IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Дойде истинското лято и настана време да харча лихвите от депозитите събрани от началото на годината. Към Септември пак ще се чуем... А дотогава ще са се събрали пак лихви, но вече за зимната почивка... Приятно чакане на всички бфб ентусиасти...

Добре че има шараните вас... А тези които ви дават парите си, за да се правите на инвеститори и да ги трошите на бфб-то, са 3 пъти по-големи шарани!

ахаххяхаха
    Last edited by X_Y; 11.07.2011, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнение
      Как да наречем октопода във Варна?
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3948671
      Варненският аквариум се сдоби с нов обитател - октоподче (Octopus vulgaris), специално доставено от Индийския океан, съобщиха от Института по рибни ресурси в крайморския град.
      Институтът по рибни ресурси обяви конкурс за име на октопода, а предложенията могат да се изпращат на е-mail....
      Интересно! По принцип аквариумът е създаден и до сега имаше само черноморски видове. Освен тази част със сладководните видове. Но тия в морска вода са до една от Черно море и идеята по принцип на времето е била такава. Явно сега са решили да разширят
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Нека да не сме толкова първосигнални и да поровичкаме малко в митологията
        Как Ви звучи "Кракен"!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Как да наречем октопода във Варна?

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3948671

Варненският аквариум се сдоби с нов обитател - октоподче (Octopus vulgaris), специално доставено от Индийския океан, съобщиха от Института по рибни ресурси в крайморския град.

Институтът по рибни ресурси обяви конкурс за име на октопода, а предложенията могат да се изпращат на е-mail....

Като гледам от какъв вид е октопода, най-близкото до ума име е "путкопод"

Коментар

• Зверска зима в Южна Америка

Необичайният студ в Латинска Америка причини смъртта на 22-ма души, предаде "Франс прес". В чилийската пустиня Атакама падна сняг, в зоологическата градина в Бразилия раздадоха одеала на орангутаните, а аржентинските стадиони за турнира по футбол Копа Америка са заледени.

Най-засегнат от студената вълна е Парагвай, където жертвите от студа са десет. В Уругвай са починали шестима, в Аржентина трима са умрели от студ, също толкова са жертвите и в Бразилия.

Температурата в боливийската част на Андите спадна до минус 20 градуса, 7000 домакинства са в бедствено положение в изолирани отдалечени райони. 41 000 домашни животни от рода на ламите не могат да намират храна, а поне 1 000 000 мисирки са ги сложили на топло в печките при 200*С.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              ... да измие чиниите за пръв път у живота,....
              Абе аз тъй ще им изшкуркам тавите , че никогаш повече да не загарят ...И тогаз миенето на чинии ще е вече приятно женско занимание , в паузата между две цикления
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Не било чудо и да имаш . Кво очакваш - някоя от тях да си бръкне в дълбокия джоб и да ти плати за това , че ще я хързулкаш ?!? ..

Истински ме зарадва.. Представяш ли си -думкаш две от тия четири уникални амтьорки-мръсници и нато си тръгват ти оставят 400 евро.. Е тогава вече мога да кажа че съм достигнал върховното сексуално щастие... Апа ако и преди да си тръгнат едната се сети да направи една салата и да измие чиниите за пръв път у живота, дори и мрънкало като мен няма да се оплаква....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  .... От четирите на снимката аз претенции нямам....
                  Не било чудо и да имаш . Кво очакваш - някоя от тях да си бръкне в дълбокия джоб и да ти плати за това , че ще я хързулкаш ?!? ..
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• [QUOTE=2012;1059118292]всички местни които познавам от бургас и региона ходят на почивка в чужбина ................. особено след летния сезон

.................. едно приятелче беше на почивка на кавала миналия месец въпреки, че има хотел в бургас

не съм ходил на плаж там, но мястото е прекрасно -> почти всяка година ходим на разходка с корабче по река ропотамо и всеки път съм бил впечатлен от красотата

как се стига до плажа там??? къде трябва да се отбиеш от пътя за да стигнеш тук

имам няколко снимки от въпросното място

Мале батка кави изтребители.. Ама с тия гащи какви болести могат да си докарат тия деца докато се правят на много сексапилни, идея си нямаш... Какзвай кога тръгваме за Ропотамо. Само ще мина през Пловдив да те взема и продължаваме. От четирите на снимката аз претенции нямам - ти взимаш две за мен другите две...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      А какво да кажем ние горките селяни от Бургас........Ами Кавала ми е далеч..
                      всички местни които познавам от бургас и региона ходят на почивка в чужбина ................. особено след летния сезон

.................. едно приятелче беше на почивка на кавала миналия месец въпреки, че има хотел в бургас

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      затова утре ще закарам семейството на устието на Ропотамо.....
                      не съм ходил на плаж там, но мястото е прекрасно -> почти всяка година ходим на разходка с корабче по река ропотамо и всеки път съм бил впечатлен от красотата

как се стига до плажа там??? къде трябва да се отбиеш от пътя за да стигнеш тук

имам няколко снимки от въпросното място

иначе те вече са тук и чакат инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Без комплекси и цупене, трябва да признаем, че има колосална, космическа разлика, между хора и манталитет от източна и западна България. Имам много приятели и роднини в София, кеф ми е да се завъртам от време на време там, хората са ми симпатични, но границата си стои. Различни сме! Коренно.
                        Дори брат ми който е софиянец признава това и скоро в разговор по тази тема, стана дума и за преди години. Дори народните носии в Източна и Западна България са съвсем различни! От векове.
                        Начина ни на мислене е различен, поведението, манталитета. Например със софиянци е много лесно да се сближи човек. Във Варна не е така. Но пък и сближаването с хора от София е като в САЩ - Здрасти, супер съм, да пием по едно. За маса или за бизнес идеално! Повече, много-много рядко. Единствените които може би малко приличат на нас от Изтока са пловдивчани.

Айде наздраве на всички. Една конфедерация би била чудесно решение. И нямам идея на кой идиот му е идвало на ум едно време, че трябва на всяка цена да сме в една държава и то с централно управление. Наздраве
                        Я, ама вие и домати имате значи Айде.. Идва ми се до вас.. Само да не сте осрали стария град Наздраве

Това е хубава приказка..Отварям си една биричка и аз.Наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
                          Айде да не почваме пак темата за Варна и София, комплексари има навсякъде. Също и тарикати.
                          Без комплекси и цупене, трябва да признаем, че има колосална, космическа разлика, между хора и манталитет от източна и западна България. Имам много приятели и роднини в София, кеф ми е да се завъртам от време на време там, хората са ми симпатични, но границата си стои. Различни сме! Коренно. Дори брат ми който е софиянец, признава това и скоро в разговор по тази тема, стана дума и за преди години и преди столетия. Дори народните носии в Източна и Западна България са съвсем различни! От векове. По времето на траките също. Племената на изток нямат нищо общо с тези на запад. Начина ни на мислене е различен, културата, поведението, манталитета, обичаите, говора, дрехите. Например със софиянци е много лесно да се сближи човек. Във Варна не е така. Но пък и сближаването с хора от София е като в САЩ - Здрасти, супер съм, да пием по едно. За маса или за бизнес идеално! Повече, много-много рядко. Единствените които може би малко приличат на нас от Изтока са пловдивчани.

Айде наздраве на всички. Една конфедерация би била чудесно решение. И нямам идея на кой идиот му е идвало на ум едно време, че трябва на всяка цена да сме в една държава и то с централно управление. Наздраве
                          Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          аха,
                          доматетО с колците ги ядем и компирите с бомби ги вадим
                          Я, ама вие и домати имате значи Айде.. Идва ми се до вас.. Само да не сте осрали стария град Наздраве
                          Last edited by Jay Gould; 08.07.2011, 18:53.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Вие там сте пък съвсем отделна нация
                            аха,
                            доматетО с колците ги ядем и компирите с бомби ги вадим
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              къде без нас ве МАЙНА ?
                              само шопи и гагаузи ли има в тая страна ?
                              Вие там сте пък съвсем отделна нация

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                А какво да кажем ние горките селяни от Бургас........Ами Кавала ми е далеч.затова утре ще закарам семейството на устието на Ропотамо.В неделя пък смятам да отидем до Царево на плаж.Горките ние........не си купуваме имоти по морето.Така де...продаваме ги на "отворени" шопи.....
                                хах.. не те е срам да изкушаваш така. На устието на Ропотамо никога не съм бил на плаж, но на Камчия е........ ! Макар там да не е плаж за новаци заради теченията в морето и дупките под водата. Като каза Царево, ако мога дори за няколко дни да се измъкна до къщурката в Ахтопол ще е кеф.

Коментар

Working...
                                X