IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сър Джон попада в купе с още двама непознати лордове. Пътуват половин час и единият от тях решава да поведе разговор:
    - Коледа е хубаво нещо…
    След още половин час другият казва:
    - Да, но и сексът е хубаво нещо!
    След още половин час сър Джон добавя:
    - Сексът е хубаво нещо, но Коледа е по-хубава, защото е по-често!
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Сър Джон към прислужника си:
      - Питър, вчера те пратих до болницата да се поинтересуваш за здравето на сър Алфред. Отиде ли?
      - Да, милорд.
      - Добре, свободен си.
      Сър Джон играе покер всяка петък вечер в близкото до имението му градче. /Близко, близко - има- няма 15 мили/. Понеже, като всеки джентълмен се увлича в играта и играе до късно си пази едни 50 паунда за такси до имението.
      Една петък вечер, обаче сър Джон толкова се увлича в играта /ей сега ше си избия загубите - мамка им и киртаци/ и пропилява и скътаните пари за такси. Излиза на пиацата,леко подпийнал, вънка духа вятър, припръсква - аха-аха да рукне дъжд. Слава богу, има едно такси на стоянката - сър Джон отива. Сяда и почва любезно да обяснява:
      - Виж кво, значи приятелю! Аз съм лорда на областа, имението тука 15 мили на запад е мое. Обаче, да му се не види профуках в кънтриклуба и последния паунд на покер. Дали е възможно да ме закараш - ще ти платя двойно.
      - Абсолютно изключено, сър - невъзмутим е шофьора. Разпоредбите на гилдията са непоклатими.Не мога да ги нарушавам. Трябва да сте платежоспособен...
      Пуска сър Джон в ход цялата си убедителност, обещава двойни, тройни премии. Шофьора - невъзмутим. Накрая сър Джон опитва и последен ход.
      - Виж кво приятел, това е ролекса на Джордж Буш. Личен подарък ми е от Хашим Тачи, докато бяхме заедно на едно сафари в Африка. Струва повече от шибаното ти такси.
      Шофьорът леден:
      - Вижте сър, наистина ме трогвате, но...Не мога. И то не заради мен. Заради колегите. Какво ще кажат колегите, ако наруша принципите!
      Излиза от колата сър Джон и поема по шосето към имението. За да е пълно щастието му след 15 мин руква проливен дъжд.
      Няколко седмици по-късно.
      Сценката се повтаря. Сър Джон играе покер в кънтриклуба, профуква всичко, нооо...си пази ония 50 паунда.
      Излиза на стоянката, тоя път пълно с таксита. Нашият човек - "Какво ще кажат колегите"е на края на редицата. Влиза сър Джон в първото такси - сяда, подава банкнотата и казва:
      - Приятел, айде за тия пари да ме закараш до имението, а на края ше ми направиш и свирка.
      Шофьорът бесен, почва да псува, изгонва сър Джон. Той се качва на второто такси и там сценката се повтаря. Трето, четвърто. Накрая сър Джон се качва при познайника от миналия път и казва:
      - Карайте, ако обичате на запад към имението.
      И малко след като са потеглили с мазна усмивка добавя:
      - Айде сега да видим - какво ще си помислят колегите!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda

...аутобан строен с пари от оперативни програми!
        Помислих че е ремонтирана отсечка на Цариградско шосе.

Коментар

• ...аутобан строен с пари от оперативни програми!
          自由西藏

Коментар

• ........ отдавна не се бях смял така!!!!!!

http://vbox7.com/play:8a45aeba

Коментар

• Сър Джон към прислужника си:
              - Питър, вчера те пратих до болницата да се поинтересуваш за здравето на сър Алфред. Отиде ли?
              - Да, милорд.
              - Добре, свободен си.
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Пропагандата -преди,по-време и след прехода...

"В сравнение на Костовия грабеж, кражбите на БСП са като невинни игри на деца идиотчета." ;-)))Откъс от реч на Кадровика на младежкото БКП,2008,

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                  Лети кризата над САЩ - О! Виждам, че тук добре съм поработила!
                  Лети кризата над Западна Европа - О! Виждам, че и тук много добре съм се справила!
                  Лети кризата над България - Ужас! А тук кой без мен ги е направил тези неща?!?!??
                  Е, как кой?! БеееееШеПе!

Коментар

• "България търси адвокати срещу Гад Зееви в САЩ"

генек "Бандитите търсят мошеник срещу крадеца"
                    - Няма снимка - http://www.segabg.com/online/article...d=3&id=0000601

Коментар

• Лети кризата над САЩ - О! Виждам, че тук добре съм поработила!
                      Лети кризата над Западна Европа - О! Виждам, че и тук много добре съм се справила!
                      Лети кризата над България - Ужас! А тук кой без мен ги е направил тези неща?!?!??
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Re: ИДИ МИ - ДОЙДИ МИ

Първоначално изпратено от Negramoten
                        Първоначално изпратено от skip
                        Първоначално изпратено от psycoholic
                        wannarock написа:
                        благодаря, че заключихте темата за Слави и Дилов-син - една медия трябва да има полза от свободата на словото, каквото и да означава това

аз лично при пускането на темата очаквах да я махнете почти ведната, защото тя не би следвало да присъства в един инвестиционен форум
                        Хахаха, и аз мислех да го постна тук! ;-) Коя фаза на шизофренията е да постваш теми и да казваш на моди да ги трие? ;-)

+1:-)

п.с - Дълго време се чудех - да се смея ли, или да ...го пейстна!?;-)
                        Той wannarock, си прави социални експерименти... първо с класацията "Съфорумец на годината" посе с разни теми тип "не точно на място"
                        +1
                        за съжаление се оказват успешни
                        успех и чао!
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

wannarock написа:
                          благодаря, че заключихте темата за Слави и Дилов-син - една медия трябва да има полза от свободата на словото, каквото и да означава това

аз лично при пускането на темата очаквах да я махнете почти ведната, защото тя не би следвало да присъства в един инвестиционен форум
                          Хахаха, и аз мислех да го постна тук! ;-) Коя фаза на шизофренията е да постваш теми и да казваш на моди да ги трие? ;-)

Той wannarock, си прави социални експерименти... първо с класацията "Съфорумец на годината" посе с разни теми тип "не точно на място"

Коментар

wannarock написа:

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto
                              Първоначално изпратено от ssonyy
                              Някои ще ми каже ли вица за Медведев и Путин,който разказа госта на Слави миналта седмица(беше някъв руски бизнесмен женен за българка),че не можах да му чуя края?

Май беше нещо от сорта, че Медведев още не бил свикнал да остава седнал на стола си когато Путин влизал при него, а Путин не бил свикнал още да става, когато влиза Медведев ...
                              Ахам !Мерси!
                              Нищо не препоръчвам!

Коментар

wannarock написа:

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X