IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нахлува НСБОП в столичен бардак. Всичкото имущество се конфискува и предава на съдия изпълнител. Сред имуществото има и папагал. Него предават на магазин за домашни любимци, за да бъде продаден. Един ден, в магазина влиза дама на средна възраст, която харесва папагала и иска да го купи, при което продавачката й отговаря:
    - Г-жо, имайте предвид, че този папагал...
    - Няма проблем, ние сме порядъчно семейство, аз съм учителка, съпругът ми е инженер и имаме две прекрасни дъщери. Ще го превъзпитаме във всички случаи.
    Покриват папагала с покривало на клетката и жената го води вкъщи. Маха покривалото, при което папагалът констатира:
    - Охооо, нов бардак!
    - Не! Това е твоят нов дом. Тук ще трябва да се ...
    - Охооо, две нови курви!
    - Това не са курви, а дъщерите ми и са порядъчни момичета!
    Минава денят и вечерта се прибира съпругът на учителката – инженерът. Влиза в хола за да види новия домашен любимец, при което папагалът учудено казва:
    - А?!?!? Милене??? Къде се губиш, бе, човек? Най-накрая една позната физиономия!!!

Коментар

• Чернобилско семейство седи на масата и си обсъждат проблемите.
      По едно време детето казало:
      - Мамо, мамо....расте ми трета цица!
      Майката:
      - Дреме ми на кура, баща ти те е раждал!

Коментар

• Гей е най-бързият атлет за 2011 година

Коментар

• -Защо са арестували директора на МВФ Доминик Строс-Кан?
          - Защото никой не го е предупредил, че не може да прави с хората това,
          което МВФ прави с държавите....

Коментар

• vicove.com

Двама пенсионери си говорят
            - Чу ли радостната вест Бойко Борисов е открил голф игрище ?
            - Как е успял да се мине така ? Трябвало е да открие всяка дупка отделно...

Коментар

• Край пазарджишкото село Юнаците археолози открили най-старото селище от градски тип. Датирали го някъде през каменната епоха, преди 6200 г. Боже, в родния ни край още преди 6200 г. е имало граждани! Къде ли са се дянали?

Из делниците на един луд (24-31 май)
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Цветанка се оплаква на съседката на село:
                - Така ми се искаше да се оженя за олигарх, а ми се падна олигофрен.

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:f014c54c
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Цветанка опитала да постъпи на работа в полицията и се явила на интервю.Възрастен шеф в полицията я погледнал и попитал:
                    - Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?
                    - Ъъъъ...четири.
                    - Добре. Корен квадратен от 100?
                    - Ами....десет!
                    - Отлично. Кой е убил Ботев?
                    Цвети замълчала.
                    - Не знам, - накрая казала тя.
                    - Добре, помислете и утре пак елате.
                    След като се прибира в къщи баба й я пита:
                    - Взеха ли те на работа?
                    - Не само, че ме взеха - хвали се Цвети - но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      квадратен корен се вади много трудно
                      'за разлика от кръглият , който много прилича на краставицата .................................................. .................................................. .......' - мирча кришан
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• квадратен корен се вади много трудно
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• ко не си толкова учен
                          праиш тва

Uploaded with ImageShack.us

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            Axa............. Ето ти още един пример да коментираш

русата като е хубава що и тя да не изкарва шестици като умната
                            Last edited by mechobikov; 04.06.2011, 23:41.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              не е смешно просто студентката не е знаела основната аксиома в алгебрата, а именно:

най често верния отговор е осмица, независимо от това как е завъртяна.

преподавателя е искал да каже, че независимо дали примера е с осмици или с петици отговора все е осмица завъртяна на чорчик
                              Axa............. Ето ти още един пример да коментираш

Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• http://vbox7.com/play:b392c10c
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X