If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ново мнениеПуснато на: 10 Апр 2009 15:43 Заглавие: Очаквайте в понеделник интересен материал Отговорете с цитат
Публикацията ще е интересна
бих казал с "ценовочувствителни" информации
Ще бъде публикуван рано сутринта в понеделник
не забравяйте да хвърлите едно око тук, за да разберете за какво става дума
Разбира се на мнозина може и да не им се види интересен (материала)
Материала е от сега, но тъй като вече е късно и сега ако го пусна, няма да се чете толкова, предпочитам да е понеделник сутрин
Мариян Йорданов
журналист в Investor.bg
Ама после изчезна...
Това истина ли е?
И аз го видях. По заглавието първо помислих, че Пешо пак си прави реклама на предаването...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Negramoten
Привидя ми се една тема:
Мариян Йорданов
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ново мнениеПуснато на: 10 Апр 2009 15:43 Заглавие: Очаквайте в понеделник интересен материал Отговорете с цитат
Публикацията ще е интересна
бих казал с "ценовочувствителни" информации
Ще бъде публикуван рано сутринта в понеделник
не забравяйте да хвърлите едно око тук, за да разберете за какво става дума
Разбира се на мнозина може и да не им се види интересен (материала)
Материала е от сега, но тъй като вече е късно и сега ако го пусна, няма да се чете толкова, предпочитам да е понеделник сутрин
Руснак оцеля след три бутилки водка и два скока от петия етаж
10.04.2009 14:14 16
Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Пиян руснак оцеля след три бутилки водка и два последователни скока от петия етаж, съобщи агенция Ананова. Информацията бе потвърдена и от руските издания Lenta.ru и RIA Novosti.
Ненормалникът Алексей Росков обясни, че вторият скок бил предизвикан от скандал, който съпругата му спретнала след първия му полет през балкона.
Нежната му половинка Екатерина изпаднала в ужас, гледайки как смъртоносно пияният й съпруг отваря кухненския прозорец на апартамента им в Москва и се хвърля.
За нейно още по-голямо изумление 22-годишният й съпруг оцелял и дори успял да се довлече по стълбите до вкъщи, с практически почти никакви наранявания.
Жена му се окопитила набързо, грабнала телефона, повикала "Бърза помощ", а след това му вдигнала лют скандал.
На младежа драмата очевидно му дошла твърде много, защото отново отворил прозореца и повторил упражнението със свободния полет.
И оцелял отново...
Шашардисани, лекарите в болницата го приели с контузии и рани, но абсолютно жив.
След като изтрезнял, Росков мъдро отсякъл, че вече е въздържател и няма никога да близне алкохол.
„Бях истински късметлия. Нямам идея защо скочих първия път, но когато се върнах и чух жената да крещи, реших, че ще е най-добре да изляза от стаята. И го направих – през прозореца“, обяснил той впоследствие.
В 4 часа следобед, когато почти всички служители са в офиса (приблизително
5000) се чува изстрел. Както обикновено целият офис е евакуиран в рамките на
3 минути и всички служители се събират извън офиса. Минават 10 минути ............. минават още 5 минути ............. и още 5 минути.
Тогава един служител от охраната започва изявление:
"Скъпи служители, с натежало сърце се налага да ви уведомя, че за много от вас това беше последната тренировка по евакуация. Поради рецесията се налага да съкратим почти 50% от служителите. Докато се връщате обратно в офиса, ако пропускът ви не работи, то вие сте един от съкратените и вашите вещи ще ви бъдат изпратени утре по куриер.
Подходихме по този начин, за да не задръстваме пощите с хиляди "уведомления за съкращение" и "писма за сбогом" и също така, за да избегнем побоища в офиса.
Надяваме се, да ви очаква успешна кариера. Моля заповядайте обратно в офиса, да си пробвате късмета!"
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Значи пране на пари чрез покупка на акции можело да се прави.Сигурно с покупка на акции им се заличават дирите на парите ? Каква е тази глупост , точно с инвестиции в акции парите излизат на светло и може да се види кога , колко..цена и т.н.т.Нещо здраво си се объркал.
и аз си мислех дали да не го постна тук
ама рекох, че може да се засегне нещо
даже може да се пусне тема "пере ли се на бфб??"
Значи пране на пари чрез покупка на акции можело да се прави.Сигурно с покупка на акции им се заличават дирите на парите ? Каква е тази глупост , точно с инвестиции в акции парите излизат на светло и може да се види кога , колко..цена и т.н.т.Нещо здраво си се объркал.
Шампион по шах отива на почивка.
В беседка край морето непознат курортист му предлага да поиграят шах. Шампионът учтиво маха царицата си. Непознатият се възмущава:
- Ама как така я махате без да ме познавате!?
- Ако имахте шанс да ме биете с царицата ми, със сигурност щях да ви познавам!
Пена и Вуте гледат любовен филм и Пена въздъхва:
- Вуте, Вуте, виж ората как си говорат! "Мила, скъпи, любов моя!" А ти и я кво! Дай да четем малко литература да се образоваме.
Чели какво чели и Пена отишла при Вуте па му рекла:
- Вуте, искам да ме обичаш като Ромео, да ме ревнуваш като Отело и да ме любиш като Казанова!
А Вуте и отговорил:
- Пено, засега моам само да те уапем отзаде, щото съм на "Баскервилското куче".
Коментар