IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...99-pensa.78487

Внучка опита да продаде баба си в eBay

01.10.2009 12:26

"Малко досадна, но все пак приятна", написало хлапето

Десетгодишната Зоуи Пембъртън от Великобритания се опита да продаде баба си чрез онлайн аукциона eBay, съобщи британският вестник „Сън".

В анонса към "офертата" Зоуи описала баба си като "малко досадна, но все пак приятна жена, която обича да решава кръстословици".

Въпреки видимо шеговитата форма на предложението, от еBay го свалили само час по-късно и написали , че сайтът "не допуска търговия с хора".

За времето, през което "офертата" била активна, са били регистрирани няколко наддавания.

"Обявих баба за продан, тъй като не можех да гледам любимите си ТВ предавания с непрестанното й дуднене.

Колко бих могла да получа за нея ли? О, не знам. Може би... 99 пенса", казва Зоуи пред изданието.

Баща й Томас Пембъртън пък добавя:

"Всичко това беше просто шега. Истината е, че баба и внучка са в прекрасни отношения".
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
      Това да не е Тодор Батков, след рандевуто до Казанската ССР !!!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Коментар

• http://www.vbox7.com/play:e0e45632 - леле как трепкат на Позитано :lol:

Коментар

• Учителката дала домашна работа на учениците да напишат по едно изречение, което да съдържа някакъв плод.

На следващия ден започнали да четат. Портокали, ябълки, банани, круши...
            Стигнали до Иванчо. Той започнал:
            - Татко като вземе заплата, я изпива цялата...
            Учителката го прекъснала:
            - Но Иванчо, в това изречение няма плод.
            А Иванчо продължил:
            - Ананас ни се ебава майката.

Коментар

• Откровения!

"От сега нататък доверието в американската валута и икономиката ще трябва да се заслужат, каза Зелик пред аудиторията в университета "Джон Хопкинс" във Вашингтон. " - "
              Изказването му бе по време на годишната среща в Истанбул на Световната банка и МВФ. Зелик коментира, че е време за "отговорна глобализация" http://money.ibox.bg/news/id_829258253

Коментар

• Старите турски бани се възраждат

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2472231
                Ох баня, ох кеф...пък както би казал СерГей - в Турската баня - ГОЛЯМ КЕФ!!!

Коментар

• Фирма “.........” не продава продукти на лизинг, поради тяхното оскъпяване във времето, което не е коректно спрямо клиента!

Коментар

• - Здравейте, аз съм оцветител Е-241!
                    - Аз съм подобрител на вкуса S-65.
                    - Аз съм стабилизатор QP-12.
                    - Аз съм ароматизатор, индентичен на натуралния...
                    - Ние заедно сме сок от "Горски плодове"!!!
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                      Перник
                      Е, там нали бяха и отчели най-кратката единица време ;-)

(времето между светване на жълтото и натискането на клаксона на пернишкия Голф зад тебе)!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Перник

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                          Само в един град можеш да караш в насрещното и да те блъснат отзад! Идеи?
                          Кола ли те блъсна или трамвай. Щото ако е трамвай, знам кой го е карал
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                            то не е град...
                            Продавам тъмно син 1994 VW Golf 1.6, на 145000 км. Автомобилът се намира в град Перник.......... .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                              то не е град...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Само в един град можеш да караш в насрещното и да те блъснат отзад! Идеи?

Коментар

Working...
                                X