаш маса за игра на карти (а и къде да пишеш резултата).
                        Да изиграеш една игра на "ръбчета".
                        Да пиеш кисело мляко, без да има нужда да разреждаш с вода.
                        Да знаеш наизуст стихотворението "Ленин бил безстрашен, смел герой".
                        Да се прибереш в 17:40, за да гледаш "детското".
                        Да мразиш Фори от "Васко да Гама от Село Рупча".
                        Да купиш 10 кг. камби, 20 кг. чушки, 20 кг. домати и малко цвекло и карфиол за зимнина.
                        Да прочетеш съобщение, залепено на асансьора, че в Събота ще има почистване на блока, в 17:00 всички да се съберат в двора с метли и лопати.
                        По време на бригада, да хвърлиш по съучениците си поне толкова домати, колкото си сложил в палета.
                        Когато ходиш в друг град, вместо хотел да търсиш "някой познат".

Първоначално изпратено от ElenaS
                        Инвентарна книга на спомените

Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора.
                        Да поставиш игличката на грамофона точно там, където започва новото парче.
                        Да си оставиш ключа под изтривалката, когато излизаш.
                        Да пишеш писма на руско другарче.
                        Да идеш на градска баня.
                        Да носиш лентите във фотото да ти ги проявяват и после да чакаш да си
                        вземеш снимките, за да ги видиш за пръв път.
                        Да позвъниш на съседката в неделя сутрин с молба да ти услужи с чаша
                        захар, понеже магазинът не работи, а после в знак на благодарност да й
                        занесеш 3-4 парчета кекс.
                        Да си оплетеш блуза по образец от списание Бурда.
                        Да бързаш да се прибереш, защото ще ти "звъннат".
                        Да отидеш на сладкарница и да ти налеят от кранчето една от шест.
                        Да вариш прясното мляко след като го купиш, защото ще вкисне.
                        Да отключвиш с ключа, както ти е на врата.
                        "На ти две лукчета, че нямам да ти върна."
                        Да се качиш в асансьора, да дръпнеш решетката и след това да пуснеш
                        монетка 1 стотинка, за да тръгне.
                        Да сложиш индиго м/у два листа и да напишеш доклад по биология в 2 екземпляра.
                        Да влезеш в детската градина и да видиш всичките деца облечени в сини
                        или червени пресилки и шорти под тях, на ситни или едри квадратчета,
                        тип " голям пипит".
                        Да пушиш в самолет.
                        Да пиеш кафе смляно лично от теб с ръчна кафемелачка.
                        Да се вълнуваш, когато "пуснат" нещо в магазина.
                        Да имаш да пишеш домашно и да отидеш в читалнята да търсиш материали.
                        Да свириш от балкона на детето да се прибира за вечеря, а не защото е
                        тъмно или страшно.
                        Да си купуваш плочи с музика.
                        Да сменяш ремъка на касетофона.
                        Да бъркаш нескафе със захар и лъжичка докато направи пяна, за да стане фрапе.
                        Да звъниш на вратата на някоя бабичка и да тичаш да се скриеш.
                        Да си дадеш чорапогащника на 'ловим бримки'.
                        Да си вариш домашна кола-маска.
                        Да хвърляш яйца от балкона върху неприятелите си.
                        Да гледаш на черно-бял телевизор "Студио Х" всяка събота, след 23.30 часа.
                        Да скачаш на ластик на улицата пред блока.
                        Да участваш в Ленински съботник.
                        Да гледаш в неделя сутрин "Бързи, смели, сръчни".
                        Да познаваш мириса на "Кореком".
                        Да цъкаш пред величието на новия Москвич.
                        Да се съберете родата на копане или бране на царевица или грозде.
                        Да печеш чушки на чушкопек на терасата и да се питате с приятелката ти
                        от 2 етаж коя колко има още да пече.
                        Най-големият магазин, който си виждал да са централните хали.
                        Да разлистваш Некерман и да му се взираш с влажни очи.
                        Да си правиш захарна вода за косата, вместо гел.
                        Да се подредите всички от семейството за банани на Нова Година и да се
                        правите, че не се познавате.
                        Да си шиеш разни дрехи, когато те поканят на сватба, банкет или друго
                        събитие, за да си по-модерен.
                        Да си боядисваш дъвката с магданоз в зелено.
                        Да се състезаваш с другарчетата за най-бърза подредба на кубчето на Рубик.
                        Да събираш лайка, мащерка, други билки и кестени за чавдарско
                        поръчение през лятото.
                        Да те гледат кисели продавачки, а ти да се отнасяш с тях като с богини.
                        Да имаш уокмен и за да не му се изхабят батериите, да въртиш касетата
                        на химикал/молив.
                        Да си мечтаеш за "ходеща кукла" от СССР.
                        Да отидеш на истинско изпращане на войник.
                        Да чакаш с нетърпение Дядо Мраз на Нова година, да се чудиш какво ще
                        ти донесе и още преди да е дошъл, да откриеш подаръка в гардероба
                        прилежно скрит из дрехите.
                        Да се возиш в автобуса с билетче от 6 стотинки.
                        Да купуваш бира и да вдигаш всяка бутилка, за да провериш дали няма
                        утайка, като избираш само зелени или само кафеви бутилки.
                        Да носиш пръстенчета, направени от обвиката на бонбони Лакта.
                        Да си опечеш филийка на печка с дърва или на котлонa.
                        Да увиваш чужда книга, взета назаем, с вестникарска хартия, за да не се повреди.
                        Да влезеш в супера, а там да има само сол и оцет.
                        Да стоите до тъмно с децата на вън и да си разказвате страшни истории
                        за извънземни. След това се изпращате взаимно, защото си умирате от
                        страх.
                        Да звъниш на телефон 177, предшественик на чатрумовете. Включваш се в
                        конферентен разговор с още n на брой хора, ако някой ти допадне -
                        разменяте си телефоните и си звъните.
                        Да заминеш на море с руло тоалетна хартия в багажа.
                        Всеки възрастен, познат или не, да може да ти плесне един зад врата
                        или да ти издърпа ухото, ако си направил нещо нередно, а майка ти не
                        само няма да се възмути, че някой е пипнал безценното й чадо, което се
                        държи като диване, ами и ще им благодари и после сама ще ти плесне
                        един зад врата и ще ти издърпа ушите…
                        Да си купиш половинка хляб за 15 ст.
                        Преди филмите да има преглед със сериозен чичко, който да ти обясни
                        какво ще видиш и как трябва да го разбереш.
                        Да ядеш луканка по празници.
                        Да си носиш стотинките в кожено портмоненце на врата.
                        Да си прибираш ключа на връв под блузата, за да не ти го снимат от
                        самолет и после да влязат у вас.
                        Да слушаш всеки следобед нивото на река Дунав в сантиметри.
                        Да нямаш видео, да слушаш филма, преразказан от приятел, който го е
                        чул от приятел, а после да го преразкажеш толкова подробно и цветно на
                        друг, все едно си го видял сам.
                        Да идеш в чужбина точно след падането на режима и всичко, което да
                        можеш да напишеш в картичката до близките да е 'Тук магазините са
                        пълни!', от което майка ти да умре от срам.
                        Майка ти да донесе огромен чувал със соц дамски превръзки, на които
                        лепилото не им държи даже предпазната лента, и вкъщи да настъпи
                        небивала веселба, защото сте три жени, а лигнинът е неудобна работа.
                        Да има само два канала на телевизията: Първа програма - работи от
                        сутринта до 12, завършва с химна; Втора програма - работи от 5
                        следобяд до 9-10 вечерта.
                        Да си "дежурен" до вратата на класната стая и да викаш "Клас стани! Клас мирно!"
                        Да си простират съседите от първите етажи прането на онези простори,
                        дето бяха поставени пред всеки блок. Гащи, чорапи, гащи, чорапи,
                        потник.
                        Да си купиш еспадрили и да им слагаш подметки при обущаря.
                        Да се прибереш вечер и ако вашите ги няма, да тръгнеш да си търсиш в
                        съседите, ако не ги намериш, да ги изчакаш у тях.

Коментар

• А ако бяха хвърлили по Обама обувки, то докато летеше втората, той вече щеше да е почистил първата!

Коментар

• Ако дължиш 100 лв. на една банка - проблема си е твой

Ако дължиш 100 млн. на една банка - проблема е на банката
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ЕЛЕМЕНТ : Човек от женски пол

ХИМИЧЕСКИ ЗНАК : WO

ОТКРИВАТЕЛ : Адам

АТОМНО ТЕГЛО : Приема се за 118 либри, но е известно че теглото варира от 100 до 160 либри (Познати са мутации, които превишават 400 либри!)забележка:1 либра (lbs)=0,45359 kg.

НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места

УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА: 90:60:90

ОСОБЕНОСТИ:
                              1. Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил.
                              2. Най-големия известен разточител на света.
                              3. Може да предоставя прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности.

ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА:
                              1. Състои се от повърхности често покрити със различни оцветители.
                              2. Кипва или замръзва без видима причина.
                              3. Разтапя се ако е приложено подходящо отношение към нея.
                              4. Вгорчава се при неправилна употреба.
                              5. Намира се в разнообрази състояния вариращи от обикновенна руда до непокътнат метал.
                              6. Диамагнетик, но се привлича от банкови средства.
                              7. Може винаги да упражнява емоционален натиск, в необходимата точка.
                              8. В естествено състояние видът варира значително, но формата е често изкуствено променена, за да съответства на представите за идеален екземпляр. Но подобни трянсформации могат да бъдат открити само от опитно око.
                              9. В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, следващото произвеждане на копия като от копирна машина.

ХИМИЧНИ СВОЙСТВА:
                              1. Проявява голям афенитет към злато, сребро, платина и скъпоценни камъни.
                              2. Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции.
                              3. Може да експлоадира спонтанно ако се намира в компанията на мъж.
                              4. Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол.
                              5. Характеристиките се подобряват зна4ително ако образецът е поставен на тъмно.

ОПИТНИ ДАННИ:
                              1. Обикновенно порозовява ако бъде изненадана в естествено състояние.
                              2. Позеленява ако се намира около по-добър от нея екземпляр.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
                              1. Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успе6ен карай.
                              2. Незаконно е да притежавате повече от един постянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено.
                              3. Преди да се разделите с постоянния екземпляр потърсете подходящ съвет, защото ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО.

Коментар

• вица го пейстнах от мнение N3 под тази статия :

Необикновената съдба на ирландците и ирландския език

Един японец изучавал дълги години ирландски (гейлик) в Япония и отишъл в Ирландия да го практикува. Влязъл в един пъб и си поръчал бира на ирландски. Барманът не го разбрал. После заговорил един от присъстващите на ирландски. Онзи също не го разбрал. Пробвал с втори, трети... докато накрая стигнал до стария Патрик, който говорел добре. Започнали двамата разговор, а барманът казал на останалите:
                                "Ей, не знаех че Патрик знае толкова добре японски!"

и не стига , че езика са си загубили , ами и :

Ирландски оркестър се оказа с мнозинство от български музиканти

Дано някой ден и в малка България не се случи същото
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X