IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Комши спечелих на борсата и си купих ново ферари.
    -Честито, дай за късмет да го целуна.......с москвича.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Здравейте, какво ще кажете за тези вицове

Предприемач отива при финансовия си мениджър и казва, че иска да е собственик на малък бизнес. Това е лесно, казал финансовият съветник. Купете си голям бизнес и изчакайте малко.

- Каква е разликата между инвестиционен банкер и голяма пица?
      - С голямата пица поне може да се нахрани четиричленно семейство.

Новото тълкувание на термините:

Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.

Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.

Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи

Печалба - древен термин, който вече никой не използва.
      Интериорни Врати

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        цвети, ти нямаш 18 години или поне акъла ти не отговаря на набора който си обявила - 1993 год.
        Да ама тате е работел с много апелативни прокурори и следователи на предишната
        работа !
        Каза колкото повече пишеш толкова повече хора разбират какъв мръстник си!
        Каза ,че ще те погне лично този път когато ходи по избори в Пловдив и затова се намесих !
        Моля, повече да не ми споменаваш името защото нямам нищо общо с теб и не мисля да имам ,съжалямам ,че се регистрирах в този форум да науча нещо за застраховането която професия мислех да избера!
        Мойте съученици имат повече знания и възпитания от повечето пишещи тук!
        Включих се в спора защото не ти прави чест да се правиш на палячо и клоун и да заместващ друг човек когото не познаваш.
        Ще говоря с баба ми да не се използва този псевдоним повече ! Тя има друг и ако иска да пише може него да използва!
        Беше приятно Булстрад да продам на 340 лв ,беше приятно в началото когато ме взимаха за голяма ,но злобата и завистта след това е уникална !
        Сбогом !

Коментар

• Някой гладен ли е?
          Attached Files
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Чудех се къде този пост да го сложа ..в раздела за банките или за умишлени злоупотреби...
            как се набират финансови средства без гаранция ...
            Услужи със 100 К акции пък някога ще ти върна с лихвата може и 12 % .. може и сто % да се обещае нашият герой ,нали няма да ги връща...Иначе разполага със стотици хиляди според думите му пак някой му е услужил срщу лихва......ПИРАМИДА...
            чудила си се къде да го сложиш поста ми и накрая дойде в бисери и вицове да се изложиш

знаеш си темата, мисирко

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/
              Чудех се къде този пост да го сложа ..в раздела за банките или за умишлени злоупотреби...
              как се набират финансови средства без гаранция ...
              Услужи със 100 К акции пък някога ще ти върна с лихвата може и 12 % .. може и сто % да се обещае нашият герой ,нали няма да ги връща...Иначе разполага със стотици хиляди според думите му пак някой му е услужил срщу лихва......ПИРАМИДА...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                На село мъж копае в градината си. От съседната къща на бегом изтичва съседката му Цвети, отваря пощенската кутия, поглежда в нея, затваря я и се връща вкъщи. След известно време тя отново тича, гледа в пощата, хлопва вратичката и се прибира. Когато това става за четвърти път, съседът не издържа и пита:
                – Ама какво става? Да не се е случило нещо?
                – Точно така, случило се е! Моят тъп компютър непрекъснато ми съобщава: "Имате поща”.

Къде трябваше да се засмея....
                Сигурно на мястото че в Столипиново вече има интернет и ви провеждан курсове за ползването му.... то не е смешно!
                Защо се обиждаш сам бе селянино...

Коментар

• На село мъж копае в градината си. От съседната къща на бегом изтичва съседката му Цвети, отваря пощенската кутия, поглежда в нея, затваря я и се връща вкъщи. След известно време тя отново тича, гледа в пощата, хлопва вратичката и се прибира. Когато това става за четвърти път, съседът не издържа и пита:
                  – Ама какво става? Да не се е случило нещо?
                  – Точно така, случило се е! Моят тъп компютър непрекъснато ми съобщава: "Имате поща”.

Коментар

• vicove.com

Един свещенник, един имам и един равин стоят и спорят на религиозна тематика.
                    Свещенника:
                    - Веднъж отивахме в съседна енория с един колега и внезапно заваля силен, проливен дъжд. Измокри ни до кости. Започнахме да се молим на Исус да ни предпази от тази беда. И о, чудо! Отляво дъжд, отдясно дъжд, а по средата - сухо и ние се спасихме!
                    Имамът:
                    - Нищо работа! Веднъж пътувах с един кораб през Средиземно Море и се изви жестока буря. Вълни като планини, гръмотевици! Корабът насмалко да се обърне! Паднах на колене и се помолих на Аллах да ни избави от това злощастие. И о, чудо! Отляво буря, отдясно буря, а по средата - слънце грее и оцеляхме!
                    Равинът:
                    - Хм! Веднъж моят колега Ицхак си вървял по улицата и какво да види? Пред него портфейл, натъпкан с пари! А било събота, свещен за евреите ден, не бивало тогава да докосват пари. Помолил се наум Ицхак на Яхве. И о, чудо! Отляво събота, отдясно събота, а по средата - четвъртък!

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                      Свежо

не е смешно просто студентката не е знаела основната аксиома в алгебрата, а именно:

най често верния отговор е осмица, независимо от това как е завъртяна.

преподавателя е искал да каже, че независимо дали примера е с осмици или с петици отговора все е осмица завъртяна на чорчик
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• E сега по новините откриха америка, че имало фалшиви евродоларови банкноти .....
                        Аман им е системата на Бернанаке и Трише да ги измислят...
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Истинските HR значения:

"КОНКУРЕНТНА ЗАПЛАТА"
                          Ние оставаме конкурентни, като плащаме по-малко от нашите конкуренти.

"ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА БЪРЗОРАЗВИВАЩА СЕ КОМПАНИЯ"
                          Нямаме време да те обучаваме.

"НЕОФИЦЯЛНА РАБОТНА АТМОСФЕРА"
                          Не плащаме достатъчно за да очакваме, че ще се облечеш добре.

"ПОНЯКОГА Е НЕОБХОДИМ И ИЗВЪНЕДЕН ТРУД"
                          Извънредно всяка вечер и извънредно всеки почивен ден.

"ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ЩЕ ВАРИРАТ"
                          Всеки във офиса ще те командва.

"ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ"
                          Нямаме контрол на качеството.

"КАРИЕРНО ОРЕНТИРАНИ"
                          Кандидатките за работа трябва да бъдат без деца (и да останат такива).

"КАНДИДАТСТВАНЕ - ЛИЧНО"
                          Ако сте стар, дебел или грозен, ще ви кажат, че позицията е заета.

"БЕЗ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ МОЛЯ"
                          Позицията е заета, обявата е просто проформа.

"ТЪРСИМ КАНДИДАТИ С БОГАТ ОПИТ"
                          Ще трябва да заместиш трима човека, които напуснаха.

"ИЗИСКВАТ СЕ ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ"
                          Ще имаш отговорностите на мениджър, без заплащането и уважението.

"ДОБРИ КОМУНИКАЦИОННИ УМЕНИЯ"
                          Шефовете ще говорят, ти ще слушаш, ще откриваш какво точно искат и ще го правиш.

Коментар

• http://grishathepig.dyndns.info/inde...uk-v-guza.html

Коментар

• Свежо

Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнение
                                А възможно ли е тези двамата да имат нещо общо? Освен психическото си разтройство де...
                                не , не мисля

SPEKO си имаше дори една тема в която си пишеше сам

Коментар

Working...
                                X