If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предприемач отива при финансовия си мениджър и казва, че иска да е собственик на малък бизнес. Това е лесно, казал финансовият съветник. Купете си голям бизнес и изчакайте малко.
- Каква е разликата между инвестиционен банкер и голяма пица?
- С голямата пица поне може да се нахрани четиричленно семейство.
Новото тълкувание на термините:
Бичи пазар - произволно движение на пазара, което кара инвеститора да си въобразява, че е станал финансов гений.
Мечи пазар - период от 6 до 18 месеца, в който децата не получават джобни, жената - бижута, а съпругът - секс.
Сплит на акциите - когато съпругата ти и адвокатът й са си поделили твоите активи
Печалба - древен термин, който вече никой не използва.
цвети, ти нямаш 18 години или поне акъла ти не отговаря на набора който си обявила - 1993 год.
Да ама тате е работел с много апелативни прокурори и следователи на предишната
работа !
Каза колкото повече пишеш толкова повече хора разбират какъв мръстник си!
Каза ,че ще те погне лично този път когато ходи по избори в Пловдив и затова се намесих !
Моля, повече да не ми споменаваш името защото нямам нищо общо с теб и не мисля да имам ,съжалямам ,че се регистрирах в този форум да науча нещо за застраховането която професия мислех да избера!
Мойте съученици имат повече знания и възпитания от повечето пишещи тук!
Включих се в спора защото не ти прави чест да се правиш на палячо и клоун и да заместващ друг човек когото не познаваш.
Ще говоря с баба ми да не се използва този псевдоним повече ! Тя има друг и ако иска да пише може него да използва!
Беше приятно Булстрад да продам на 340 лв ,беше приятно в началото когато ме взимаха за голяма ,но злобата и завистта след това е уникална !
Сбогом !
Чудех се къде този пост да го сложа ..в раздела за банките или за умишлени злоупотреби...
как се набират финансови средства без гаранция ...
Услужи със 100 К акции пък някога ще ти върна с лихвата може и 12 % .. може и сто % да се обещае нашият герой ,нали няма да ги връща...Иначе разполага със стотици хиляди според думите му пак някой му е услужил срщу лихва......ПИРАМИДА...
чудила си се къде да го сложиш поста ми и накрая дойде в бисери и вицове да се изложиш
мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам
можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/
Чудех се къде този пост да го сложа ..в раздела за банките или за умишлени злоупотреби...
как се набират финансови средства без гаранция ...
Услужи със 100 К акции пък някога ще ти върна с лихвата може и 12 % .. може и сто % да се обещае нашият герой ,нали няма да ги връща...Иначе разполага със стотици хиляди според думите му пак някой му е услужил срщу лихва......ПИРАМИДА...
На село мъж копае в градината си. От съседната къща на бегом изтичва съседката му Цвети, отваря пощенската кутия, поглежда в нея, затваря я и се връща вкъщи. След известно време тя отново тича, гледа в пощата, хлопва вратичката и се прибира. Когато това става за четвърти път, съседът не издържа и пита:
– Ама какво става? Да не се е случило нещо?
– Точно така, случило се е! Моят тъп компютър непрекъснато ми съобщава: "Имате поща”.
Къде трябваше да се засмея....
Сигурно на мястото че в Столипиново вече има интернет и ви провеждан курсове за ползването му.... то не е смешно!
Защо се обиждаш сам бе селянино...
На село мъж копае в градината си. От съседната къща на бегом изтичва съседката му Цвети, отваря пощенската кутия, поглежда в нея, затваря я и се връща вкъщи. След известно време тя отново тича, гледа в пощата, хлопва вратичката и се прибира. Когато това става за четвърти път, съседът не издържа и пита:
– Ама какво става? Да не се е случило нещо?
– Точно така, случило се е! Моят тъп компютър непрекъснато ми съобщава: "Имате поща”.
Един свещенник, един имам и един равин стоят и спорят на религиозна тематика.
Свещенника:
- Веднъж отивахме в съседна енория с един колега и внезапно заваля силен, проливен дъжд. Измокри ни до кости. Започнахме да се молим на Исус да ни предпази от тази беда. И о, чудо! Отляво дъжд, отдясно дъжд, а по средата - сухо и ние се спасихме!
Имамът:
- Нищо работа! Веднъж пътувах с един кораб през Средиземно Море и се изви жестока буря. Вълни като планини, гръмотевици! Корабът насмалко да се обърне! Паднах на колене и се помолих на Аллах да ни избави от това злощастие. И о, чудо! Отляво буря, отдясно буря, а по средата - слънце грее и оцеляхме!
Равинът:
- Хм! Веднъж моят колега Ицхак си вървял по улицата и какво да види? Пред него портфейл, натъпкан с пари! А било събота, свещен за евреите ден, не бивало тогава да докосват пари. Помолил се наум Ицхак на Яхве. И о, чудо! Отляво събота, отдясно събота, а по средата - четвъртък!
Коментар