Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мъж се прибира от командировка-неочаквано. Обаче има чужд елемент в къщи.Жената kakво да прави - качила го на един стол, уж да поправя фасонката на полюлея. Влиза в спалнята мъжът, вижда любовника и пита:
- Къф е тоя?
- Колко пъти те моля да оправиш фасонката, ти не я оправи и аз викнах ел. техник!
- А защо е гол,ма?
- Такъв имали, такъв пратили!
- А защо му стърчи??
- Ми-и работи под напрежение човекът..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Свинята на един селянин се разгонила. Той решил да я води на нерез. Качил я в коша на мотора, сложил й каска на главата и потеглили за града.
Пътували, пътували, но на селянинът му писнало и като стигнали до една ливада, свалил свинята, обладал я и се върнали.
На следващия ден пак така. На третия ден попитал жена си:
- Жено, мислиш ли, че свинята вече е бременна? Да я водя ли пак до града?
- Не знам дали е бременна, ама вече си е сложила каската и те чака на мотора.
трябва да си намеря майстор да ми оправи входната вратаИскреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеаз съм ЦеСеКар бреDon't work hard, work smart!
Коментар
-
"Вежди Рашидов почетен със златен талон след 40 години без глоба на пътя
Десетилетие, след като се би с полицай, министърът получи благодарности, че не създава проблеми на МВР"
http://mediapool.bg/show/?storyid=181605&srcpos=4
Коментар
-
Мъж отива на лекар с оплакване от сърбеж на оная работа . Докторът го пита за сексуалния му живот и той обяснява :
- Сутрин, като се събудя чукам жената . После отивам да тичам в парка . Там тича комшийката Иванова . Нея я чукам на открито . След това в службата чукам секретарката, след обед наминавам в склада . Склададжийката Стоянова е страшна пичка, и нея я чукам . След работа разхождам кучето в градинката . Там си разхожда кучето и Стоянка . Нея също я чукам в храстите . После се прибирам и преди вечеря чукам пак жената, а след вечеря за изразходване на калориите отново правим секс . Обаче, да ти кажа докторе ... все си мисля че оная работа ме сърби от чикиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеСпоред мен не са правили дарения на МВР и на ЦвЦв в частност
Ако не бяха правили дарения на МВР то щеше да ги спипа и ЦвЦв да излезе и да каже - вижте какви операции правим, а подопечните на СиДя сидят и дремят :-D
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДанъчните разпродават оборудване за отглеждане на канабис
Явно старите притежатели не са издавали касови бонове и не са начислявали ДДС върху продажбите и за това са им конфискували оборудването.
Дано новите притежатели не са такива наглециПри главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДанъчните разпродават оборудване за отглеждане на канабис
Явно старите притежатели не са издавали касови бонове и не са начислявали ДДС върху продажбите и за това са им конфискували оборудването.
Дано новите притежатели не са такива наглеци
Коментар
-
Данъчните разпродават оборудване за отглеждане на канабис
Дано новите притежатели не са такива наглециLast edited by man_united; 04.07.2011, 11:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе се оправдавай, никой не те е карал насилаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеаз съм ЦеСеКар бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОооо, фицик, как си бре? Бъзикът беше към теб, ама се включиха и други елементи, дет ни ги знам, ни ги познавам- пробвах с тях нещо като диалог, ама стана като в подписа ми и се отказах
Фицик, ти нали беше едно време с фибо-мибо грънци за подпис (може и да се бъркам, шъ прущааш, ако е така) - га стана пръв форексарин, га ти почерня г.за и на теб
А колкото до Брайно (среща се и като Байно) - това е стара българска дума (между другото Левски често я е използвал в кореспонденцията си), който на съвременно наречие значи браточка, братчето ми, копеле - you name it. За друг път ще знам, че си от по-новото поколение и ще ти говоря с друга лексика, макар че добре да се поназнайват и някои неща от миналото, ама да не започвам тази тема, че хич не е за тук, пък и току-виж ми лепнали модерното "хейтър" дето всеки полуграмотен селяк с IQ малко над това на шимпанзето използва, за да "срази" опонента си, когато няма какво смислено да добави
Уека и доходна, че забихме вплоскост, дето не ми е особено по вкуса, ама дет се вика: Въпрос на вкус (както казало кучето, като си облизало г.за) - на някои можеи да им харесва - кой съм аз, че да ги спирам
Байно - аз съм малък и не ми е ясно
Левски- хм , аз съм ЦеСеКар бре
IQ - тва нещо за компютри трябва да е Астролога да каже
И що пунтираш кучето бре Явно ти харесва вкуса му
Жив и здрав !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар