IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ефект, привлече ни вниманието, сега ще чакаме понеделник с нетърпение, въпреки, че няма да има търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
      Привидя ми се една тема:
      Мариян Йорданов

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
      Ново мнениеПуснато на: 10 Апр 2009 15:43 Заглавие: Очаквайте в понеделник интересен материал Отговорете с цитат
      Публикацията ще е интересна
      бих казал с "ценовочувствителни" информации
      Ще бъде публикуван рано сутринта в понеделник

не забравяйте да хвърлите едно око тук, за да разберете за какво става дума

Разбира се на мнозина може и да не им се види интересен (материала)
      Материала е от сега, но тъй като вече е късно и сега ако го пусна, няма да се чете толкова, предпочитам да е понеделник сутрин

Мариян Йорданов
      журналист в Investor.bg
      Ама после изчезна...

Това истина ли е?
      И аз го видях. По заглавието първо помислих, че Пешо пак си прави реклама на предаването...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Привидя ми се една тема:
        Мариян Йорданов

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
        Ново мнениеПуснато на: 10 Апр 2009 15:43 Заглавие: Очаквайте в понеделник интересен материал Отговорете с цитат
        Публикацията ще е интересна
        бих казал с "ценовочувствителни" информации
        Ще бъде публикуван рано сутринта в понеделник

не забравяйте да хвърлите едно око тук, за да разберете за какво става дума

Разбира се на мнозина може и да не им се види интересен (материала)
        Материала е от сега, но тъй като вече е късно и сега ако го пусна, няма да се чете толкова, предпочитам да е понеделник сутрин

Мариян Йорданов
        журналист в Investor.bg
        Ама после изчезна...

Това истина ли е?

Коментар

• Руснак оцеля след три бутилки водка и два скока от петия етаж
          10.04.2009 14:14 16

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Пиян руснак оцеля след три бутилки водка и два последователни скока от петия етаж, съобщи агенция Ананова. Информацията бе потвърдена и от руските издания Lenta.ru и RIA Novosti.

Ненормалникът Алексей Росков обясни, че вторият скок бил предизвикан от скандал, който съпругата му спретнала след първия му полет през балкона.

Нежната му половинка Екатерина изпаднала в ужас, гледайки как смъртоносно пияният й съпруг отваря кухненския прозорец на апартамента им в Москва и се хвърля.

За нейно още по-голямо изумление 22-годишният й съпруг оцелял и дори успял да се довлече по стълбите до вкъщи, с практически почти никакви наранявания.

Жена му се окопитила набързо, грабнала телефона, повикала "Бърза помощ", а след това му вдигнала лют скандал.

На младежа драмата очевидно му дошла твърде много, защото отново отворил прозореца и повторил упражнението със свободния полет.

И оцелял отново...

Шашардисани, лекарите в болницата го приели с контузии и рани, но абсолютно жив.

След като изтрезнял, Росков мъдро отсякъл, че вече е въздържател и няма никога да близне алкохол.

„Бях истински късметлия. Нямам идея защо скочих първия път, но когато се върнах и чух жената да крещи, реших, че ще е най-добре да изляза от стаята. И го направих – през прозореца“, обяснил той впоследствие.

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• Бащата към сина:
              - Струва ми се, че се срещаш с Мария?
              - Да, а ти против ли си?
              - Не. На твоите години и аз се срещах с нея...

Коментар

• http://psabev.blogspot.com/2009/01/2009.html

Коментар

• Реална случка в Сингапур!

В 4 часа следобед, когато почти всички служители са в офиса (приблизително

5000) се чува изстрел. Както обикновено целият офис е евакуиран в рамките на

3 минути и всички служители се събират извън офиса. Минават 10 минути ............. минават още 5 минути ............. и още 5 минути.

Тогава един служител от охраната започва изявление:

"Скъпи служители, с натежало сърце се налага да ви уведомя, че за много от вас това беше последната тренировка по евакуация. Поради рецесията се налага да съкратим почти 50% от служителите. Докато се връщате обратно в офиса, ако пропускът ви не работи, то вие сте един от съкратените и вашите вещи ще ви бъдат изпратени утре по куриер.

Подходихме по този начин, за да не задръстваме пощите с хиляди "уведомления за съкращение" и "писма за сбогом" и също така, за да избегнем побоища в офиса.

Надяваме се, да ви очаква успешна кариера. Моля заповядайте обратно в офиса, да си пробвате късмета!"
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                    Първоначално изпратено от supertrader
                    Значи пране на пари чрез покупка на акции можело да се прави.Сигурно с покупка на акции им се заличават дирите на парите ? Каква е тази глупост , точно с инвестиции в акции парите излизат на светло и може да се види кога , колко..цена и т.н.т.Нещо здраво си се объркал.
                    и аз си мислех дали да не го постна тук
                    ама рекох, че може да се засегне нещо
                    даже може да се пусне тема "пере ли се на бфб??"
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader
                      Значи пране на пари чрез покупка на акции можело да се прави.Сигурно с покупка на акции им се заличават дирите на парите ? Каква е тази глупост , точно с инвестиции в акции парите излизат на светло и може да се види кога , колко..цена и т.н.т.Нещо здраво си се объркал.

Коментар

• Шампион по шах отива на почивка.
                        В беседка край морето непознат курортист му предлага да поиграят шах. Шампионът учтиво маха царицата си. Непознатият се възмущава:
                        - Ама как така я махате без да ме познавате!?
                        - Ако имахте шанс да ме биете с царицата ми, със сигурност щях да ви познавам!
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Уникален идиот на бягаща пътека
                          http://smiah.net/?page=main&action=m...04-10&key=0&r=

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Дъщерно на ЖП Инфраструктура с договор за доставка на траверси.
                              Нищо нередно просто играта с думи е смешна

Коментар

• Пена и Вуте гледат любовен филм и Пена въздъхва:
                                - Вуте, Вуте, виж ората как си говорат! "Мила, скъпи, любов моя!" А ти и я кво! Дай да четем малко литература да се образоваме.
                                Чели какво чели и Пена отишла при Вуте па му рекла:
                                - Вуте, искам да ме обичаш като Ромео, да ме ревнуваш като Отело и да ме любиш като Казанова!
                                А Вуте и отговорил:
                                - Пено, засега моам само да те уапем отзаде, щото съм на "Баскервилското куче".

Коментар

Working...
                                X