If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"....Артист-ветеран Валерий Золотухин в своем пенсионном возрасте совершил практически подвиг, вновь осчастливив свою 37-летнюю любовницу Ирину Линдт. Таким образом, Валерий Сергеевич, которому на днях стукнуло 70, станет отцом в четвертый раз. У Золотухина уже есть двое взрослых детей – 42-летний Денис, рожденный в первом браке, трагически ушедший в 27 лет сын Сергей от второго брака и 7-летний Ванечка, которого родила его настоящая возлюбленная Ирина......
....Кстати, народный артист поделился своим секретом сохранения бодрости и своей мужской силы: каждое утро Золотухин натощак выпивает четыре перепелиных яйца ( яйца от пъдпъдък ), которые «помогают ему поднимать иммунитет и не только…», - подмигивает Валерий Сергеевич. "
Плуват с лодка в езерото Наташа Ростова и поручик Ржевски. Луната грее, щурците свирят, подухва ветрец... идилия. Наташа:
- Ах, поручик, не е ли прекрасно!
Поручикът мълчаливо продължава да гребе. Наташа - сърдита:
- Ама поручик, кажете нещо де!
Ржевски въздъхва, оставя греблата, усмихва се и казва:
- Скъпа Наташа...
- Да - трепетно промълвя тя.
- Вас някога удряло ли ви е гребло по путката?
Изчервена, сконфузена, Наташа Ростова едвам отвръща:
- Ннне... Защо питате, поручик?
- А, нищо - вдига рамене Ржевски и отново хваща греблата. - Аз така, просто се опитвам да завържем разговор.
83-годишният баща на варненския кмет му купува дрехи и консумативи, плаща и за „Льо розе". Оказва се, че Кирил Йорданов е напълно в ръцете на татко си, който му купува дори и гащите и чорапите. http://www.afera.bg/index.php?option...18364&Itemid=9
80000Е за обучение на хлапето с 2000 лв заплата,,,,,
83-годишният баща на варненския кмет му купува дрехи и консумативи, плаща и за „Льо розе". Оказва се, че Кирил Йорданов е напълно в ръцете на татко си, който му купува дори и гащите и чорапите. http://www.afera.bg/index.php?option...18364&Itemid=9
Жена към мъжа си:
- Отново си пиян! Вчера бях толкова щастлива, че си трезвен!
Мъжа:
- Днес е мой ред да съм щастлив.
---------------------------------------------------------------------
Връща се мъж у дома си и вижда котката да се разхожда плешива. Пита жена си какво става.
- Ти самият, като излизаше, ме помоли да избръсна котето…
Върви слепият Джо из градината си и събира ябълки. Напипва ябълката с ръка, вдига я, и я слага в кошницата. Напипва, вдига, слага в кошницата. Изведнъж в ръцете му попадат нечии генитали.
Слепият Джо пита:
- Кой си ти?
Тишина. Слепият Джо хваща гениталите по-здраво:
- Кой си ти?
Отново тишина. Джо стиска гениталите по-силно:
- Пак питам, кой си ти?
В отговор се чува стон:
- Аз!
Джо стиска още по-силно:
- Кой аз?
Тишина…
- Кой аз? - стиска още по-силно
- П-педро.
- Кой Педро?! - стиска с две ръце Джо.
Тишина…
- Питам, кой Педро?! - и още по-силно стиска…
- Н-немият П-педро…
Около аптеките се събираха активисти на Грийнпийс и с крясъци "Да защитим беззащитните същества!" се нахвърляха върху граждани, които излизаха, закупили лекарства срещу глисти.
- Отворете, полиция!
- Ама ние не сме викали полиция,а курви!
- Не вие, съседите ви ни повикаха!
- Еми да си ви чукат те тогаз, к'во ни занимавате!
Две бабички.
Едната пита:
- Ти как се казваше?
Другата, след кратко замисляне, също пита:
- Що, спешно ли е?
Коментар