IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Автомобилист кара кола и слуша по радиото:
    „Внимание, на аутобана иде един автомобил в насрещното платно!”
    – Какъв ти един автомобил. Поне сто са...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Шампион по шах отива на почивка.
      В беседка край морето непознат курортист му предлага да поиграят шах. Шампионът учтиво маха царицата си. Непознатият се възмущава:
      - Ама как така я махате без да ме познавате!?
      - Ако имахте шанс да ме биете с царицата ми, със сигурност щях да ви познавам!
      (wannarock)

Tova ne e viz a e fakt. Fisher style!

Коментар

• Коментар

• Малкият Иванчо се връща късно вкъщи, влиза на пръсти и вижда кака му пред огледалото, гъне се, гали си koтето и стене:
          - Оох, как искам мъж!
          Мама и тате били на почивка. На другия ден пак закъснял, влиза на пръсти, кака му да не го усети, минава покрай нейната стая, а тя вътре се чука сладко,сладко.. Иванчо застава пред огледалото, гали си пиш...та и стене:
          - Оох, как искам нов велосипед.
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            НЕК плаща за фотоволтова енергия по 80 стотинки за киловат. За половината от тази цена съм готов лично да въртя динамото по цял ден и да правя ток. 20 киловатчаса ги праскам така и така на велоаргометъра за без пари. Ще сменям ръце-крака и със сигурност ще изкарам повече енергия, отколкото 2 покрива, покрити с американски боклуци. При това нямам претенция, дали вън е ден, нощ, светло, тъмно, облачно или мъгливо. Ако хванем всички безработни да правят същото, можем да забравим фотобоклуците.
            НОВ МЕТОД ЗА ЕКОЕНЕРГИЯ
            Тоя много як, предполагам е шампион на тур дю франс

Ако средно един мъж похапва 2500 ккал/ден, то това прави 3 KW енергия

Следователно този симпатяга щом праска за кеф по 20 KW на велотренажора, то той яде поне 7 пъти повече от нормален човек И ме съмнява 8-те лева/ден които смята да изкара да му стигат за манджа която би трябвало да изхранва 8 мъже.

Коментар

• НЕК плаща за фотоволтова енергия по 80 стотинки за киловат. За половината от тази цена съм готов лично да въртя динамото по цял ден и да правя ток. 20 киловатчаса ги праскам така и така на велоаргометъра за без пари. Ще сменям ръце-крака и със сигурност ще изкарам повече енергия, отколкото 2 покрива, покрити с американски боклуци. При това нямам претенция, дали вън е ден, нощ, светло, тъмно, облачно или мъгливо. Ако хванем всички безработни да правят същото, можем да забравим фотобоклуците.
              НОВ МЕТОД ЗА ЕКОЕНЕРГИЯ

Коментар

• Един пияница спира едно такси и казва...
                - Ще ме закараш ли до гарата за 2 лв.
                - Да - отговаря шофьора.
                - Но аз сьм с жена ми, колко ще струва?
                - Еми пак 2лв.
                - Видя ли ма жена, нищо не струваш...

Коментар

• http://bg40.net/?p=127

Коментар

• Ако някой срещне Пеньо, нека му каже, че имам подарък за него - бутилка "Абсолют"-ен гей

Коментар

• От медицинския картон:
                      " Няма психически заболявания. Просто е глупав."
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Глупав Боксьор Не Може Да Влезе И Да Излезе От Ринга

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                          Първоначално изпратено от Negramoten
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          това за пияния руснак повече ми привлече вниманието
                          Те руснаците за това биха немците - не умират

ПП. Според мен идеята за "Заразно зло" е дошла като са видели група пияни руснаци...
                          Явно нещо наистина става,когато си пиян-мускулатурата ли се отпуска,не знам,но ще ви разкажа за един пияница-прехвърля се през висок парапет на уличното платно и една женка го нацели с колата си.Онзи отхвърча на 10м и ни дъх ,ни стон.Всички си мислим,че е умрял,но след седмица го гледаме същия пианка да мери ширината на пътя-има нещо вярно,че Господ ги пази.
                          Така е. А като се напиеш и съпротивлението ти се променя.
                          И ако те удари ток, шанса да оцелееш е доста по-голям, отколкото ако си трезвен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                            Първоначално изпратено от wannarock

ПП. Според мен идеята за "Заразно зло" е дошла като са видели група пияни руснаци...
                            Явно нещо наистина става,когато си пиян-мускулатурата ли се отпуска,не знам,но ще ви разкажа за един пияница-прехвърля се през висок парапет на уличното платно и една женка го нацели с колата си.Онзи отхвърча на 10м и ни дъх ,ни стон.Всички си мислим,че е умрял,но след седмица го гледаме същия пианка да мери ширината на пътя-има нещо вярно,че Господ ги пази.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• това за пияния руснак повече ми привлече вниманието
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X